HNF -> RE: Anksioznost?? (12.3.2014 18:59:09)
|
inkognito, vjeruj mi da ti na dan vjencanja i na bracnom putovanju nece ni naumpast ni A OD ANKSIOZNOSTI. Ja sam tako uzivala taj dan, jer sam ga jedva cekala, uzivala, bila tako nasmijana, vesela, ma super, nije mi ni u jednom momentu naumpalo bilo sta sto je vezano sa anksioznosti. Na bracno sam cak putovala avionom, i super sam to sve podnijela, uzivala, sto i tebi zelim., Samo se opusti, uzivaj maksimalno, stalno imaj na umu da je to samo jedan dan u zivotu, tvoj dan, kad treba da uzivas i maksimalno se opustis. Ne dozvoli da ti taj dan kvari anks. jer je to samo jednom u zivotu. Ja sam znala i kad se udam da cu kad god mi je lose, ili me muci anks. moci da pricam sa muzem jer mi je on najveca podrska, i da ce mi u braku samo biti lakse. Ne znam kakav je tvoj momak, jel zna da imas te strahove, anks, jel ti daje podrsku, itd.[sm=smiley31.gif] nidra ja nisam imala bolove, ali sam znala imati takav pritisak u prsima, ili ziganje oko srca i u ledjima, da sam mislila da me hvata srcani udar, ali to je sve od toga sto svaki simptom posmatramo pod povecalom. Ziga to sve i ostale ljudi, samo im oni ne pridaju znacaj, a mi se stalno samoposmatramo,analiziramo, pratimo itd. Ne sikiraj se draga, nije to nista, vjeruj.[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|