|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  183 184 [185] 186 187   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
10.8.2012 12:34:43   
BlackMagicWoman
lajlacuser posted image user posted image user posted image ... svi smo mi i sveci i grijesnici ... ali ne zaboravi da svaki svetac ima proslost, a svaki grjesnik buducnost ... to sto kazes dvije osobe, bas tako je, rastrgani izmedju, ja sam jednom preemotivna svega mi zao, a onda sam kucka da mi niceg nije zao, i ti se periodi smjenjuju ... Boze moj, to je tako, takva licnost, i sta sad ... kad sam se pokusala promijeniti, biti KAO DRUGI, shebala se, zato uzivaj u tome sto jesi ... nismo mi otkaceni, nego interesantni, to zapamti ... ma, kakva svadba, Jano, jos u ovoj vukojebini od Balkana, da je meni kako spiciti za Ameriku, da zivim zivot ... hebo ove zabiti i primitivizam, to nas je i dovelo do ovoga ... a sto se tice te udaje lajlac, ako nisi spremna, ne tjeraj se, ako te voli razumjece, ako ne i bolje je da ne provedete buducnost skupa ... jedan je zivot, zivi ga bas kako hoces, i iskoristi ga na sebe najvise ... brinetyce, samo hrabro ... pusa za sve zenice user posted image user posted image user posted image

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 4601
10.8.2012 15:05:26   
dana123
Lajlac neka si se ti nama izjadala to je dobro.Tako sam i ja kao da je u meni bilo dvije osobe jedan dan baš me briga za sve,drugi dan jao kako ću ja ovo ,pa, ono pa se mučim i mučim pa to je bilo grozno.A što se tiče udaje to kod vas dirigira anksioznost zbog nje vas je strah svega toga.Ajde ja sam udata, ali sam imala strah kako ću ja kad moja djeca krenu u srednju školu? Kako će sve to ići,pa kad krenu izlazit stalno ću biti u brizi,pa ženidba,pa udaja,pa starost jao kakva sam razmišlja imala da boli glava,a što me sve to mučilo,i mrcvarilo da nije normalnouser posted image user posted image .A što se tiče vjere,ja vjerujem i ona mi dosta pomaže,ali sam isto taka razmišljala to je neka kazna,bog me kažnjava za nešto, ja sam grešnik,ma sto čudauser posted image user posted image ,ih mogla bi roman napisat šta mi je sve dolazilo.Riječ depresija nisam smila ni čut,a kad mi dođe misao da ovaj život nema smisla,ja se sva prepanem,mislim gotovo je šta će sad bit,i onda dođu one janine misliuser posted image user posted image ,ma vjerujte došlo mi je da se sama išamaramuser posted image .Lako meni sad tu pričatuser posted image ,ma sve vas razumijem od riječi do riječi,i baš mi j ežao što vas to stalno muči,ali doće vrijeme da će to proći user posted image .Sve ste vi prave heroine user posted image

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 4602
10.8.2012 16:05:03   
lajlac
Hvala cure moje! Znam ja da se mogu izjadati vama! Nego da vas pitam: ima li koja od vas zelucanih tegoba? Sutra cu vaditi nalaze, jer mi nesto pritisce zeludac, teze disem i slabost mi u nogama i kad se naprezem naglo mi se pokrece zeludac, koda ga nesto trzne. Jeli to nervoza zeluca? Nije me strah, samo me interesuje sta bi moglo biti. I ako koja ima, da mi kaze sta pije ili slicno...Mislim da nemam cir ili herniju, pretpostavljam da bi me bolilo...

Lajla

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4603
10.8.2012 16:06:09   
lajlac
aha i malo mi srce lupa cim se naprezem ili duze hodam, kao da se umorim brzo. Jeli ovo sve dio naseg paketa ili nervoza zeluca?

Lajla

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 4604
10.8.2012 18:46:17   
BlackMagicWoman
da,da, mislim da svi imamo problema sa zelucem, jer je sve to od nervoze ... a kad ti zeludac pravilno ne radi, teze dises, itd ... a idi kod dr da budes mirna,mada mozda si se i strunila ...

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 4605
10.8.2012 20:21:48   
mili021
daraga lajlac ja imam problema sa zeludcem,bas sam skoro postavila pitanje da li iko ima ali se niko nije javio..meni se javi neka mucnina i napetost u predelu zeludca,bila sam kod dr. prvo su mi rekli da je to gasstritis,pa moguce i hernia...ali menise to desava kad sam jako napeta,onda mi je moja dr. rekla da pokusam da popijem lorazepam ako mi terapija za zeludac ne pomaze,i posle lorazepama mi je bilo bolje....znaci sve na nervnoj bazi, ja sam dobila da pijem controloc i po potrebi rupurut to je za kiselinu i bol,aako me uhvati mucnina onda klometol.

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 4606
11.8.2012 0:14:18   
lajlac
Ok cure! ne plasim se tih "fizickih simptoma" ali su jako neugodni, pogotovo kad je u pitanju zeludac. Pokusat cu piti cajeve, cula sam da je od nevena dobar za nase tegobe, pa cu piti ovaj vikend i vadim nalaze sljedece sedmice ako se ne smiri, cisto da budem mirna. Hvala vam cure i ljubim vas!

Lajla

(odgovor članu mili021)
Neposredna veza do poruke: 4607
11.8.2012 13:10:46   
koka i po

IZVORNA PORUKA: lajlac

Samo da vas pozdravim i da kazem da mi je drago sto nas cure, koje su van ovog zacaranog kruga, i dalje posjecuju i upucuju nam rijeci utjehe i razumijevanja, Blur i Dano i RAbi i Koka, vi ste nase heroine! Black, vidim napredujes malo po malo, drago mi je. Jano idi u Ohrid ili cu te ja roknuti :) Meni se desilo neki dan da me je, nakon dugog vremena izbivanja, pogodio panicni zbog niza crnih misli i napetosti i stresa, ali me je iznenadilo sto sam to sve znala iskulirati, ali je ostao nemir neki u meni koji svakodnevno tinja. Nakon svega toga padnem u neke dubioze i preispitujem sve, mnoge stvari u zivotu mi nisu jasne, i postane me strah svega i svacega i scenariji su tu. Kao da sam u nekom vrtlogu bunila iz kojeg se panicno nastojim izbaviti jer me polako gusi. Voljela bih da vise vjerujem i u Boga, da po tom pitanju nemam nikakve sumnje, ali ja ih imam i dalje i nemirna sam po tom pitanju, citam postove povodom Ramazana, zavidim ljudima koji s entuzijazmom govore o tome, koji podnose zrtvu, koji cekaju na taj mjesec sa zarom i radoscu, ja kao i da ga ne osjecam i to mi tesko pada, bas radi toga jer ga ne osjecam. Mozda bih trebala prihvatiti da nisam vjernica u pravom smislu rijeci i da ne pokusajem nista na silu. Padnem i u depresiju i u tim trenucima mi niko i nista nije bitno, preplavi me osjecaj besmisla i beskoristi i pustim da taj osjecaj prodje, ne borim se vise s njim, jednostavo mu dam prostora da se pojavi i da se izivi. I primjetila sam da je tako sa svim ovim osjecajima, pustimo ih, prihvatimo ih, ugostimo ih i ponavljajmo da ce proci, jer ce proci. Znam na sta mislite sada, i meni se poljulja vjera, ali je i to dio svega ovoga. Preplasim se svojih misli i osjecaja koje ponekad navru, kao da u meni postoje dvije osobe koje su stalno u sukobu. Javi se osjecaj zavisti, druga je osoba usutka, javi se osjecaj mrznje i gadjenja, druga osoba ga razbije, javi se osjecaj i misao besmisla, druga nastoji ponovo uspostaviti ravnotezu. Bojim se da se ne pogubim u svoj toj halabuki, u razmisljanjima i dubiozama. Ali opet koracam dalje, iako mi je tesko, puca me sve i svasta ja i dalje hodam prema naprijed, ne dam se koliko god mi nekad bude tesko. Naslusam se svakakvih prica o zlim i pokvarenim ljudima, o sihirima o ovome o onome...jeza me spopadne. Ali vidim da sve mi imamo nocne more, nesanicu, misli koje se ponavljaju pa mi bude lakse i eliminisem takve gadosti. Ali Boze dragi, kakve samo misli naviru, hiljadu puta se ogrijesim o druge i pitam se jesam li losa osoba ili sam na putu da to postanem. Bojim se da preispitivanje i analiza i razmisljanje ne postanu navika u mom zivotu...
Black, sto se tice udaje i djece, i ja se toga bojim, znam da mi je vrijeme, nazirem ga i kao da ga mogu dohvatiti ali osjecam da jos nisam spremna. Strah me da ne izgubim osjecaje koje gajim prema decku, da se nesto ne promjeni da ja sa svojom anksioznoscu ne userem sve, ne znam se postaviti nikako. Ko da nemam dovoljno volje ni snage. Znam da tu snagu moram povratiti, ali ne znam odakle poceti, ne znam kako. Mnoge strahove sam eliminisala, i dalje imam strahove od depresije, patnje mene i drugih, gubitka kontrole i razuma, ali se ne dam i nastojim sebi reci da je sve to normalno.

hvala na komplimentu ali ja nisam heroina...ja sam sasvim obican covjek.user posted image
dalje....nema bezgresnih ljudi i koliko god se trudila da budes takva neces biti ni ti ni ja ni bilo ko.uvijek ce se javljati neki nesvjesni propusti jer to je zivot i prihvati ga takvim.
sto se vjere tice....niko ti ne garantuje da je vjernik pravi vjernik ni da si ti nevjernik.to samo dragi Bog zna i niko vise...trudi se da budes bolji covjek,radis dobro i mislis dobro.a drugi neka zakljuce kakva si osoba iz tvojih djela a ne ti.
sto se tice losih ljudi...uvijek ce ih biti .ja takve prekrizim iz svog zivota tako da ne dozvoljavam da me opterecuju sa svojim gadostima.pa probaj i ti nista te ne kosta
ja sam vec negdje pisala da je najveca greska vezati ljubav sa aneksioznoscu.tj.osoba koja ti se cini najbliza u periodu zivota kad ti je nateze i kada je s tobom,o njoj mozes dobiti sasvim drugo misljenje i gledati je drugacijim ocima kada kriza prodje.moze biti dosta bolja(ili losija) nego sto si je smatrala prije jer se citava vasa veza prije ozdravljenja temeljila mozda na zahvalnosti.stoga i ti i sve ostale dobro odvazite kada i sa kime stati na ludi kamen.nikada ne vezite svoje stanje sa ljubavlju(ako me razumijete)jer ljubav je jedno,zahvalnost drugo a zajednicki zivot trece.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 4608
11.8.2012 13:53:05   
mo girl
a bokte jeste se raspisaleuser posted image
ja sam bila na odmoru i nda sam skuzila da se ja bojim tih nekih guzva i izlazaka samo u svom gradu jer gdje god odem nemam nikakvih tegoba nekontam to? cim sam juce dosla kuci i krenula u prodavnicu prva mi je pomisal bila :hoce li mi se mantati?pa neznam stvarno bice da sam cudna biljka.
ma taj strah od braka i djece je normalan jer mi maltene jedva se brinemo za sebe a ne jos i za dijete makar je meni tako,nekad nisam sposobna otici do prodavnice a ne da izvedem dijete u setnju sama ma nema sanse.i ja sam misljenja da se netreba na silu udavati jer ce ti biti jos gore onda uradi to kad budes imala potrebu za tim.
brinetyce znaci ti jos nisi postigla cilj za user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 4609
11.8.2012 15:41:36   
brinetyca
A nisammm ! dobila !! :/ haha,, doduše tek smo pokušali par puta, nevjerujem da to ide tek tako kako meni šune i ono haj..kad bog dadne, a opet mi pokušavamo, par puta smo .. pa šta bude ;) ma i meni je to, nekako mogu sebi uskratit setnju..strha me bude izac ovo ono, aj ostat cu kuci..al kako to bebi uskratit, nebi si to mogla oprostit :( jedino zbog toga se mislim oko svega bil ne bil, al mi je to zelja velika. kad bude ja vam javim odma :))))))) a sta vi mislite kolke su sanse da se to desi?? mozda imate iskustva, ja ne..:)) pa pišite ako vam nije mrsko..

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 4610
11.8.2012 20:32:41   
mo girl
eh sad nekome treba i do god-2 da zatrudni a ako ni tad ne uspije e onda treba vaditi nalaze tako da si ti tek na pocetku nebrini jos.ako sumnjas uradi test ako ti kasni pa ces znati haj bas me sad zanima

(odgovor članu brinetyca)
Neposredna veza do poruke: 4611
11.8.2012 21:49:59   
Majka Tereza
Draga lajlac, nemoj se oko vjere brinuti.. Ja sma ista kao i ti, nista od toga mi se nekako nije uklapalo, nisam se osecala bolje kad na arapskom koji ne razumijem, nesto govorim, nisam se nasla u vjeri nikako, a onda sam otkrila zakon atrakcije ili ti ga zakon o privlacnosti kroz knjigu Tajna. Poslije sam citala mnoge druge koje su mi jos vise pomogle, ali je poenta da samo zato sto ne nalazis utjehu u odredenoj vjeri, ne znaci da nisi vjernik - ja recimo vjerujem u Boga, ali vjerujem da je Bog energija, citav uiverzum, da je to energija koja nas pokrece, da smo svi dio iste energije. Zakon atrakcije govori o tome kako mozemo dobiti sve sto zelimo kroz pozitive misli - u principu dobijamo sto mislimo. Nikad Boga nisam vidjela kao covjeka, vec kao energiju, i nakon ovog "otkrica" sam osjecala da se imam kome "obratiti" bez da je nazor. i kad sam se pomirila da je tako, osjecala sam se bolje.. Shvatam te potpunouser posted image Nadam se da ce ti ovo pomoci.. evo linka http://www.filmovizija.com na kojem se moze naci Tajna pod kategorijom Dokumentarci.

Brinetyce, naravno da te strah - svakog je. I niko nije potpuno spreman na majcinstvo, spremis se kad se desi user posted image Samo lagano, a desi se ili kad se najmanje nadas, ili kad se potpuno predas user posted image Bar je nama tako...Sretno!

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 4612
12.8.2012 12:34:36   
lajlac
Hvala Koko i Majka Tereza (hahha dobar ti nickname user posted image ) Cinjenica je da nas pokrece neka neobjasnjiva sila i energija, ljudski um je ogranicen i voli Boga zamisljati u obliku koji je najblize njemu i uvijek je zbunjen po tom pitanju.
Ma otkako sam zapala u ovo stanje, trazim nesto na sto cu se osloniti i sto ce me smiriti u momentima jada i bespomocnosti i panike. Kao da zelim naci objasnjenje za sve sto mi se desava, ali izgleda da to covjek nikad ne moze znati, odakle smo dosli i gdje idemo. Kad navru crne misli, navre i misao da je sve ono gore mozda i muciste, taj zivot  poslije smrti, da nije lijepo i idealno, ako me razumijete. Nek mi Bog oprosti na ovim mislima, tako se osjecam lose sto ovo uopce i spominjem. Zelim vjerovati da je gore sve bolje i da se ovdje moram potruditi i zasluziti isto. Znam jedno: dobro se vraca dobrim i trud se u vecini slucajeva isplati.
Ali necu vas vise zamarati s ovim, bas sam dosadnauser posted image user posted image user posted image Obecajem da vise necu progovoriti o ovomeuser posted image
Jano i Blackic moj, hvala vam sto tako mislite o meni. Mili hvala isto tako na podrsci vezano za nasu zajednicu boljku: nervoza zeluca, bas je gadna majku jojuser posted image Pa brynetice kako to da radis na bebi?! Hoce li to zazvoniti zvona ubrzo? Haj super. Tako mi je zao sto vam se ne mogu cesce javljati. Pozdrav svima i izvinjavam se na zamaranjuuser posted image

Lajla

(odgovor članu Majka Tereza)
Neposredna veza do poruke: 4613
12.8.2012 14:33:19   
brinetyca
aha:) a neznam mo girl,jos je rano da radim testić, a nezz moja lajlac* puca me nešto user posted image pa ćemo vidjet šta će biti.. joj inače preko dana budem okej, hodam, vejam.. dns otišla na kavicu oko 12 i pol, i hodam sve čudo, međutim odjednom me na onoj ravnini ufati kao da ću stat i neću moći mrdnut, nešto me sasječe u korijenu da sam ko cijuknula (glasić pustila ono ko a a a ) :D valjda kako sam se prpepala da ću stat .ćućnut , oduzet se..šta li..a išla sam baš po cesti gdje nije bilo nikakvih mojih pomoćnih sredstava tj drvo neko, stub..parkirani auti, samo čisitna..pa sam se prepala bila vjerojatno radi toga, i onda popijem jos kavu i mada nisam bila daleko od kuce pocnem osjecati slabosto i u rukama u nogama muti mi se pred ocima, vec vidim sebe kako ne mogu doci do kuce takva.. sreca pa ova prijateljica pode samnom , isitim putem..i snjom sammantala i proapadala po cesti, jedva sam :/ a odavno me nije ljuljalo i propadanje ovo gonjalo..:) a jbga :(

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 4614
13.8.2012 16:12:41   
Aminna
imam jedno pitanje za nove mame a ujedno i za one koje imaju iskustvo.
kao svi na forumu i ja bolujem od anks. a cekam bebu do sad sam se osjecala okej i radujem se i bas uzivam uz bebu u stomaku al
sad malo me strah dal cu ja to znati kad beba dodje i bojim se da mi se osjecaju ne promjenu.
kakva su vama iskustva i stA mislite?
nisam negativna vec unaprijed mislim sta ce biti il da u porodjaju nepadnem u jos vecu traumu.
lijep pozdrav svima vama iz daleke svedske i zelim vam brzo ozdravljenje

(odgovor članu brinetyca)
Neposredna veza do poruke: 4615
13.8.2012 22:16:34   
Precious

IZVORNA PORUKA: Aminna

imam jedno pitanje za nove mame a ujedno i za one koje imaju iskustvo.
kao svi na forumu i ja bolujem od anks. a cekam bebu do sad sam se osjecala okej i radujem se i bas uzivam uz bebu u stomaku al
sad malo me strah dal cu ja to znati kad beba dodje i bojim se da mi se osjecaju ne promjenu.
kakva su vama iskustva i stA mislite?
nisam negativna vec unaprijed mislim sta ce biti il da u porodjaju nepadnem u jos vecu traumu.
lijep pozdrav svima vama iz daleke svedske i zelim vam brzo ozdravljenje

Normalno je da te malo strah majcinstva. I oni najsigurniji u sebe nekad sumnjaju user posted image Ti se pokusaj opustiti i mislit samo na to kako ce biti dobar osjecaj kad dobijes svoju user posted image u ruke, pa je gledas a ne mozes da vjerujes da si joj ti dala zivot user posted image

Ja imam termin iduci mjesec, prva je beba, i briga normalno imam ali se trudim mislit pozitivno i za user posted image i za svoje dobro i puno bolje se osjecam. Kad me uhvati neka tuga il neki ruzan osjecaj, odem u sobu od bebe i gledam krevetic, slazem robicu (po ko zna koji put user posted image ), vozam kolica njena po stanu, mazim stomak, a jos kad se user posted image drmne, ma nema niko od mene sretniji. Eto, tako ja radim. Nadam se da sam ti ista pomogla ;)

(odgovor članu Aminna)
Neposredna veza do poruke: 4616
14.8.2012 10:04:03   
Majka Tereza
Evo filma oji je meni promjenio zivot - drasticno.. I jos da samo napomenem brinetici, moj muz je bio bas, ali bas anksiozan, vrtoglavice i mucnina, misli da ce pasti.. Onda je poceo sa B12 vitaminom, i tecnim kisikom i sad je k´o lampauser posted image

(odgovor članu Precious)
Neposredna veza do poruke: 4617
14.8.2012 11:33:47   
brinetyca
ko lampa? znači pravi, piči ko metak ha? user posted image user posted image a kakav kisik, šta je to?? i b12..to su neki vitamijni ili? gdje to ima uzeti i jel moze bez recepta. baš mi je drago zbog njega user posted image

(odgovor članu Majka Tereza)
Neposredna veza do poruke: 4618
14.8.2012 16:29:03   
Aminna
Hvala ti puno! I ja sam sva srecna kad me beba udara i kad se prevrce il sta god da radi. Sinoc sam gledala robicu slagala sto kazes ti osjecam se bolje mada nekad me totalno blokira da nemam osjecaja. Danas se osjecam onako strah da cu poluditi il nesto napraviti. Srecom to ne nailazi cesto al kad naidje uzassssss... Sad ce tvoja beba moja krajem oktobra. Znas jel djecak il djevojcica?

(odgovor članu Precious)
Neposredna veza do poruke: 4619
14.8.2012 18:19:21   
Precious

Hvala ti puno! I ja sam sva srecna kad me beba udara i kad se prevrce il sta god da radi. Sinoc sam gledala robicu slagala sto kazes ti osjecam se bolje mada nekad me totalno blokira da nemam osjecaja. Danas se osjecam onako strah da cu poluditi il nesto napraviti. Srecom to ne nailazi cesto al kad naidje uzassssss... Sad ce tvoja beba moja krajem oktobra. Znas jel djecak il djevojcica?

Kazu djecak, al ja vjerujem kad vidim user posted image Doduse, sve sam stvari u "muskim" bojama nabavila, jedino sto se ne uklapa je ljubicasta vreca za spavanje, bas zenska, ali meni draga. Za svaki slucaj user posted image
Znas li ti sta je kod tebe?

(odgovor članu Aminna)
Neposredna veza do poruke: 4620
14.8.2012 21:18:57   
Aminna

IZVORNA PORUKA: Precious

Kazu djecak, al ja vjerujem kad vidim user posted image Doduse, sve sam stvari u "muskim" bojama nabavila, jedino sto se ne uklapa je ljubicasta vreca za spavanje, bas zenska, ali meni draga. Za svaki slucaj user posted image

PA ja sam kupila sve u rozo pa sad sto kazes sta bude nek su samo nam ziv i zdrava djeca i mi uz njih a ostalo manje vishe. imam osjecaj da cu biti jaca puno i sigurnija kad beba dodje

(odgovor članu Precious)
Neposredna veza do poruke: 4621
14.8.2012 22:09:39   
Precious

IZVORNA PORUKA: Precious

PA ja sam kupila sve u rozo pa sad sto kazes sta bude nek su samo nam ziv i zdrava djeca i mi uz njih a ostalo manje vishe. imam osjecaj da cu biti jaca puno i sigurnija kad beba dodje

Dijelim tvoje misljenje user posted image
Ja sam se bojala trudnoce, jer sam mislila da ja necu moci biti bez svoje terapije koju sam pila. Ispostavilo se da sam puno jača nego sam mislila i isplatio mi se svaki dan bez lijekova otkako sam user posted image , toliko sam se "popravila" da smatram da tablete necu piti ni nakon trudnoce i dojenja, Puno covjek sebi i umisli, jos kad okolina nema razumijevanja, pa onda izostane i podrska, e onda izostane i uspijeh. Sreća pa nadjoh divnog muža, bez njega bi bilo puno teže.

(odgovor članu Aminna)
Neposredna veza do poruke: 4622
14.8.2012 23:46:29   
jana mk
Kolegi ja odo na odmor ,ako prezivim javicu se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve vas ljubim i volim ,drzite mi srecu da se tamo nedaj boze neroknemuser posted image user posted image user posted image

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu Precious)
Neposredna veza do poruke: 4623
16.8.2012 11:43:03   
biba26
hej hej drage moje kako ste mi? Ja sam pomalo razočarana, naime, unazad dva mjeseca mm i ja radimo na bebi, ali još ništa, baš sam jučer dobila stvariuser posted image user posted image , možda i ova kučka na to utječe, ne znam, trudit ćemo se i dalje. Jana uživaj na odmoru bez straha i razmišljanja! Pusa!!

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 4624
16.8.2012 15:10:07   
Aminna

IZVORNA PORUKA: biba26

hej hej drage moje kako ste mi? Ja sam pomalo razočarana, naime, unazad dva mjeseca mm i ja radimo na bebi, ali još ništa, baš sam jučer dobila stvariuser posted image user posted image , možda i ova kučka na to utječe, ne znam, trudit ćemo se i dalje. Jana uživaj na odmoru bez straha i razmišljanja! Pusa!!

pozz biba26 ma samo radi na tome bice to sve okej =) ja sam ostala trudna odma iz prvog puta kad smo pokusali. a moja jetrovaz ne pati od nicega pa godinu i po su pokusavali i sad konacno ostala trudna, nije to anksioznosti.

medjutim imam pitanje za sviju mozda sam vec pitala ali dal muci ikoga nestabilnost i vrtoglavica?
mene ne vrti da padam il da nemogu da odam uopste me ne sprijecava od svakogdnevnog posla ili izlaska ili bilo sta nego uvjek je prisutno u gllavi kao da nemogu cisto da gledam na oci i kao da me zanosi a ja ustvari mirna i nista. to me proganja od samnom pocetka ali sada dosta manje vec pola god i vishe imam blage simptome. kao sto rekoh nesmetaju mi za zivjeti zivot vec jednostavno me smara i nervira to sitno sto je uvjek prisutno.

hvala unaprijed i pozdrav svima na forumu

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 4625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  183 184 [185] 186 187   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  183 184 [185] 186 187   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *