taraG -> RE: Anksioznost? (12.2.2010 19:31:32)
|
Jaooo sta sam ja ovdje zbrkala kod sebe na racunaru! Ja stalno ulazim ovdje i vidim nema nista! Ja pomislila vi se razbjezale zbog tehnickog! :) I tek kada sam napisala post, vidim da ste stosta pisale! Nije mi se javio onaj psihijatar, nista od njega! Sestri su dolazili kuci neka dva pshijatra kada je prezivjela neki sok, pa ce ju mama pitati sada za vikend kada ju vidi, da li rade i gdje! Mislim da su to njeni kucni prijatelji, pa ako nekako mi uspije srediti da idem kod njih kuci ili oni da dodju kod mene! To bi bilo super! Ako ne zvacu ovu sto je na godisnjem da se makar narucim prvi dan kada joj prodje godisnji hehe! Ja sam onako! Krenula sam da placem svaku vecer, grozno! Valjda citav dan to trpim, borim se i onda se navece isplacem kada me sve sastavi da si olaksam malo dusu! Da bas imam onaj strah da ovo nije anks. nego nesto drugo, sto je neko spominjao! Sve se bojim opet nesto predosjecam! Grosno! Sto je najgore uhvati me vecinom kada mi je bas lijepo i onda ne mogu da uzivam, kada mi dodje da placem jer se bojim da ce to ne daj Boze nestati! Kada se cujem sa momkom, sa starcima zezam itd., onda me uhvati uzasan strah i taj los predosjecaj! Sve mi najcrnje misli, a ne znam kako njih da otjeram! Momak govori kako na ljeto bi trebali negdje na putovanje kakvo, odmor, a ja se bojim da to necu dozivjeti i ne smijem ni pricati o tome! Mislim pricam ja, ali sve kontam kako nista od toga! Joj Boze samo da ne bude ovo iz moje glave! Mislite da mi psiholog, psihijatar moze pomoci?? :) Sto se tice izlazaka i toga, borim se! Idem ja svugdje, izlazim! Uhvati me strah da ce se nesto desiti, ali ipak se borim i idem! U sustini mi je lakse kada sam vani, izlazim i tako! Jeste da me nekada drma dereal. ali nosim se i sa tim! Ali ni to nema smisla od danas do sutra bukvalno zivim jer ne mogu da otjeram crne misli! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] I jos mi je grozno, sto se ne mogu skoncentrisati na ucenje, nego samo ubijam vrijeme kada svi odu svojim obavezama, dok se ne vidimo ponovo! Uh raspisa se ja! Nadam se da vas nisam ugusila! Divne ste vi ovdje, pravo pozitivne! I ja sam isto, mada se to ne moze vidijeti iz mojih postova! Jer stalno trpim, i onda kada ovdje napisem sve sto mi na dusi lezi! Malo si olaksam! :***
|
|
|
|