Zabica27
|
Drage moje,evo i mene malo,da vas sve pozdravim i izljubim.Vidim da ste mi jako pozitivne sto me jaaaakoo raduje,znaci guramo na bolje,svi skupa... Nova cini mi se ti ili jaca da napisaste ovo-popila bih i g.. samo da mi bude bolje,takva sam i ja bila,al sam svega par mj pila ad,i djelovali su,ali sam ja sama sebi najvise pomogla,non stop sam bila u pokretu i okupirala svoje misli necim iz "stvarnog svijeta" a ne tim svojim brigama.Rabi drago mi je da osjetim veliku pozitivnost u tvojim postovima,jer u mnogo njih sam pronasla i sebe,i mislim da je najbolje ono sto se vise ne pitamo STA AKO,mislim da je veliki korak to sto same sebi kazemo PA STA...Ja sada kad razmisljam o udaji pokusavam da ne razmisljam o tome sta ako,vec stvaram neki fini film u glavi,ja i on cemo raditi ovo,ono,pa namjestat cu kucu ovako ili onako,pa cu kuhati ovo,pa ono tako se ja sad plako pokusavam uzivjeti u sve to sto me aBd ceka...Tara,ne daj se ,mnoge od nas su bile u toj fazi kao i ti sada,pa smo se poprilicno izvukle iz toga,jer shvatis vremenom i naravno uz pomoc dr sta je to sto te snaslo i naucis nositi se s tim,zivjeti s tim,a ne boriti se protiv toga.Meni je moj dr jednom rekao super stvar:Ni najbolji dr. ne moze ti pomoci vise vec sto ti sama sebi mozes.Da me ne biste pogresno shvatili,dr pomaze i ja sam za da treba otici njemu,ali kad shvatis sta ti je i prodjes puno toga sam,ma najvise sam sebi mozes pomoci,prihvatajuci to svoje stanje...I naravno da hvala Bogu sve vodimo normalan zivot uprkos tome,mnoge ovdje su udate,imaju djecu,rade,ja sam zavrsila fax,trazim posao,hodam pijem kafe s jaranicama,imam momka,planiram aBd udaju, uprkos svemu tome...Pa pogledaj i sebe i ti si ista,koliko mogu shvatiti studiras, imas momka,prijatelje,pa i ti vodis normalan zivot uprkos svemu tome sto te muci...Ne brini draga bit ces ti ok,samo polako dok shvatis da sve to sto ti se desava nije toliko strasno kao sto ti sada mislis.. Joj kako bih se ja rado nasla sa svima vama sa ovog foruma da popijemo jednu "antianksioznu" kaficu" valjda ne bi niko od nas pobjegao sa te kafice zbog pn ,hehe salim se,nadam se da ne zamjerate...Ljubim vas puno sveeeee....
|