Rabi
|
IZVORNA PORUKA: jana mk Evo Janu ,disem koleginice,bila malo u set_nju van ovog grada provela se malo ,ma da nije bilo bogzna sta,mucila me ova kucka i tamo ,jest da nije ko ranije malo smirenije prihvatam te strahove ali nisu nestali,inace lajlac ja te razumijem duso ,moze ko kako hoce da pise i da nas savetuje ali samo mi koji prelazimo pad u datom trenutku kad trazimo koju utjesnu rec ,znamo kako dozivimo i shvatimo i prihvatimo kritike,uvjek sam molila za pozitivne komentare ,ma nikako BAS NIKAKO nevolim kad procitam da nas neko ovde dijagnosticira ,jer mi takvi kakvi jesmo u tom trenutku na DNU ta kritika il dijagnoza jos dodatno nas uvali u jos dublju dubinu,ja sam anksioznost smatrala za macji kasalj i prkosila mu ko da uopste nepostoji ,ali kad sam procitala koji jos strahovi idu s ovom kuckom u istom sam ih trenu dobila i za 3 dana bila kod mog dr s novim simptomima,ja nikad ranije sebe nisam osluskivala dok nisam procitala savjet jedne zene koja je isto anksiozna (necu pomenut imena)i rekla mi da trebam bit sigurna dali su to glasivi koji me navode da uradim nesta sebi il su samo misli,a ja sam tad bila skroz na dnu vadila se i uhvatala za slamku da se izvucem ,od tog dana sam ja zapala nacisto nisam mogla ni spavati nit zivjeti normalno ,iscekivala sam taj glas ko da mora da se desi isla kod mog dr ispricala mu sve ovo on se nasmijao kaze eh jano nebrigaj na prazno ,znam ja sve to ali nije lako eto lajlac ja te sasvim razumijem ali negubimo nadu da cemo i mi jednog dana moci ovde uci i slobodno bez straha dati neki koristan savet i bodriti nekoga ko prezivljava ovo sto mi trenurno prolazimo...a moja Tarice poseban poljubac tebi ...i mene mila moja svaki put mlatne sve jace i jace pa me to i plasi sta li nadalje sledi...sve vas ljubim i grlim VE SAKAM SITE Znaci samo sebi nametnula jos straha, sto znaci da je ovaj tvoj strah potpuno bezazlen Jel tako? Ja na to ovako gledam: ako me strah da cu nesto sebi uraditi....pa da li uopste postoji kakav valjan razlog da ja sebi nesto pocinim, a strah me same pomisli.....a ne da sebi fakat nesto uradim Ja sto se ja zapetljah!!! I ovo sto kazes svaki put jace i jace, drugacije, teze....Nadalje sta slijedi, ja cu ti reci: NISTA POSEBNO!!! Samo ces biti jaca, cvrsca....Ja sam sve ovo prosla, BOgami....kako kazu, Bog sala nije! I vjerujte, mislila sam svaki put je gore, svaki put je onaj pravi i da mi se nesto fakat desava, svaki naredni- da bas ovaj put umirem, svaki slijedeci silazim sa svoje pameti Sve , sve je ovo normalno za ovo nase-vase stanje....I nista posebno nije niti jacee, niti gore(kad skontam) nego sam ja svaki naredni put sve vise uplasenija tako da svaki naredni strah-panika dozivljavam strasniji nego prethodni...i mislim, tj. ubjedim sebe da je TO-TO....i sta na kraju bude, jedno veliko NISTA! Nedajte se, budite hrabre, vesele, pozitivne u svakom mogusem trenutku! Borite se za sebe, a ne za anksioznost!!!!
< Poruku je uredio Rabi -- 15.11.2011 13:16:10 >