|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
7.11.2011 14:32:43   
Rabi
 jaco,  gdje si kupila ovu knjigu? Hajde mi reci ja je odmah trazim! Evo mene od sinoc nesto boli, u prsima, ali ne negdje duboko vec nekako na povrsini, kao da me boli izmedju rebara...pa sam sva nekakva skrhana i umorna.....pa isto ko da mi neko sjedi na stomaku i ne mogu da disem....a sinoc sam se nekako budila k'o iz nekog kosmara, pa na pola budna ko da sam pomahnitala, sve mi neke slike u glavi......BLJACK!!! Heheheheh, ja cu se samo nasmijati ovome svemu, i reci ma nek bude kako hoceuser posted image opusteno, sabrano i smireno!!! BICE DOBRO ABD!!
lajlac draga, ma brundalo mi je i jos uvijek mi ponekad brundauser posted image Prestalo mi je kad sam prestala da osluskujem! I meni je tako isto bilo, ko da je neki pritisak u usima, i glavi!!! Ne brini za to, nije to nista kad ti kazemo....OPUSTI SE!!!

P.S. Bajram Mubarek Olsun, svima vama koji slavite bajram!!!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 3326
7.11.2011 19:40:42   
mo girl
evo i mene citam redovno.nesto me danima glava negdje u dubini boli valjda od vremena neznam ni sama pa mi vala nesto sve bezveze.vidim da se pise o zujanju u usima meni isto zuji stalno nekad vise a nekad manje al sam navikla na to i ne obracam paznju.rabi mislim da je ovo vrijeme nekakvo tesko pa te pritisce i mene gusi i na momente preskace srce al ja to pripisujem vremenu

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3327
8.11.2011 15:34:52   
HNF
Rabi i kod mene se to desava, da mi lupa srce, da mi je neki pritisak u prsima, jednostavno nemam dovoljno zraka da udahnem, kao da mi neko sjedi na prsima, ali ne obracam toliko paznju na to, pa prođe, ili izadem napolje, pocnem nesto radit i zaboravim na to.

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3328
8.11.2011 17:15:08   
Rabi
Ma ni ja vala ne pridajem  znacaja, kad ne razmisljamo prodjeuser posted image Samo u neka doba skontamo da nas ne ''''pritisce''''user posted image Ma sve ovo ulazi u ''''nas'''' radni staz!!! Ljubac za sve!!!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu HNF)
Neposredna veza do poruke: 3329
8.11.2011 20:42:26   
mo girl
ja sam nesto nervozna znate ono kad vam sve ide na zivce.o glavobolji netrebam ni pricati jer ce me ovo vrijeme ubiti.uh haj necu da vas zamaram pozdrav cure drzite se

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3330
8.11.2011 20:57:43   
jaca76
Rabi,nisam je kupila vec skinula sa neta.Pokusaj i ti tako.Robin Šarma-Kaludjer koji je prodao svoj ferari.

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 3331
9.11.2011 15:20:35   
biba26
Cure slabo se nešto javljate, to je znak da ste dobrouser posted image , nego, strah od samopovređivanja sam pravizšla, drhtanje tijela također, e sad me najviše muči probadanje oko srca, bol s lijeve strane, lupanje srca. Je li i to anksioznost budući da je ekg i nalaz krvi u redu? kako ste to rješile? Je li i vas to mučilo? Pusa svima!

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 3332
9.11.2011 18:00:35   
Rabi
bibo, obavljas li sve poslove bez problema, tegoba, umaranja, preznajanja, gubitka daha...

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 3333
10.11.2011 10:57:25   
HNF
Da li je naka od vas pokusala da pije caj od maticnjaka ili kantariona. Cula sam , a i citala po internetu, da je maticnjak jako dobar kod nesanice, anksioznosti, ruznih misli, nervoze, a kantarion kod blagih i  umjerenih depresija, i opsesivno kompluzivnog poremecaja. Pije se 2 do 3 puta dnevno.Samo kantarion kao ne smije se primjenjivati sa nekim lijekovima i antidepresivima, jer onda ima kontra efekat. Bas me interesuje da li moze pomoci. Evo ja sebi juce kupila oba caja, pa cu jedan dan jedan a drugi dan drugi, po dvije solje dnevno, pa da vidimo efekte. Ukucajte na internetu CAJ OD MATICNJAKA, i CAJ OD KANTARIONA  pa malo procitajte tekstove, ne kosta vas/ nas nista, bolje to nego tablete ako vec kazu da pomaze user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3334
10.11.2011 11:00:24   
dana123
hnf ništa te nekošta da piješ meni je bioenergičar rekao da pijem čaj od matičnjaka ali ja sam bila ljena ,a tebi biba bi savjetovala da vadiš hormone štitnjače

(odgovor članu HNF)
Neposredna veza do poruke: 3335
10.11.2011 11:46:50   
biba26
Rabi sve obavljam bez problema, ne umaram se, ne gubim dah, ne preznojavam se, kad sjednem i počnem razmišljat o tome, evo to onda stiže, dakle kad mislim na to, hormone štitnjače nisam vadila, bila sam na uzv štitnjače prošle godine, sve ok. Jest li vi imale probadanje oko srca i lupanje srca?

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3336
10.11.2011 18:04:36   
Rabi
evo sad si lijepo napisala, i vidis da nemas nikakvog razloga da mislis da imas kakvu srcanu boljku i da ce te srce ''opaliti''user posted image Jednostavno si pod pritiskom i zbog toga dolazi do lupanja, preskakanja i probadanjauser posted image zao mi je ali ti moram reci, da je to u sustini normalna pojava kod nas anksioznih i da ce prestati tek onda kad prestanes obracati paznju na sve ovo navedeno!!! Ne znam jesi li ikad osjetila cari preskakanja ili aritmije, ali meni je to daleko najgori osjecaj biouser posted image Ali i to sam prebrodila, desava mi se i sad redovno....ali ja samo nastavim dalje, kao kad kihnes i obrises nos i onda nastavis dalje-sasvim normalno!!! Ne brini se i ne zabrinjavaj se previse, jer stvarno nemas razlogauser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 3337
10.11.2011 18:11:31   
Rabi
lajlac, tu si!!!! Samo pozdravljamuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3338
10.11.2011 19:02:44   
lajlac
Hej Rabi!!! Da, malo razgledala po forumu, ima dosta tema zanimljivih, ali ja kako nisam ni udata, niti imam djece, tako da mnoge me se teme i ne dotiću :)))

Ja vise ne govorim lose sam, jesam, ali  mi dojadilo vise govoriti to. Meni se neki dan nesto cudno desilo. Dok sam ustajala sa stolice, valjda mi je tlak pao ili sam nesvjesno opterecena time sto vidim ili sto cujem, odjednom ugledala, kao krugici svjetlosti, isto ko na rodjendanu sto se cesto koriste ukrasi, padaju lagano odozgo jedan iza drugog, ili je to bio odsjaj necega posto sam bila okruzena nekakvim cirkoncicima ili sl. Uglavnom samo sam ja to vidjela :))))) da nisam skrenula....user posted image user posted image Onda od opterecenja svakakvih cini mi se nekad da cujem nesto, a zapravo ne cujem, bar ne zasad user posted image

Bilo je potresno, razmisljala sam dva dana o tome, a onda mi je vise bilo svejedno. Osjetljiva sam na svjetlost, ko da sve pojacano vidim, sa sluhom je proslo, zuji i dalje, ali nastojim da ne obracam paznju.
Ono sto mene muci jeste to sto vise ne znam ko sam ni sta zelim, ko da se u buducnosti vise i ne mogu zamisliti ispunjenom i sretnom, ko da sve sto radim ne radim vise srcem, strah nije uvijeh prisutan ali uvijek tinja u meni, ostavio je duboke rane i posljedice. Ponekad sebe uhvatim u razmisljanju, a moja razmisljanja su svakakva, nikako prestati nekad razmisljati nikako zaustaviti misli, krenem negdje mislim o necemu pa se prepadnem, sta ako misli vise ne mognem zaustaviti i pocnu na usta izlaziti bez ikakve kontrole... A mislim o svemu od najbanalnijih stvari do toga kako um funkcionira, a ovo zadnje je najgore, fuj ne svidja mi se sto ponekad idem u dubiozu stvari, to me najvise plasi, to moje razmisljanje.... Jeli se i vama desava isto, odnosno jeli vam se desavalo?

Po svemu trebam biti najsretnija osoba na svijetu, imam svojih problema ali nisu sada ozbiljni toliko, a ja svejedno osjecam prazninu neku i to me strasi, nisam depresivna jos uvijek, ali tupa je praznina tu, potreban joj je mir, ne razmisljanje ni o cemu, cilj vrijedan borbe i vjera u sebe ili u bilo sta, a od toga jos uvijek nista, trazim jos uvijek smisao, nesto sto ce ispuniti prazninu, ali nikako dokuciti sta nedostaje, jer samopouzdanja imam, toga mi ne fali... svijet je oko mene, ima smisla, ali ja sam sebi nestvarna i besmislena... ne znam zaista kako objasniti...
Te moje dubioze, razmisljanja me ponekad uznemire... to je uzasno, bojim se togaaaa.

Sta mislite o ovome? Ako je nesto lose, nemojte mi govoriti...user posted image user posted image user posted image

Lajla

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3339
10.11.2011 19:43:13   
lajlac
Ne znam cure moje, to je moj najveci strah, strah da se moji strahovi ne obistine, strah me da nikad ne pronadjem sto je to u sto ja vjerujem, a toliko sam stvari ispobala, strah me vegetiranja, zivotarenja na silu i sl.
Volila bih da bar necemu ne pristupim bez nepovjerenja i skepticnosti, nesto za sto cu reci, ovo je sigurno...i drzat se toga, imati vjeru u to i da me to vodi dalje... a mislim da upravo ono sto ja ne znam jeste sto je to smisao mog zivota, strah me to i reci, ne znam...

Bojim se svojih razmisljanja i strah me da ne izgubim fokus, da mi se razum ne pomuti od tolikih razmisljanja, ne od straha vec od razmisljanja i dubioza. Mislite da sam beznadezan slucaj? Jeli se i vama ovo desava?

izvinite na dugim postovima i dubiozama, ali jesam li ja samo ovdje, na ovoj temi i forumu ovakva? izgubljena, sebi besmislena i nestvarna, skepticna i dubiozna?

Lajla

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 3340
10.11.2011 20:34:02   
mo girl
lajlac imas li momka? to pitam iz razloga jer je na pocetku moje anksioznosti taman se ja pocla zabavljat sa sadasnjim muzem i on mi je puno pomogao svojom pozitivnoscu.covjek jednostavno ima potpuno drugacije vidjenje svijeta od mene npr.za njega ne postoje problemi sve rjesava sa lakocom i smijehoim dok sam ja panicarka u svemu tako da sam ti ja gledala sta on radi i polako usvajala njegov nacin i mogu ti rec da pomaze.stvarno pomaze kad imas podrsku pozitivne osobe i jedino me u pameti zadrzala ta veza tad jer mislim da bi poludila kakve sam faze imala user posted image .ako imas momka i volis ga probaj se njemu posvetiti npr planiraj neke izlete,setnje il nesto samo da nesto drugo razmisljas il se sminkaj sredjuj itd ma biilo sta samo da si zauzeta psihicki.vjeruj mi pomaze ja i sad kad sam lose uzmem sminku i sminkam se sredjujem se bogami koda cu negdje al eto nekako se ljepse osjecam kad sam sredjena onda izadjem makar silom u setnju

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 3341
10.11.2011 21:44:24   
jaca76
Lajlac,kad sam procitala ova tvoja zadnja dva posta,izgleda mi kap da si ti pomalo zapala u depresivno stanje.Ako se osjecas toliko prazno,ako ti nista ne veseli,ako ti nista nema smisla...sve to ukazuje na neku vrstu depresije,sto svakako ne treba da te previse brine ali treba da to imas na umu i preduzmes nesto po pitanju toga.Ja jesam direktna i volim da otvoreno kazem ono sto mislim,pa se nekome to ne svidi.Neki se toliko uspanice radi nekih mojih izjava ovdje,da nije zalosno bilo bi smijesno.Nadam se da necu i tebe uspaniciti do te mjere da mi zamjeris na tome sto kazem da si depresivna.NISATA STRASNO!!Sve dok ne budete reagovali kao Rabi,koja kaze e meni je danas bilo lose ali nema veze,ja nastavim dalje i ne zabrinjavam se previse,jer nemam razloga..nece vam biti bolje,doljevate samo ulje na vatru.PRIHVATITE,to je prvi korak ka ozdravljenju.I nemojte stalno pitati jeli jos neko osjecao ovo sto ja osjecam ili sam ja jedina...ili stalno ista pitanja,a kad vam neko da neki savjet,ko da je to bezz,samo nastavite da kukate i vrtite se u krug,nikako da krenete da nesto uradite po pitanju te anksioznosti.Dajte pokrenite se malo,dajte sve od sebe,pokusajte sve sto vam neko savjetuje,mora biti napretka,ali ako samo cekate da samo od sebe prodje e tu se varate.Eto malo kritike od mene...nikome licno nije upuceno...svima vama zelim sve najbolje i da u najkracem roku pobjedite anksioznost.

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 3342
10.11.2011 23:35:34   
lajlac
Ma jaco, samo ti kazi, meni ne smeta. Nisam depresivna, bar ne jos, jer ja nisam rekla da moj zivot nema smisla, ima, i da mo girl, imam i decka, volim ga i on me drzi. Hocu li zapasti u depresiju ili ne, ne znam, ne zna niko.
Mislim da svako u ovom stanju, stanju aksioznosti, ima poremećeno svoje "ja", ima osjecaj da stvari koje je radio ne radi vise sto posto, da ima osjecaj da uvijek nesto fali, a to je upravo osjecaj straha koji smo iskusili i koji je grozan, a koji negdje potajno tinja i uvijek moze razbuktati plamen... Mislim da svi smo i u ovom stanju pomalo depresivni, bezvoljni i sl.
U mom postu se vecina nas nasla, bar mi koji smo jos uvijek u ovome, jeli tako? Bar ja to mislim...
Ja se ne bojim panicnih napada, pogotovo ne onih gdje srce lupa, znojim se, drhtim, meni su gori oni kad ja imam osjecaj da se gubim, da je to taj trenutak kad ce mi se razum pomutiti, kad imas hiljadu i jednu sliku pred sobom, kad imas osjecaj gotovo je vise sa mnom. Meni se to danas desilo, odjednom slabost, pritisak u glavi, ko da se gubim, doslovice, ko da se gubim, samo sam cekala da pukne nesto u meni, pa strah. Mislim uzas jedan!!!  i u tom trenutku imas osjecaj da te vise niko ne moze smirit, da ne znam ko da se pojavi, ili da ti neko nesto kaze. Srecom kratki su. Ti su mi najgori.

Ali veoma je bitna podrska. Vi koji ste prosli kroz ovo, vrlo lako zaboravite da ste i vi postavljali ista pitanja. Jako mi se svidja RABI, jer zna utjesiti covjeka, ona prvo kaze "uradite ovo, znam prosla sam kroz isto". Ja znam da je sve na nama, ali potrebna je podrska, razmjena iskustava, utjeha, trud, volja a i vrijeme Boga mi. Zato ako je neko nekad iskusio osjecaj, napad kad jednostavno mislim gotovo, gubim se, gdje frcaju misli, kad imas osjecaj da si bespomocan, molim vas koju utjesnu rijec...user posted image

p.s. ja sam i dobro kakva sam bila prije, pa mislim da sam barem trunkicu bolje...napredujem

Lajla

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 3343
11.11.2011 1:38:10   
Rabi
Lajlac, gdje zivis? Jesi u Sa? Ja ti nudim jednu kaficu samnom i svima ostalim:) sviju sam vas do sad zvala i govorila, ali niko nece ili mi se ciniuser posted image Ah to preispitivanjeuser posted image Lajlac, javi i se na pp ako hoces da se vidimo, ja radim pa mi je malo guravo, ali cu naci vremena user posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 3344
11.11.2011 8:32:28   
dana123
Jao rabi ja bi rado na kavu, ali ja sam iz slavonije ako me ikad put nanese javim ti seuser posted image .Jača u potpunosti se slažem sa tobom mi smo malo depresivne, ali ništa strašno.To je sve zbog anksioznosti, ali eto mi smo još friške pa imamo tisuću pitanja kad steknemo staža onda će mo i mi moći davati savjete a i pogrditiuser posted image user posted image .Ja mogu reći da sam bolje nije me prošlo, ali kakva sam bila ovo je mila majka.Isto tako više nekukam kad me neko pita kako si ja kažem odlično jer stvarno mi je dosta da sama sebe sažaljavam.A gdje nam je Jana njoj veliki pozdrav a i vama ostalimauser posted image user posted image

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3345
11.11.2011 10:42:59   
Rabi
dano, dogovoreno ako ili kad budes dolazila...obavezno se javi da se vidmouser posted image i naravno svi vi koji bi to voljeli, da se upoznamo:)

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3346
11.11.2011 11:00:08   
leki28
Pozz cure moje nove i stare;)reko da sarnem koju;)Ja sam ok ,drzim se ,kao sto rabi kaze naleti tu i tamo "kriza" ali ja to prihvatila pa nekako poravnim hajd znam proci ce...Sve ove faze sam prosla od zujanja u u usima do crnih misli ,ali uistinu jedini nacin je prepustiti se,prihvatiti,treba vremena pa i ako se opet vrati kao na nna pocetku ,guraj dalje,kako kaze nas Zoran "dva su puta u toj borbi nagore i naprijed;).Draga Lajlac ja sam imala problema sa tim svjetlucanjem ili ne znam ni kako bi ga nazvala,PROCI CE ,kao Zujanje u usima .A"ta dubizna razmisljanja" mislim da je vecina nas iskusila jer ,jer previse smo sklone samoanalizi ,previse smo okrenut e unutra,prema svojim emocijama ,osluskujemo previse....na svaki promjenu skacemo ko lude...dakle sve je to ako mogu reci normalno i dio ovog POREMECAJA, NE BOLESTI.Mene moj dr zna nasmijati pa kaze da su mi" senzori "(kao alarm)u kvaru,pa reaguju prejako i previse i kad treba i kad ne treba;)I da imala sam i te depresivne periode....a kao sto kazes sve oko mene super a ja "tabula raza",inace sretno udata ,malog andelka pored sebe..ali ja se ne mogu pronaci ,jos uvijek se trazim;)Jednostavno bez previse analize,izaci,neki hobi ,nemoj da te odmah obeshrabri ako ti nesto odmah ne pricinjava zadovoljstvo,polako malo su nam emocije zbrkane,manje osluskuj sebe okreni se svijetu oko sebe;))ja evo crtam ko luda pomaze mi ,skrene malo misli,kaze mi tata,najveci umjetnici su bili malo caknuti;) ,ko zna mozda mi djela budu poznata:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))pozz i pusa velika svima vama

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3347
11.11.2011 11:01:59   
leki28
evo vidim i kahva se spominje pa racunajte na i meuser posted image

(odgovor članu leki28)
Neposredna veza do poruke: 3348
11.11.2011 13:17:54   
mo girl
ja sam rado za kafenisanje pa ako koja naidje kroz mostar slobodno nek se javi user posted image naravno da se svi mi analiziramo ja sama stalno nesto provjeravam:te pritisak mi u glavi te ziga me ovde te onde probada al nekako to manje tragicno prihvatam al to je doslo vremenom znaci u mom slucaju potrebno je vrijeme i nekako nestaje samo od sebe.tako lajlac sve ce to vremenom nestati naravno da ces primjecivati ako te negdje boli il ziga al strah se vremeniom smanji pa kontas nek ziga evo i dosad je zigalo pa sam jos ziva.a meni je dosta pomoglo i sto sam povadila sve moguce nalaze i kad sam na papiru vidila da je sve ok tek onda mi se nesto prelomilo u glavi i vidila sam da je moj strah neosnovan jer kad vidite crno na bijelo da je sve ok onda nemate sta zamisljati.jer nalazi ne lazu!evo mene danima boli glava al nekako pokusavam to ignorisat popijem tabletu i uzmem nesto cistiti po kuci il izadjem vani a prije cim me malo zaboli odmah ko teski bolesnik legnem u krevet i kukam kako me boli.po takvim sitnicama ja vidim da sam makar malo napredovala pa jos vecu volju dobijem.
i jos da kazem da sam i ja a mislim i vecina nas pomalo depresivna pogotovo na pocetku jer nismo svjesni sta nas je snaslo pa smo u depri a i ona vremenom prodje sto vise spoznajemo sta nam je to se tuga smanjuje jer znamo sa cim se borimo.ja sam bila totalno bezvoljna nije mi se dalo izlaziti mislila sam da moj zivot nema smisla itd i sad me nekad uhvati takvo razmisljanje al se trudim otrgnuti koliko god mogu zato draga lajlac ne brini sve je to dio ovog PAKETA i svi ga nosimo sa sobom neko manje neko vise

(odgovor članu leki28)
Neposredna veza do poruke: 3349
11.11.2011 14:01:27   
sreća35
Drage moje dušice evo i mene kako ste vi meni ...Ja mislim eto neznam da ovo stanje i njegove simptime što prije prihvatimo to će nam biti lakše nositi se s njima...Da se ne zavaravamo ovo ne prolazi preko noći ima padova a ima i uspona i sve to je dio našeg tereta koji eto moramo nositi i boriti se da nam bude bolje i da si olakšamo...Draga moja lajlac po tvojim postovima se vidi da si ti jako inteligentna i pametna osoba znaš mnogo toga pa tako imaš materijala da si sama postavljaš više pitanja a tako se samo mučiš ako si me razumjela šta je pisac htio da kaže..ha ha ha...Evo moje skromno mišljenje da ni ja niti ti ili bilo ko drugi nemože više nikada biti kao prije i trebamo prestati misliti o tome trebamo sebe prihvatati sa svum ovim našim blesavim stanjima i tako se postepeno mijenjamo a ank. se stavlja u drugi plan...evo moja lajlac ja sam ti jako mlada upala u ovo stanje i dugo sam u ovome pa pričam iz ličnog iskustva sve sam prošla kroz šta prolaziš ti i sada ponekad naiđu teški periodi ali eto prođu kao i uvjek hvala Bogu...ni ja nisam imala problem sa napadima samo glupa razmišljana i čekanje da završim u ludari upoređivanja sa svim teškim pshi. bolesnicima crne misli strah od tih crnih misli bezvoljnost nestvarnost itd,ali sve to samo u glavi u životu i školu završila i poslove mijenjala udala se svoje srce odgojila u divno dijete imala dosta problema u braku i nisam imala neku podršku od muža i eto sad mislim da sam jača osoba sad nego prije ank.borim se za svoje dijete nisam više onako nesigurna naučila sam ljude postaviti na svoje mjesto i sve ču učiniti da moje dijete zaštitim da je zaobiđu razne trame koje bi je kasnije nedaj bože gurnule u ovo stanje...i još probaj nešto mijenjati iako misliš da štima ljubav i leptiriči u stomaku čine čuda...izvinite ja se pravo napametovah jano,blur,biba mo girl,rabi i sve ostale veliki pozzzz ma bičemo mi sve dobroaBd...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 3350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  132 133 [134] 135 136   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *