RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta

Poruka

maja78 RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (26.6.2013 9:27:59)

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Hvala Majo.
Mislila sam da mozda sada treba da se potvrdi...sta ja znam...ja i dalje ne vjerujem da su nas primili, nakon godinu dana cekanja[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley1.gif]

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.7.2013 11:20:44)

znate li kad je potrbno otići u vrtić da se potpiše ugovor...mislim kakva je procedura,da ne zakasnimo....na spisku smo primljenih a prvi nam put pa eto da znamo.....[sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif]

maja78 RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.7.2013 11:32:46)

krajem augusta, odradite ljekarsko i potpisete ugovor

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.7.2013 11:34:17)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

krajem augusta, odradite ljekarsko i potpisete ugovor

e hvala ti...ja sve kontam da šta neću fuliti.....

maja78 RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (21.7.2013 12:08:18)

mislim da svi tako razmisljaju :)

za ljekarsko odes samo gdje pripadate pedijatru i kazes treba ti ljekraso za vrtic, daju ti uputnice za bris, kad to odradis i bude nalaz gotov opet kod pedijatra da ti izda ljekarsko (bris ne smije biti stariji od mjesec dana)

sanelaceca -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (29.7.2013 11:48:46)

caooo,izasao javni poziv za vannedni upis djece u JU DJECA SARAJEO.
Da li neko zna jel tek predajemo 01.08.
I ima li neko iskustva sa Lastavicom i Masnicom,predat cemo za ta dva jer nema nigdje mjesta pa da znamo sta nas ceka..
HVALAAAAA

Hanady RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (29.7.2013 12:03:30)

IZVORNA PORUKA: sanelaceca

caooo,izasao javni poziv za vannedni upis djece u JU DJECA SARAJEO.
Da li neko zna jel tek predajemo 01.08.
I ima li neko iskustva sa Lastavicom i Masnicom,predat cemo za ta dva jer nema nigdje mjesta pa da znamo sta nas ceka..
HVALAAAAA

https://docs.google.com/file/d/0B522GR7XYhjydE5BT0FBdUc0T1E/edit

u članu VI piše od 1.8 do 15.8 podnose se prijave

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.7.2013 16:35:32)

https://docs.google.com/file/d/0B522GR7XYhjyQ2YzZ3Fqc0I3NWs/edit?pli=1

reko da neko ne zaboravi ili ne zakasni......
koliko vremena uzme da se ti nalazi i ljekarsko završe......[sm=zmeden.gif]

tekja -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.7.2013 16:48:30)

IZVORNA PORUKA: bebaa

https://docs.google.com/file/d/0B522GR7XYhjyQ2YzZ3Fqc0I3NWs/edit?pli=1

reko da neko ne zaboravi ili ne zakasni......
koliko vremena uzme da se ti nalazi i ljekarsko završe......[sm=zmeden.gif]

Najmanje 7 dana.

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.7.2013 16:50:37)

hvala....[sm=smiley1.gif]

maja78 RR -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.7.2013 18:26:42)

mi cemo sad u ponedjeljak vaditi bris, jer idemo na more i da nebi sve u zadnjoj sedmici pa da ne zakasnimo, vec da nas doceka gatov bris

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.7.2013 22:44:41)

i ja kontala ujutro po uputnicu pa u pon. vaditi bris a ne znam neko mi iz komšiluka reče da neki ljekari traže i nalaz stolice....i ja bi da završim do bajrama sve da idem svojima s bebom....pa posle neka mm potpisuje šta treba.....

chuci -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.7.2013 22:50:35)

mi smo radili i nalaz stolice na parazite kad je ajša krenula u vrtić. doduše nije djeca sarajeva jer nismo imali štelu [sm=smiley13.gif]

sretna_mama -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.7.2013 22:57:15)

Mi smo "upali" iz prve u djeca Sa, bez ikakve štele..Slijedeće sedmice uzimamo uputnicu za bris..

Adana -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.7.2013 23:00:45)

I mi smo bez ikakvih problema upisali Asju i to 2 puta u vrtic u razmaku od par mjeseci, i to oba puta u sred skolske godine, nismo imali stelu... Bas mi je zao kada cujem da neko ne moze upisati dijete u vrtic javni... Doduse ovaj ans vrtic je 'mahalski' i nije bas na glavnoj cesti pa....

hanabanana -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.7.2013 23:05:15)

Ja sam obje cure upisala u Kekec, nisam imala stelu. Ni 2009 kad je starija isla, ni 2011 kad je mladja krenula.

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.7.2013 23:08:54)

ja sam imala štelu i to jaku....ali ne znači da ne bi bio primljenm i bez nje.....ali za svaki slučaj smo je potegli.....jer nemam alternative ako ne prođe....

hanabanana -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.7.2013 23:16:22)

Ja nisam ni znala da za upis treba stela.

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.7.2013 23:18:51)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Ja nisam ni znala da za upis treba stela.

nažalost treba........bogami kao da je na fakultet krenuo......[sm=zmeden.gif]

hanabanana -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.7.2013 23:28:01)

Pa koji su to vrtici u okviru JU?

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.7.2013 23:40:21)

im ih bruka ne znam nazive...znam samo dunja na otoci,dječiji grad na mojmilu i labud kod merkatora u švrakinom......

hanabanana -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.7.2013 23:43:01)

im ih bruka ne znam nazive...znam samo dunja na otoci,dječiji grad na mojmilu i labud kod merkatora u švrakinom......

A ja nisam ni slucajno htjela u Dunje. Izvodila djecu kod njihovog igralista, tete takve bestije da bi ih ja sve pred streljacki vod.

bebaa -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (31.7.2013 23:51:12)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

A ja nisam ni slucajno htjela u Dunje. Izvodila djecu kod njihovog igralista, tete takve bestije da bi ih ja sve pred streljacki vod.

[sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif]ma daj,zezaš....a prijateljica me ubjeđuje aman zaman kako je tamo sve super,tete divne,krasne.....[sm=zmeden.gif]sreća pa mi podaleko bi.....

AnLu -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.8.2013 0:06:32)

U Dunjama je radila jedna nasa forumasica, i kad bih mogla birati potpisala bih da mojoj djeci bude ona vaspitacica, ali ne kazem da su sve dole ok. Moje djete je islo u jaslice u kekec i tadasnje vaspitacice ne bih nikom preporucila, ali sad krece opet u Kekec ali u vecu grupu i ako mi je relativno daleko od kuce, samo zbog tete koja ce joj iti izabrala sam taj vrtic.

hanabanana -> RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici (1.8.2013 0:18:15)

IZVORNA PORUKA: AnLu

U Dunjama je radila jedna nasa forumasica, i kad bih mogla birati potpisala bih da mojoj djeci bude ona vaspitacica, ali ne kazem da su sve dole ok. Moje djete je islo u jaslice u kekec i tadasnje vaspitacice ne bih nikom preporucila, ali sad krece opet u Kekec ali u vecu grupu i ako mi je relativno daleko od kuce, samo zbog tete koja ce joj iti izabrala sam taj vrtic.

Sanja, Sunita?!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>