Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 9.3.2013 16:09:36
mamaibabo
hvala vam puno bez vase pomoci nebih znala za njih imaju termin za poludnevni boravak bas kad meni pase a i neka je s rajom bas voli djecu kad smo u parku i ima puno djece ona je presretna hvala jos jednom
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 12.3.2013 23:25:55
djoisa
isla danas da upisem dijete u vrtic..rekli mi da nema mjesta i stavili me na listu cekanja? kakva su iskustva koliko dugo se uopste ceka?htjeli smo u masnicu..
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 12.3.2013 23:31:30
teacher75
IZVORNA PORUKA: djoisa
isla danas da upisem dijete u vrtic..rekli mi da nema mjesta i stavili me na listu cekanja? kakva su iskustva koliko dugo se uopste ceka?htjeli smo u masnicu..
moja mala ide u masnicu i kod njih je stvarno guzva. nadji neku vezu pa ce je ubaciti
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 5.4.2013 8:44:29
Dzenana_G
Jutros slusam radio i cujem tek na kraju vijest vrtici od ponedjeljka nece raditi. Zna li neko o cemu se radi? jeli to u Sarajevskom ili drugom nekom kantonu?
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 5.4.2013 8:54:18
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
Jutros slusam radio i cujem tek na kraju vijest vrtici od ponedjeljka nece raditi. Zna li neko o cemu se radi? jeli to u Sarajevskom ili drugom nekom kantonu?
a zašto ne bi radili
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 5.4.2013 8:58:29
Lady26
Sad cujem od tebe? Tete nisu spomenule... Zasto ne bi radili, zbog prevoza? Pa radili su prosle godine kad je Sarajevo bilo pod snijegom od 1m sto ne bi sad radili...
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 5.4.2013 9:06:58
teacher75
IZVORNA PORUKA: ladyblue
a zašto ne bi radili
ne daj boze, ja jedva cekam pon. da je posaljem u vrtic
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 5.4.2013 9:16:34
selebriti
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 5.4.2013 9:21:00
Malenaoduvijek
juce je bilo na radiju da u Mostaru vrtici stupaju u strajk