Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 25.1.2013 9:51:00
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: taze_mlada
prijedlog kad je najbolje vrijeme da se obidje? ujutro recimo poslije dorucka oko 9 ili mozda tamo oko 10 dok jos nije rucak i tako?
najprije nazoveš...pa pitaš kada im je najbolje... ja sma obišla na kraju radnoga vremena :)
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 5.2.2013 11:50:22
Cinnamon
drage moje, da li na Grbavici ima neki provjeren vrtic? mi smo trazili Cengic Vilu, ali jako tesko je naci stan, svi su nesto mali, a nas je 5-ero. molim vas za misljenje, ja nisam neki poznavatelj Sarajeva, znam sve onako otprilike, zato i trazim vasu pomoc. informacije vezane za vrtic i osnovnu skolu sada bi mi sacuvale puno zivaca i vremena. hvala unaprijed
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 5.2.2013 23:05:32
mama2009
IZVORNA PORUKA: Cinnamon
drage moje, da li na Grbavici ima neki provjeren vrtic? mi smo trazili Cengic Vilu, ali jako tesko je naci stan, svi su nesto mali, a nas je 5-ero. molim vas za misljenje, ja nisam neki poznavatelj Sarajeva, znam sve onako otprilike, zato i trazim vasu pomoc. informacije vezane za vrtic i osnovnu skolu sada bi mi sacuvale puno zivaca i vremena. hvala unaprijed
c vila je idealna po pitanju vrtica i skole, sad sta znaci nas je 5 ero, treba vam trosoban, cetverosoban ili kakav stan
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 21.2.2013 8:56:02
kleoopatra
postovane mame dali mogu traziti od vrtica da iduci mjesec platim manjih iznos za onoliko dana koliko mi mala nije isla u vrtic posto ej bila bolesna nije isla 8 dana
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 21.2.2013 9:15:50
R&T@
IZVORNA PORUKA: kleoopatra
postovane mame dali mogu traziti od vrtica da iduci mjesec platim manjih iznos za onoliko dana koliko mi mala nije isla u vrtic posto ej bila bolesna nije isla 8 dana
Mozes, naravno... Ali planiraj da ce ti umanjiti 1,5-2 KM po danu...
Trebas odnijeti opravdanje od pedijatra u njihovo racunovodstvo kod BBI centra...
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 6.3.2013 9:53:38
Lady26
A zasto samo na 3h? Moras svakako platiti poludnevni boravak, onda ga i iskoristite, inace ti je to bacanje para... U koji bi vrtic? Najbolje da odes do vrtica i pitas tete.... Sretno
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 6.3.2013 9:55:16
chuci
ma ja sam više za to da potražiš tetu neku. jer jaslice nisu nešto za bebu zanimljive. oni se još ne znaju igrati i nije im to zanimljivo. njima treba nečija pažnja, treba im prostor da pužu, hodaju a to tamo nemaju. sjede u krevetićima kako sam ja shvatila. moj bi mislim poludio fino. što se tiče ostavljanja mislim da imaš na pola radnog vremena to ti je na 4 sata da ostavljaš. ne znam cijenu
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 6.3.2013 10:01:58
mamaibabo
ja mislila mojmilo ma jedna djevojka al eto rekla meni ado bh je cuvala ,a prije par sekundi zove me mm kaze da ga je zvala i njena cijena je 250km pomeni to je malo puno a tri sata jr vise ce to biti 2 sata al eto,jos ona tu stanuje preko puta.... joooj moja chuci ima nas koji nemogu bas sve priustiti tetekoje sam kontaktirala nece da cuju ispod 300 km meni je to previse al ja ih razumijem...
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 6.3.2013 10:04:15
Lady26
Mamaibabo, za 250KM da nadjes tetu da ti je cuva CIJELI dan i to svaki dan u sedmici... To ni slucajno ne prihvati... Zna da ti je zurba pa koristi... Ja sam placala 350 tetu cijeli dan, 8-17h i to svaki dan u semici...
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 6.3.2013 10:14:07
tinkivinki
IZVORNA PORUKA: Lady26
Mamaibabo, za 250KM da nadjes tetu da ti je cuva CIJELI dan i to svaki dan u sedmici... To ni slucajno ne prihvati... Zna da ti je zurba pa koristi... Ja sam placala 350 tetu cijeli dan, 8-17h i to svaki dan u semici...
i meni se to cini puno,s obzirom da je tebi plata oko 600km.njen sat onda kosta vise od 20km.a nezgodno je to inace onaj ko placa njemu puno,a onaj ko cuva malo mu
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 6.3.2013 10:34:18
chuci
ja sam htjela ajšu sada dati u vrtić isto na mojmilo ili na dobrinju. ahaaaaaaaaaa bez štele ne može. ne znam je li za jaslice isto. kaže nama teta možete vi predati ali nema mjesta pa ćemo vašu prijavu prebaciti za septembar kad krene nova školska godina i bude smjena generacija. a mjesec prije toga kolega od mm prebacio djecu u taj vrtić, naravno uz štelu i bilo je mjesta.