|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici
1.6.2013 16:28:08   
ninuska
Mislili smao malu upisati u jaslice u septembru aBd, pa me interesuje ima li koja mama cije dijete ide vrtic "Biseri" ili neko drugo na podrucju starog grada? Kolika je cijena za poludnevni boravak?

i,nije mi jasno ovo oko potrebnih dokumenata? sta tacno trebam predati sa zahtjevom? Ja, nisam u radnom odnosu, a muz jeste, ako to ima neke veze?!

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 826
4.6.2013 8:17:24   
Mala Selma
Mislili smao malu upisati u jaslice u septembru aBd, pa me interesuje ima li koja mama cije dijete ide vrtic "Biseri" ili neko drugo na podrucju starog grada? Kolika je cijena za poludnevni boravak?

i,nije mi jasno ovo oko potrebnih dokumenata? sta tacno trebam predati sa zahtjevom? Ja, nisam u radnom odnosu, a muz jeste, ako to ima neke veze?!

Moje dijete ide u Djeciji grad,tako da za Bisere nemam info user posted image Znam da su im nedavno sanirali krovuser posted image
Ali ovdje mozes vidjeti info vrtica pa nazovi i pitaj,za upis ti treba popunjen obrazac,kopija cips prijavnice od roditelja i ljekarsko uvjerenje za dijete (brisevi grla i nosa i pregled pedijatra)
http://www.djecasarajeva.edu.ba/home/kontakt
Obzirom da pripadas Općini Stari grad,evo ti info za subvenciju vrtica
http://www.starigrad.ba/userfiles/file/formulari/socijala/23.pdf

I da poludnevni boravak je 100KMuser posted image
Sretno

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 827
4.6.2013 8:20:49   
Mala Selma
Evo malo info o NTC sistemu ucenja i par slikica o prisustvu RR forumasica na istomuser posted image user posted image
http://www.djecasarajeva.edu.ba/home/vijesti/ntcprogramucenja%E2%80%93seminarzaodgajatelje

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 828
4.6.2013 8:25:20   
ladyblue RR
Malo mi je bez veze to što su organizovali predavanje ovakvog stručnjaka a nije im bilo obavezno prisustvo svih odgajatelja. Iz vrtića Labudovi ni jedna vaspitačica nije prisustvovala predavanju user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 829
4.6.2013 8:32:07   
Mala Selma
ladyblue,stvarno nisam upoznata oko izabira odgajatelja za seminaruser posted image Znam da je u subotu i ned. održan seminar za odgajatelje i bilo ih je oko 40 u Djecijem gradu.E sad,ti odgajatelji ce dobiti certifikat i duzni su prenijeti znanje ostalih odgajateljimauser posted image Svi ce odgajtelji ce dobiti materijal za rad po ovoj medoti ucenja.
Na predavanju koje organizovano u Zetri bilo je super,covjek je stvarno fascinantan i merak ga slusati.Ali moram konstatovati da je bilo otprilike 100 roditelja,sto je po meni malo za ovu vrstu predavanja!!

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 830
4.6.2013 8:36:13   
ladyblue RR
sve je to super ali kako će prenijeti odgojne metode vrtiću iz kojeg ni jedna vaspitačica nije bila?! bez veze totalno. baš sam razočarana.
ja sam imala želju da slušam to predavanje ali nisam bila u Sa. nadam se da će nekada biti prilike.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 831
4.6.2013 9:56:43   
Alma 2009
Također, slažem se sa komentarom da je na seminaru trebalo biti mnogo više odgajatelja. Ovo što se vidi na objavljenim fotografijama je zaista smiješno, jer prostora je bilo više nego dovoljno da prisustvuje mnogo, mnogo veći broj odgajatelja/odgajateljica. Iskreno, razočarana sam ako je ovo što vidimo na fotografijama prava slika trodnevnog seminara. Što se tiče predavanja u Zetri sve pohvale!

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 832
4.6.2013 10:49:16   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Mala Selma

Evo malo info o NTC sistemu ucenja i par slikica o prisustvu RR forumasica na istomuser posted image user posted image
http://www.djecasarajeva.edu.ba/home/vijesti/ntcprogramucenja%E2%80%93seminarzaodgajatelje

tebe nisam vidjela na predavanju

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 833
4.6.2013 11:19:54   
leona81
IZVORNA PORUKA: rmh sarajevo

Vidim da ima puno tema o vrtićima, ali mene zanima koji su to najbolji vrtići ili jaslice jer beba ima 13 mjeseci. Najviše bi mi odgovaralo u blizini Stupa pa molim mame koje znaju da mi preporuce. I jos bih voljela znati cijenu. Hvala svima user posted image

sto se tice Stupa najblizi je, koliko sam ja upoznata, vrtic Sveta Obitelj...drzavnih nema sve do Dobrinje i Mojmila, a u Luzanima je tek u fazi obnove. Sto se tice Luzana postoji jos Amel i Nur, i nekoliko privatnih vrtica na Ilidzi registriranih kao igraonice...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 834
4.6.2013 12:05:26   
Ašoni

IZVORNA PORUKA: ninuska

Koliko ja vidim iz Javnog poziva, potrebna je samo popunjena prijava, ne traze CIPS potvrdu. Ukoliko ostvarujes pravo na prioritet, dostavljas i dokumente koji to dokazuju. To procitaj ovdje https://docs.google.com/file/d/0B522GR7XYhjyQzlTdnZrZjJmQjA/edit?pli=1 ucčlanu IV i V. Ljekarsko dostavljas tek kad budes potpisivala ugovor i tada dajes licnu na uvid.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 835
4.6.2013 13:58:01   
ninuska

IZVORNA PORUKA: Ašoni

IZVORNA PORUKA: ninuska

Koliko ja vidim iz Javnog poziva, potrebna je samo popunjena prijava, ne traze CIPS potvrdu. Ukoliko ostvarujes pravo na prioritet, dostavljas i dokumente koji to dokazuju. To procitaj ovdje https://docs.google.com/file/d/0B522GR7XYhjyQzlTdnZrZjJmQjA/edit?pli=1 ucčlanu IV i V. Ljekarsko dostavljas tek kad budes potpisivala ugovor i tada dajes licnu na uvid.

pa, i mene to buni sto pise samo cips a citam na forumu da su potrebna i ostala dokumenta :)

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 836
4.6.2013 14:01:33   
ninuska

IZVORNA PORUKA: Mala Selma

Moje dijete ide u Djeciji grad,tako da za Bisere nemam info user posted image Znam da su im nedavno sanirali krovuser posted image
Ali ovdje mozes vidjeti info vrtica pa nazovi i pitaj,za upis ti treba popunjen obrazac,kopija cips prijavnice od roditelja i ljekarsko uvjerenje za dijete (brisevi grla i nosa i pregled pedijatra)
http://www.djecasarajeva.edu.ba/home/kontakt
Obzirom da pripadas Općini Stari grad,evo ti info za subvenciju vrtica
http://www.starigrad.ba/userfiles/file/formulari/socijala/23.pdf

I da poludnevni boravak je 100KMuser posted image
Sretno

Hvala ti puno :). Onda cemo sigurno cjelodnevni boravak jer je mala razlika u cijeni, pa ako budemo htjeli ostati duze super ce nma doci

Neposredna veza do poruke: 837
18.6.2013 23:57:51   
bebaa
zna li se kad će rezultati konkursa za upis u jaslice....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 838
19.6.2013 0:07:03   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: bebaa

zna li se kad će rezultati konkursa za upis u jaslice....user posted image

evo sma našla na 9 strani teme da nazoe mama 15.avgusta da vidi jeli i gdje dijete primljeno

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 839
25.6.2013 15:36:12   
selebriti
https://docs.google.com/file/d/0B522GR7XYhjyYjJBUnFxem9zTkk/edit

< Poruku je uredio maja78 RR -- 26.6.2013 9:48:33 >

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 840
25.6.2013 15:37:38   
sretna_mama
Mi smo primljeni u Košutu... user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 841
25.6.2013 15:40:16   
HAHA
Mi smo u Mašnicuuser posted image .Jedva čekam septembar.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

Neposredna veza do poruke: 842
25.6.2013 15:43:57   
sretna_mama
user posted image user posted image ..bravo..nama je Mašnica bila No.2., ali evo..uspjeli smo u Košutu..

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 843
25.6.2013 16:18:57   
teacher75

IZVORNA PORUKA: HAHA

super, druzicemo seuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 844
25.6.2013 16:23:31   
HAHA

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: HAHA

super, druzicemo seuser posted image user posted image

Hoćemouser posted image pa još u Pampers parkiću ostanemo malo.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 845
25.6.2013 16:24:17   
teacher75
super. mi cemo ionako pauzirati do avgusta a poslije se druzimo od septembra abduser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 846
26.6.2013 9:06:29   
zumbulcica
Jupiii i nas su primiliuser posted image
Zenice, pitanje jedno:Trebam li sada predati papire, potvrditi ili samo cekam septembar pa onda sve to?

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 847
26.6.2013 9:08:38   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Jupiii i nas su primiliuser posted image
Zenice, pitanje jedno:Trebam li sada predati papire, potvrditi ili samo cekam septembar pa onda sve to?

a kakve bi ti papire predavala?

u augustu uradi ljekarsko (odes samo kod pedijatra i kazes uputnicu za ljekarsko za vrtic)

i krajem augusta odes da potpises ugovor sa vrticem i to ti je to

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 848
26.6.2013 9:13:02   
zumbulcica
Hvala Majo.
Mislila sam da mozda sada treba da se potvrdi...sta ja znam...ja i dalje ne vjerujem da su nas primili, nakon godinu dana cekanjauser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 849
26.6.2013 9:18:41   
bebaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i mi smo primljeni tralalalalalalaaaa...........

user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *