Lady26 -> RE: Ospice, varicele, pljuskavice, vodene kozice, ovcije boginje (26.2.2013 10:05:10)
|
IZVORNA PORUKA: leona81 IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: leona81 mi smo se vratili 15 dan od kad je izasla prva i to samo zato sto je bila podjela paketica U drzavnom ti ne bi dozvolili 100% da je dovedes a nije potpuno ozdravila... meni je moja pedijatrica rekla ako su se sve osusile da je odvedem bez ikakvog rizika, dakle dala bi mi ljekarsko da mogu. kakve veze ima jel drzavni il privatni, nas ima sva pravila kao drzavni, visi im inspekcija za vratom. da sam cekala da sve otpadnu ne bih je vodila 2 mj. meni jos nisu sve otpale koje imam ispod kose, evo tacno ce sad 3 mj puna od prvog izbijanja Pa to sam i ja pisala...tek tad prestaju biti zarazni, ok kad ima u kosici one (vidim po Lani tesko prolaze) ali neces dijete slati sa krastama po tijelu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] na vidljivim mjestima...sad isto da ja Lanu posaljem a ima 2-3 kraste na licu...o tome pricam... A govorim za drzavni zato sto su sad postrozili pravila (bar u nasem vrticu a vjerujem da su u svakom), npr. ne zele primiti djecu (tacnije vrate ih kuci) koja imalo krmeljaju - sumnjajuci na konjuktivitis, zahtjevaju ljekarsko, ako dijete ima guste zuto/zelene slinice zahtjevaju bris... Nama su okacili na vrata vrtica obavijest o ovome...i bilo je primjera vracanja djece kuci...
|
|
|
|