Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
new mama drzimo vam fige da sve bude dobro aBd amela pa sta nam je to Sarica tako bolesnica,dusa draga,bas mi je zao sto si se iznervirala sa tim dr.pa sto si je i nosila kad joj je otac dr.on ce je najbolje pripaziti ljubimo vas
tratinciceeeeeeeeee... pa zar i moja garica slaba... aaaaaaaaaaaaa... nadam se da ce biti dobro sto prije... ljubi mi je jednom za mene... a ti laganini... svim ostalim slabim bebama zelim brz oporavak
Ja nazalost moram voditi Ajnu ujutro da snima pluca ,vodili je danas na kontrolu i dr. opet kaze da joj "skripi" sa lijeve strane,eh sad mozda je od slajma,a mozda opet upala pluca nazalost,tako da cu ujutro znati,mada ona nema turu,ali kaslje i dalje,e da li moze sve biti od tog slajma? Samo da sve bude ok jer u suprotnom mora inekcije primati
a joj mila ,bas mi je zao i malenoj ljepotici se bas neda ,misa mu... nadam se da ce sutra biti sve uredu i da nece primati boce... obavezno javi sutra sta su ljekari rekli ... drzim vam fige
i naravno svim ostalim bebama koje su bolesne zeliMO brz oporavak!!!
< Poruku je uredio remzy -- 9.11.2010 1:25:23 >
new mama sretno, amelice nadam se a ce sto prije upala proci,kako cura nocas prode ja sam jako tuzna, EI je ponovo poceo rikati hebem ti i Klavocin i drzanje dijeteta u kuci i sve ostalo kad se opet to vratilo, poludit cu, bila sam u priliku normalna al vise ne moguuuuu Juce je kasljo i nos mu curio a cujem nocas u snu to rikanje a bilo prestao od inhalacije. Jos spava pa kad se probudi vidjet cu da li to bilo "slucajano" ili opet riče.
Nazalost desilo se ono cega sam se bojala,Ajna ima upalu pluca snimali pluca i dr. ocitala nalaz i kaze da opet ima upalu pluca,a ja je popodne vodim kod njene doktorice...Ja sam totalno skrsena,nije mi ni do cega ,pa zar je opet morala upala pluca? Da vas pitam da li je ko vodio kod dr..Nade Civic i kakva je?
< Poruku je uredio new mama -- 9.11.2010 12:18:45 >
New mama bas mi je zao .... imal aje i prosle godine ili pocetkom ove upalu pluca jel da? A joj dusa draga al proci ce ne brini bitno je da se utvrdi i da piije lijekove.
nismo ni mi puno bolji. Nakon proslo sedmicne borbe sa ogromnom temperaturom i dijagnozom bronhitisa on ne prolazi. Nasa doktorica isto sumnja da ide na pluca al nije odmah dizala buku nego idemo non stop na kontrole. Ukljucili smo tek juce antibiotik Pancef. Nadam se da nam nece bas bitiupala pluca.
Rekla je doktorica ako do petka ne bude bolje kad bude slusala pluca idemo na slikanje. Meni zvuci puno bolje al opet ... nisam ja doktor i nije moje uho slusalica....
Ja sma jednom prilikom isla kod ove dr Nade civic i svi kazu da je jako strucna al zna imati i malo cudan dan.... sto se tice djeteta mozda bolje da ides ovoj drugoj doktorici ako je svi evo ovdje hvale.
Tek sam sada skontala da imamo i ovu temu ja se prosle sedmice napisala tamo na nekoj temi Skidanje temperature a ovdje ima vise aktivnih zena. dobro, sad znam valjda mi vise nece trebat. Nekad skoro duple teme bas mogu stvoriti zabunu .
< Poruku je uredio mamina princeza -- 9.11.2010 12:31:51 >
IZVORNA PORUKA: new mama Nazalost desilo se ono cega sam se bojala,Ajna ima upalu pluca snimali pluca i dr. ocitala nalaz i kaze da opet ima upalu pluca,a ja je popodne vodim kod njene doktorice...Ja sam totalno skrsena,nije mi ni do cega ,pa zar je opet morala upala pluca? Da vas pitam da li je ko vodio kod dr..Nade Civic i kakva je?
Jako mi je žao. Ali, biće sve dobro, vidjećeš, iako razumijem tvoju sekiraciju?!
Nazalost desilo se ono cega sam se bojala,Ajna ima upalu pluca snimali pluca i dr. ocitala nalaz i kaze da opet ima upalu pluca,a ja je popodne vodim kod njene doktorice...Ja sam totalno skrsena,nije mi ni do cega ,pa zar je opet morala upala pluca? Da vas pitam da li je ko vodio kod dr..Nade Civic i kakva je?
new mama bas mi je zao male ljepotice. Pa kako to nju stalno zakaci. Drzim fige da sto prije ozdravi i da se ti prestanes sekirati.
nikita kako ste mi danas??? Kako nadam ste daste bar malo bolje new mama neznam sta da ti kazem vec da vam pozelim srecu i da sto prije temperatura prodje. Mi smo danas malo bolje, veselija je, dajemo joj i antibiotik i sirup za temperaturu....slabo jede ne doji nikako svima od mene i od sare
A miša mu! A svašta je moguće, kažu da se šlajm baš može dobro upaliti. Kažu da je Nada jako dobar pulmolog, ali ti bas ne znam kakvo joj je iskustvo sa djecom..Nisam išla... Nego nabavi fakat ovaj Babyvac i izvlači joj šlajm kad ga sama ne zna izbaciti, olakšat ćeš joj i spriječiti daljnje komplikacije.
Meni je Afan hB dobro, kontrolni CRP pokazuje 3,4, 5 je potpuna tolerancija.
Bili smo kod doktorice,upala pluca potvrdjena ,cak doktorica misli da je s obje strane,jednostavno taj dio organizma osjetljiviji i jaca upala spusti se na pluca,cak ona nije imala ni temperaturu osim ono jedan dan,pa eto da znate da se i bez toga moze desiti,.Sad terapija 7 dana inekcije,a nakon toga 7 sedam dana sirup,pa onda ponoviti nalaz da se vidi je li dobro.Sta vise reci,nego samo cekati da sto prije bude bolje Hvala svima na podrsci
Draga Nerma, pa zar opet? Uhhh, najbolje je da zaista kupis babyvac da joj izvlacis slajm. Zao mi je nase drugarice, dusa moja ali proci ce i to. Samo valja izdrzati. Ljubije od nas dvoje
Bili smo kod doktorice,upala pluca potvrdjena ,cak doktorica misli da je s obje strane,jednostavno taj dio organizma osjetljiviji i jaca upala spusti se na pluca,cak ona nije imala ni temperaturu osim ono jedan dan,pa eto da znate da se i bez toga moze desiti,.Sad terapija 7 dana inekcije,a nakon toga 7 sedam dana sirup,pa onda ponoviti nalaz da se vidi je li dobro.Sta vise reci,nego samo cekati da sto prije bude bolje Hvala svima na podrsci
Aa joj Bože dragi! I moj mačak ima upalu pluća, već sedam dana smo na antibioticima Kod nas nije bilo ni malo temperature, nikako. Imao laringitis, kašljao strašno.....slikali pluća i upala na desnoj strani, nije velika ali... mi nikada nismo imali ni bronhitisa ni upalu pluća, ali jue valjda vrtić učinio svoje
Grlimo male bubice da se izbore što prije sa glupom turom
Joj bas me rastuzi ovaj tvoj post... Zao nam je...dusicu nikako da popusti...Ali, aBd, izborice se ona brzo. DRzimo vam fige da sve bude sto prije OK i da nam Ajnu opet krasi najsladji osmijeh na svijetu. Ljubimo vas, ljepotice nase.
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.