Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
od sinoc sve skace oko 39 pa sidje, gornjı zubıcı samo sto nısu. nek se probudı pa cu je tusırat. A ako nısta ne upalı vodım Dr. , Dragi mı jedaleko od kuce tako da ne moze pomocı a i van dometa je sıgurno je zauzet new mama imam sirup za turu paracetamol i dala sam joj ga vesela u stanbulu sam hvala vam
< Poruku je uredio amela2208 -- 7.11.2010 14:32:04 >
A joj Amela baš mi je žao zbog malene... A jesi sigurna da je temp. od zubića?Jer joj je baš visoka tura,da joj nije grlo upaljeno,mada pretpostavljam da je tm pregledao,dr je. Nadam se da će brzo proći,a ako nastavi tako ja bih nju u hitnu,ne bih čekala noć. Mojoj starijoj kada je temp.tako visoka,uvijek bude grlo u pitanju,i tad ne djeluje paracetamol baš nikako
amela, ja tek sada vidjela da si pisala na ovu temu. bas mi je zao bebane. ovako, tusriaj je slobodno, namoci peskir vodom i izmasiraj je, mozes uzeti i jogurta i naribaj u njega krompir pa napravi oblogu na nozice, lagano je obuci, NEDAJ DA SPAVA!!!!!! to je visoka temperatura osamuti DOOOSTAA TECNOSTI ako je dojis doji je stsvako malo a ako ne cajevi voda bilo sta samo da je tekucina., i ponavljaj to uz upotrebu paracettamola.
new mama hvala što pitaš, aj sad definitvno vjerujem da smo izašle iz krize, temperature nema, ne hropti, slinice idu baš mnogo ali čistimo. pa nadam se biće OK. Malo sam se ucrnjačila onim ospipom nisam do doktorice danas došla, ali povuklo se i nju ne svrbi sada n tom mjestu ništa nema. Pa pratit će se da vidimo šta dalje
evo mi smo tu al nemamo vremena da vam pisemo Temperatura je malo spala ali nije skroz jede dobro dajem joj tecnosti puno. Bolnica nam je blizu za nedaj boze... Niina i ostale hvala vam sto mislite na nas
evo mi smo tu al nemamo vremena da vam pisemo Temperatura je malo spala ali nije skroz jede dobro dajem joj tecnosti puno. Bolnica nam je blizu za nedaj boze... Niina i ostale hvala vam sto mislite na nas
jeli beba slini, jel ima još neke znakove...bilo šta. Mislim ako je visoka tura, kako jede, guta nadam se biće vam mirnija noć... ali budi u pripravnosti uvijek i od sada mila moja uvijek uz sebe imaj čepiće zlu netrebalo opet.
ne slini dobro guta dobro jede samo sto gori dijete Mene glava otpade...evo je sad se smirila igra se nadam se da ce biti dobro sad ce mi doci jedna drugarica tako da ako bude sta trebalo pomocı ce mi svima vama
amela vazno je da ti ne panicis , da ne primjeti beba nervozu... ovih dana sam bila ok, nasmjesena i beba je bila super iako je bolesna al danas sam zivcana citav dan i samo se drecim a beba citav dan place , kenjka...nevjerojatno kako to utjece na njih
da nije kakva upala grla? začepljen nosić? moja malena hrče kad je grlo boli i kad joj je nosić začepljen Ujutru pravac dr, možda je potrebno uključiti antibiotik Držim fige da noć bude bez ture
jutros je moj muz pregledao grlo kaze da nema upale, nosic uredu. Ali uzas joj şkripe pluca ili je vec to samo hrkanje pa ja uvelicavam Niina imal kakve veze ovo skripanje sa temperaturom
< Poruku je uredio amela2208 -- 7.11.2010 23:22:33 >
Amela nisam deverala sa temperaturom, i na žalost ne mogu ti pomoći, ali ti šaljem velike podrške
amela obavezno sutra za svaki slucaj odvedi malenu kod dr. i nadam se da ce sve biti ok... drzi se draga..dobro je da ce ti doci prijateljica u takvim situacijama bolje se covijek osjeca kad ima nekoga uz ebe, manje panicari... imas li jos cepica?? ako pocne da raste daj joj cepic ako ne budu pomagala tusiranja, masaza... nama su jednom kad je erol imo turu pomogle obloge od senfa skroz.. pa pokusaj sve... ljubimo vasss...
jutros je moj muz pregledao grlo kaze da nema upale, nosic uredu. Ali uzas joj şkripe pluca ili je vec to samo hrkanje pa ja uvelicavam Niina imal kakve veze ovo skripanje sa temperaturom
vrlo je moguće da to hrkanje ima veze sa plućima, možda su joj slinice otišle iza nisu ni išle niz nosz...na pluća. jeli hrče ili hropinja...kad staviš uho na leđa izemđu plećki kako diše jel se čuje škripanje, pucketanje i da od ovoga može biti tura
Joj draga Hanady idi odmaraj se ti imas veliku brigu za sjutra nemoj se sa nama opterecivat sve najbolje sjutra i sto brze ozdravljenje. Premestila sam je u krevet i prestalo je znaci da je hrkanje bilo uhhh aida imam sad cepica al tako mi je tesko gledati je u ovakvom stanju ona je inace zivahna Za ovih 9 mjeseci nismo imali nikakvih problema osim zubica i evo ovo sad nista me ne plasi koliko temperatura Ujutru ako Bog da pravo kod pedijatra idemo
hrkanje je vjerojatno jer joj je nosa zacepljena pa tesko dise, EI-u jos nos curi i nece da se mene okane nikako, kad ga mm uzme on place, samo meni ruke pruza pa sam zato bila danas iscpljena, bit ce bolje sutra ... sretno amela sutra i ako bude tura nocas preko 38 sa 5 daj bebi cepic , ona ce se preznojiti i spast ce tura, takav je bio slucaj s nama..
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.