Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nek bar nije visoka,prati je večeras,valjda neće rasti. Meni ta njena tura više vuče na neku upalu,nego na zubiće,mada ne mora značiti,možda što moje nisu nikad imale turu od zubića,pa ja odmah vežem za upalu. Mogu misliti da ste obje baš iscrpljene,ali biće to aBd ok!
hrkanje je vjerojatno jer joj je nosa zacepljena pa tesko dise, EI-u jos nos curi i nece da se mene okane nikako, kad ga mm uzme on place, samo meni ruke pruza pa sam zato bila danas iscpljena, bit ce bolje sutra ... sretno amela sutra i ako bude tura nocas preko 38 sa 5 daj bebi cepic , ona ce se preznojiti i spast ce tura, takav je bio slucaj s nama..
znaci majkin sin je bolje a sto mene zivcira ta kmezavost samo mama mama i nikom drugom nece a kad je zdrava mogu je cigani odvesti
hrkanje je vjerojatno jer joj je nosa zacepljena pa tesko dise, EI-u jos nos curi i nece da se mene okane nikako, kad ga mm uzme on place, samo meni ruke pruza pa sam zato bila danas iscpljena, bit ce bolje sutra ... sretno amela sutra i ako bude tura nocas preko 38 sa 5 daj bebi cepic , ona ce se preznojiti i spast ce tura, takav je bio slucaj s nama..
i moja citav dan hoce samo da mi je u ruke ili na grudi duse male nase
ova me temperatura pravo zabrinjava, opet je "napala"evo jedva sam je smirila i dala joj cepic. Dala sam joj vode i nadojila je evo je spava. Dusa mamina gori i dok sam joj masirala nozice male ne da veljda je boli ko zna sta se snjom desava a ne umije da mi kaze
Joj, amela sad sam tek vidjela da se boriš sa turom. Baš mi je žao. Ja mislim da bi je trebala voliti kod doktora. Možda joj uključe kakvu terapiju, bit će joj lakše,a i ti ćeš se smiriti malo
joj pa majke mi dolazi mi se da se obesim Bili kod Dr medjutim treba da se zakaze unaprijed Kazem dijete ima temperaturu gori!! vidite dijete u hitnu ako gori ako ne moze mvas dr primit za 2 sata Ja stvrno ne mogu da vjerujem na sta je spala medicina i ljuckost Opet sam joj dala cepic i opet je malo bolje ali sve mi ovo mirise da nije od zuba, noc nam je uzasna bila nisam sat vremena spavala sto je jos najgore nos joj je poceo curiti Druge bolnice su mi daleko tako da moram pricek ovog dr u 1 da nas uzme, a od ovog mog mm nema ni traga ni glasa jojj kad dodje sve cu na njga da istresem samo mi se
u mene stanje isto, EI na meni i nece da mrdne i plus kaslje mnogo vise, e otkud mu to sad
trenutno stanje mnogo bolje od nocas jer uzasna nam je noc bila a i monja sam hoce da saam kod nje jesl ti isla dr. ja eto da sacekam jos malo pa cu ponovo ici
joj pa majke mi dolazi mi se da se obesim Bili kod Dr medjutim treba da se zakaze unaprijed Kazem dijete ima temperaturu gori!! vidite dijete u hitnu ako gori ako ne moze mvas dr primit za 2 sata Ja stvrno ne mogu da vjerujem na sta je spala medicina i ljuckost Opet sam joj dala cepic i opet je malo bolje ali sve mi ovo mirise da nije od zuba, noc nam je uzasna bila nisam sat vremena spavala sto je jos najgore nos joj je poceo curiti Druge bolnice su mi daleko tako da moram pricek ovog dr u 1 da nas uzme, a od ovog mog mm nema ni traga ni glasa jojj kad dodje sve cu na njga da istresem samo mi se
joj kakvu bih mu ja frku napravila ...trazila diplomu na uvid...tuzila...derala...fuj...
kolika je temp?
ja licno cepice ostavljam za ne daj boze...znaci preko 39 i za vecer
joj kakvu bih mu ja frku napravila ...trazila diplomu na uvid...tuzila...derala...fuj...
kolika je temp?
ja licno cepice ostavljam za ne daj boze...znaci preko 39 i za vecer
nek mi pregledaju dijete pa cu poslije a sa setricama sam pricala joj sta cu da im napakujem...
amela nadam se da ce malena sto prije biti dobro ,obavezno se javi kad stignes od dr
Boze hvala ti na ovom najljepsem daru... EI 16.11.2009.
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
dobro vece drage moje... evo konacno sam se smırıla ı dosla k sebı, Sara ima upalu grla i izlaze joj gornje jedinice istovremeno. Prepisao joj je antibiotik i cepice ponovo. Posvadjala sam je sa djubretom od Dr jer poslıje dugog cekanja nıje hhtıo da nas pregleda jer smo strancı boze budale.... Puko mi je film svasta sam mu izvikala i krenula da se zalim i pitam ko je nadlezni kad kazu Dr s kojşm sam se svadjala Evo Sari opet pocinje temperatura, masirala sam je evo sad je kod baba a ja reko da vam se javim nikita sta je s vama, kako nadam se da ste ozdravili ostale koje brinete za nas
a draga Amela bas mi je zao sto je takva situacija, mislila sam samo je na nasim prostorima takva situacija sa dr ali svugdje je kako cujem tako, bit ce bebari bolje aBg nakon antibiotika, zao mi malenih dusica i mame naravno jer znam kakva sam ja kad maleni nije dobro, svim bebarama puno poljubaca i brzo ozdravljenje aBg
drzimo fige da antibiotici i cepici pomognu,i da nam drugarica sto prije ozdravi
hvala medicu ovdje je situacija takva ali samo u manje bolnice dje sam bila ja a u velike bolnice Dr su pravi Dr al nebitno odsad sam odlucila da ne vodim vise dijete Dr i da se ne nerviram kad ima oca pa nek je gleda i oni tamo su Dr opste prakse ko i babo joj. Danas su mi krv popili Juce se nama tako okrenulo da je mm bio dezuran 24 sata. Ona je sva kenjkava i ne moze da sisa
Ja nazalost moram voditi Ajnu ujutro da snima pluca ,vodili je danas na kontrolu i dr. opet kaze da joj "skripi" sa lijeve strane,eh sad mozda je od slajma,a mozda opet upala pluca nazalost,tako da cu ujutro znati,mada ona nema turu,ali kaslje i dalje,e da li moze sve biti od tog slajma? Samo da sve bude ok jer u suprotnom mora inekcije primati
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.