|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
25.10.2012 8:24:16   
glaxy
Mostarka biće to dobitna kombinacija, to je prava simbolika. Ja ću ipak nešto prije tebe, meni je punkcija planirana tamo negdje sredinom novembra, neznam još tačan datum, vjerovatno će mi reći kad budem išla na UZV.

(odgovor članu celeee)
Neposredna veza do poruke: 2201
25.10.2012 10:19:58   
rebeka777
Cure, prestanite se prepucavati javno!

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 2202
25.10.2012 10:20:06   
Jelena86
aha, u svakom slučaju ćemo se pratiti :)
sretno draga moja, čuvam ti fige do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~ za trocifrenu betu :)

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 2203
25.10.2012 15:55:49   
vec pokusala
rebeka777,u pravu si...izvinjavam se normalnim curama na forumu ...

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 2204
25.10.2012 17:41:23   
selena82

Vec pokusala, celee, beka, mostarka, rebeka, glaxy i ostale cure zelim vam svima puno srece i da sto priije drzite svoje bebice u narucju to vam zaista od srca zelim. Nadam se da cemo se uskoro opet dopisivati na ovom forumu, i da cemo tada sve biti trudnice.
Do tada veliki pozdrav od selene.

(odgovor članu vec pokusala)
Neposredna veza do poruke: 2205
25.10.2012 22:10:58   
Rijada
Cure treba mi mala pomoc,sta je to nalaz SK.?Hvala

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 2206
25.10.2012 22:42:12   
sos15
Jesu li ti to tražili za tebe ili tm? Ako je za njega, onda je to spermokultura. Tako je pisalo na uputnici mm.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 2207
25.10.2012 23:09:25   
somaja
Rijada i ja mislim da je to spermokultura,drugo nema sta biti....

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 2208
26.10.2012 9:03:11   
adrijana1111
Imaš pp

(odgovor članu mia81)
Neposredna veza do poruke: 2209
26.10.2012 21:11:50   
Rijada
Hvala vam cure na pomoci puno ste mi pomogli,necete vijerovati nije ni moj dr.znao o cemu se radi,kad sam danas osla da radim nalaze velimi moj dr.a bogati kakav je ovo nalaz Sk.i ja velim reko to mora da je spermokultura i on veli pa toje to nemah sta drugo biti,hehe i tako drage moje cure bile ste mi od velike pomoci jos jednom puno hvala.A to mije dr.Brankica prepisala da uradim ali ja sam mislila da je i to za mene nalaz hehehe.

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 2210
27.10.2012 21:01:57   
vec pokusala
da li je neko od cura kupovao injekcije za stimulaciju mimo BiH,recimo Bg ili Zg.cula sam da je tamo to povoljnije ali nije mi jasno da ne prave problem na granici,jer navodno i pdv moze da se vrati.zna li neko kako to ide,mislim ta procedura sa pdv-om i ako znaju neke apoteke koje su povoljne a sigurne.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 2211
27.10.2012 21:26:19   
rebeka777
vec pokusala,
svi lijekovi su trenutno najjeftiniji u Bg jer je dinar nestabilan tj. baš je pao. Prošle godine je bilo jeftinije u Zg al ne više. Detalje ti mogu poslati na pp. Upravo sam kupovala neke lijekove pa znam.

Neposredna veza do poruke: 2212
28.10.2012 16:52:22   
mia81
vec pokusala, ja sam kupovala terapiju u Sloveniji kad sam isla u Maribor na postupak (janual 2012.) i uspjela sam vratiti porez. Cijene nisam uporedjivala jer sam bila tamo i odma sve kupim u istoj apoteci tako da ti nebih mogla reci nista oko toga al ako nadjes nesto povoljnije negdje odmah u apoteci gdje kupujes trazi da ti ispune papire za povrat poreza. Trebas imati licni dokument svoj jer je za tebe i ti si glavni pacijent. Uz te papire i fiskalni racu na granici drzave u kojoj si kupila terapiju predas granicaru na izlazu i on ti samo udari pecat da si iznijela van njihove drzave. Na nasoj granici nista ne pokazujes niti govoris ako ne zelis da te ocarine (naravno nije nam to u cilju). Problem je sto moras u roku od 6 mjeseci (bar je tako za sloveniju) otici u tu apoteku sa tim papirima koje imaju pecat s granice i oni ti vrate novac. Taj novac se samo moze dobiti u toj apoteci nazalost. Tako da nisam sigurna dal se isplati. Ja sam svakako isla tamo na postupak pa mi je dobro doslo. Eto draga, nadam se da ce ti pomoci...pozz

Neposredna veza do poruke: 2213
28.10.2012 17:11:39   
ivana91
Buba87,tako mi je drago zbog tebeuser posted image user posted image user posted image
ja imam začepljene jajovode ali meni je loš i desni jajnik user posted image mada ne toliko loš ipak na njemu ima folikulauser posted image .
srećno draga,od srca ti želim da uspiješ iz prvog putauser posted image

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 2214
28.10.2012 17:17:33   
ivana91
cure šta je ovo sa ovim forumomuser posted image nije me bilo par dana a vi zakuvaleuser posted image
čim vas ostavim par dana vi napravite haosuser posted image user posted image
već pokušala,pa ti još nisi naučila gramatikuuser posted image
ali ja te volimuser posted image što si tako pozitivna i šaljem ti jedan veliki user posted image
a gramatiku ćeš već naučiti ima vremenauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2215
28.10.2012 17:28:12   
vec pokusala
ha ha ha ivana91 ne zakuhavaj,taman smo se smirile...hihiih ti meni gramatikuuser posted image .ne odstupaj vise sa foruma
mia81 hvala na informacijama.a jel' bi ja onda trebala od svog ljekara za vantjelesnu traziti,recimo,specifikaciju sta trebam kupiti i to mi dodje kao pravdanje na granici?ne bih isla u Maribor,jer imam neke informacije za Bg,a usput bi trebala na put tako da o jednom trosku i kupim injekcije i obavim to drugo.a vjerovatno je na svakoj granici ista fora za te injekcije,mada ,ja kada sam radila ivf u Bg,svi ljekovi koje sam kupovala su bili oslobodjeni pdv-a ali kupovala sam ih na toj klinici,oni mi ih sada ne mogu prodati

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 2216
28.10.2012 21:12:38   
Buba87
Cure,ja da vam se javim.Predala sam zahtjev za vantjelesnu i cekam kada ce mi doci odobrenje.Prestala sam pusiti,hahaha,al znaci definitivno,sad imam razlog,nekako me pece savjest kad zapalim,tako da....Jos sam pocela sebi praviti ribu,jesti bijelo grozdje,banane,ananas,hahhhah.Luda sam,al eto mozda mi sve to pomogneuser posted image .Kako ste mi vi cure.

Neposredna veza do poruke: 2217
28.10.2012 21:19:03   
vec pokusala
to je odlicno Buba87,posebno to sa cigaretama.a sto bijelo grozdje???

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 2218
28.10.2012 22:19:26   
somaja
Svaka cast Buba 87 a to za cigarete posebno...reci mi da li uzimas folnu kiselinu vec,,to bih preporucila svakom,odlicna je i jako nam pomaze pogotovo u odrzavanju ploda kad se "uhvati"....

Neposredna veza do poruke: 2219
29.10.2012 0:34:33   
Buba87
Vec pokusala,zato sto nema vise ovog crnog,hahahhahha,pa onda kupim bijelouser posted image user posted image user posted image .Ci gare nikad nisam ostavila a pusim vise od 5 god.Al sad mi se uopste ne traze.Nisam uzela folnu kiselinu.Sta znam,ne bi nista na svoju ruku,vjerujem da mi ne bi naskodilo,al sta znam uzimam i bromokriptin,uvece citavu tabletu,ne znam bil smjela da ih mijesam.A citala sam sta treba jesti kada se pripremas za VTO.Kao kefir piti,jesti kelj,ananas,karfiol,banane,suvo grozdje,riba kupus avokado.....

(odgovor članu somaja)
Neposredna veza do poruke: 2220
29.10.2012 1:33:42   
somaja
Buba87..za svojih 10god.braka ne znam kakve sam tablete sve popila i terapija ali folnu sam konstantno zadnjih 8god.pila,odkako sam cula da je odlicna za zene koje planiraju trudnocu i odrzavanje ploda...a i kad mi je prva inseminacija uradjena u medikos dali su mi odmah taj dan da vec krenem sa folnom a ja njima "pa ja to vec godinama uzimam "a ona meni super,bolje ne moze biti...zato bi ti je stvarno preporucila,sa njom ne mozes pogrijesiti,ne moze odmoci samo pomoci do vantjelesne...pozz.......

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 2221
29.10.2012 9:02:03   
Buba87
Ok,onda cu pocetiuser posted image .Pila sam ja nju prije 3 godine,kao ostacu lakse trudna od njih,a ono nista.Cini mi se da u onoj casici bude tabletica za 3 mjeseca,ako se ne varam.Pa hocu li uzimati odmah ponovo kad potrosim ili da pravim pauzu nekakvuuser posted image

(odgovor članu somaja)
Neposredna veza do poruke: 2222
29.10.2012 12:48:37   
vec pokusala
ma ne trebas Buba87 nikakvu pauzu praviti,to ti je vitamin b ,tj.jedan od tih vitamina i kao sto je napisala somaja,to ti je i pozeljno piti a inace prije vantjelesne bar 3 mjeseca prije poceti.Buba87 jesi li skoro krenula sa bromokriptinom?i jesi li sa manjom dozom pocela ili odmah na cijelu?ja sam imala od tog starta sa cijelom tabletom uzasne mucnine nako 2-3 sata i svakakve nus pojave

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 2223
29.10.2012 15:26:38   
vanchi88
buba87 - takvu te volim kumo :)))))) sto se folne kiseline tice, ona ne skodi uopste...ona je dio B kompleksa koji je potreban organizmu za stvaranje crvenih krvnih zrnaca. Ima je i hrani ali za zene koje planiraju trudnocu treba do 5mg dnevno. (ima u apotekama kupiti Folacin od 4 ili 5mg). Nedostatak folne kiseline u trudnoci moze da izazove problem sa kicmom i lobanjom bebe koje mogu da dovedu do smrti nedaj boze ili da djete ostane invalid...Tako da kumice moja opeti ti i po tome :)
ja sam je pila jedno vreme ali mi je od nje zeljezo skocilo i doktor mi rekla da ne pijem vise da pokusam uzimati iz hrane, ali ja sam cudna inace meni sve smeta sto drugima ne :D Zna buba haha....a sad trenutno uzimam Vitamin D, Zinc od 50mg i B6 vitamin :)

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

Neposredna veza do poruke: 2224
29.10.2012 15:30:02   
vanchi88
Vec pokusala - buba pije bromokriptin oko nekih 7 8 mjeseci koliko se meni cini :) pocela je sa pola tablete prvih mjesec i po do kontrole posle kontrole na cijelu tabletu a i ja sam ga isto pila tj i pijem..... i znam za te mucnine ja nisam znala od cega je naidje mi neki ruzan znoj oblije me muka mi ma uzas teskiii hvala bogu da je prosloo

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *