|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
23.10.2012 22:31:24   
selena82
I da, zaboravila sam da kazem da je Cito jedna od rijetkih klinika koje imaju objavljen cjenovnik svih usluga na njihovom sajtu, pa da ne bih ja pisala koliko sta kosta, ako nekog zanima moze sam da pogleda.

(odgovor članu selena82)
Neposredna veza do poruke: 2176
24.10.2012 0:17:31   
Buba87
Cureeeeeeeeeeeeeeeeeeee,evo meeeeuser posted image user posted image user posted image .Ma nisam se ucutala,nego bila sam u Bl do 6 sati onda sam radila i sad zavrsila,pa citam ovo sto pisete.E da vam kazem.Ja sam danas dobila termin za vantjelesnu oplodnju u martu i bas mi je dragouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ne mogu vam opisati.Doktorica je vidjela nalaz i sliku HSG-a i kaze da bi laparoskopija u mom slucaju bila uzaludna jer su jajovodi zapuseni al maksimalno,a sta bi saduser posted image user posted image .Ja se nadam da ce meni uspjeti iz prvog puta,jer imam problem s tim zapusenim jajovodima a drugo mi je sve ok.Voljela bi da imam vise vremena za citanje po forumima al nemam,zato molim one koji su isli na vantjelesnu sa zapusenim jajovodima,neka se jave,koliki je postotak da to uspije,sta vi mislite.Pozdraaaaaaaaaaaaav.IVANA91 VEC POKUSALAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu selena82)
Neposredna veza do poruke: 2177
24.10.2012 5:37:28   
vanchi88
Buba87 :************* ljubi tebe tvoja kuma, bice sve kako treba,eto mene sledeece godine na babine ;))

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 2178
24.10.2012 9:08:46   
celeee
Već pokušala svaka čast na odgovoru Seleni..
Selena Ja lično nisam za Sanju i to je moje pravo i imam razloge..Nepljujem već iznosim svoj stav...Dalje I kod Vlaisavlj.bila lično,i kod Cvjetičanina i kod Lučića...Znam dobro ko šta radi,a nepišem neko bio rekla kazala...
Preživjela na PAPRIKOVCU laparo i histero,a sigurno nije rađena kuhinjskim nožem..
A kada hvališ CITO idi tamo a o doktorima sa PAPRIKOVCA ne komentariši...Gdje ćeš se poroditi ,sigurno u CITOuser posted image user posted image

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 2179
24.10.2012 9:46:15   
dijana79
buba87 moja prijateljica je radila u junu vantjelesnu i uspjelo joj iz prve njoj su isto totalno zapušeni jajovodi nisu joj predlagali nikakve operacije.
vanchi gdje si kakvo je stanje kod tebe jesu li se malo regulisali hormoni?

(odgovor članu celeee)
Neposredna veza do poruke: 2180
24.10.2012 9:58:49   
Buba87
dijana79-hvala na odg.Moja Vanchi-kumica mojauser posted image user posted image user posted image ,nas dvije smo se upoznale preko foruma prosle god u ovo vrijeme,a ove godine mene je vanchi moja krstila,tako da smo kumeuser posted image user posted image .I NAJBOLJE PRIJATELJICEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 2181
24.10.2012 12:56:38   
rebeka777
Buba, imaš pp.

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 2182
24.10.2012 14:18:42   
selena82
Celee, dušo, za mene je Split jedna od opcija, a za tebe vjerovatno nešto nedostižno...
Vjeruj mi, saosjećam s tobom...
Šta da ti kažem, osim ljubomora i zavist se loše odražavaju na ljepotu...
A od mrštenja dobiješ one sitne borice...
OK, da se to srediti malo hijalurona, malo botoksa, ali prevencija je ipak najbolja stvar...
Pusa draga

< Poruku je uredio selena82 -- 24.10.2012 14:30:47 >

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 2183
24.10.2012 14:47:32   
glaxy
Poзzdravčić,
samo da se prijavim i ja sam pacijent doktorice Sanje i spremam se za prvi IVF.
Nadam se da će sve biti kako treba, od prvog krećem sa stimulacijom pa vidjećemo šta će se dalje dešavati.
Moram vam priznati da sam se iznenadila kada sam čula da selena i mostarka spominju dokora Šparca, ja sam kod njega dva puta radila histeroskopiju i to dijagnostičku, jednom poslije HSG a drugi put zbog sumnje na polip, mogu reći da je divan i svi su onako fini i ljubazni.
Ja sad pijem Microginon do 28, i primam po jedan Decapeptyl, a od 1 krećem sa pola Decapeptyla i po dva Menopura.
Jel ima neka cura da je kao i ja u fazi pripreme?
Koliko sam uspjela da pročitam čini mi se da je selena spominjala da pije Microginon.
Ako ima još neko voljela bih da se javi.

(odgovor članu selena82)
Neposredna veza do poruke: 2184
24.10.2012 15:21:47   
celeee
Selena ti si zaista bolesnica,opterećena sa svim ovim što si meni napisala...
Jadna li si...Žao mi je drugih cura što se zaista bore sa problemom,a ti da vidiš SITO ne bih išla na besplatnu VTO kod sibinčićke...

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 2185
24.10.2012 15:54:12   
vanchi88
dijana79 - bivsa komsinice :)" ja sam u avgustu otisla za Kanadu da malo i ovde iskusimo zivota :D sto se hormona tice, ne znam trenutno nista jer tek od iduceg mjeseca dobijam zdravstveno pa cu kod dr... uglavnom od trudnoce jos nista nema,al vidjecemo:) kako je tebi u slo?
Bubi87 - dusa moja mila...kumce :)))

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu celeee)
Neposredna veza do poruke: 2186
24.10.2012 15:58:57   
vec pokusala
HE HE HE selena82,bas si me nasmijala,svaka ti cast,neuser posted image ma ti ravneuser posted image user posted image user posted image e a da ti nisi fulala forum...ovo nije forum "stop botoksu" ,a ni "pomoc ljudima sa psiho problemima"...
zao mi je ljudi koji pokusavaju ismijati druge,a sami sebi to urade,umjesto da si izvukla nesto korisno iz celeee-tovih postova,ti se prepucavas!!!
celeee,a ti kada budes isla na peglanje bora,zovi i mene,imam neke odavno od smijanja...

(odgovor članu selena82)
Neposredna veza do poruke: 2187
24.10.2012 16:09:14   
vec pokusala
HI HI HI JOS NISAM DOSLA SEBI.............................................................
celeee,ljubomorna i zavisna,sram te bilo.......
sreca pa Buba87 nece na laparo,ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da treba ici,jadna cura morala bi dizati kredit,a to je sramota..............sala naravno
Buba87,srecno ti u martu,drago mi je zbog tebe,neka bude prva pa uspjesna!

(odgovor članu vec pokusala)
Neposredna veza do poruke: 2188
24.10.2012 16:17:51   
Buba87
vec pokusala-imas ppuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2189
24.10.2012 16:27:18   
selena82
Glaxy ja sam trebala biti u novembru, ali najvjerovatnije cu odgoditi za decembar jer imam jedan vazan poslovni put

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 2190
24.10.2012 16:37:37   
selena82
Vec pokusala hajde da i tebe nesto naucimo:
za pocetak ne kaze se celee-tovih nego celeeinih ili celeeninih jer po tvom ispade da je celee musko
inace draga to ti se zove gramatika i uci se jos u osnovnoj skoli.
Ako zelis dodatne casove, za to ces ipak morati da mi platis.user posted image

(odgovor članu selena82)
Neposredna veza do poruke: 2191
24.10.2012 16:46:29   
Jelena86
glaxy, i ja sam u pripremama...pijem mikroginon, od 15.11.uvodim Decapeptyl, a punkcija je planirana nekada oko 12.12.2012....jao datuma :) al ja volim simboliku user posted image

(odgovor članu selena82)
Neposredna veza do poruke: 2192
24.10.2012 17:14:23   
vec pokusala
HE HE HE ti ces da me ucis gramatici!!!sto se ljutis???da neces u CITO na poslovni put???
dobro tebi ide ovo odgadjanje,ma ti si carica selena82,vrati se selena...vjerujem da si strah i trepet u ordinaciji,kada ti kazes sta ces koristiti od injekcija i koliko dugo ces piti mikroginon ima tako da bude,pa ipak,ti si ta koja ima pare,srecnice,samo steta sto nemas mozga

(odgovor članu selena82)
Neposredna veza do poruke: 2193
24.10.2012 17:17:34   
vec pokusala
a drugo,selena82kako ti znas da celeee nije musko,razmisli malo.ups ,pardon,pa ti nemas cim da razmisljas

Neposredna veza do poruke: 2194
24.10.2012 17:45:18   
selena82

IZVORNA PORUKA: celeee

Već pokušala svaka čast na odgovoru Seleni..
Selena Ja lično nisam za Sanju i to je moje pravo i imam razloge..Nepljujem već iznosim svoj stav...Dalje I kod Vlaisavlj.bila lično,i kod Cvjetičanina i kod Lučića...Znam dobro ko šta radi,a nepišem neko bio rekla kazala...
Preživjela na PAPRIKOVCU laparo i histero,a sigurno nije rađena kuhinjskim nožem..
A kada hvališ CITO idi tamo a o doktorima sa PAPRIKOVCA ne komentariši...Gdje ćeš se poroditi ,sigurno u CITOuser posted image user posted image

Osoba cijelo vrijeme pise u zenskom rodu, i onda se neko pita kako znam da je u pitanju zensko a ne musko.
Inteligentno, nema sta.
Ne zamjerim joj, samo je htjela da ispadne duhovita...user posted image

(odgovor članu celeee)
Neposredna veza do poruke: 2195
24.10.2012 18:01:46   
vec pokusala
HE HE HE selena82 odrzavas me nasmijanom i dalje i da znas da ja jesam duhovita ,bez lazne skromnosti,ma ja sebe obozavam,a ti si za mene i dalje carica ,ti imas kes,nemas bora,boli te uvo i ides na poslovni putuser posted image ,ocekujem ,jel se pise sa ili s ,nestrpljenjem tvoj novi post,ups sta ako napisem nesto pogresno ipak imamo lektora na forumu...eto,imam pametnijeg posla nego s tobom se prepucavati,jer ocigledno si obicna lajavica i lazljivica tako da si od sada totalno na ignore.preporucujem ti dr.Stojakovica

(odgovor članu selena82)
Neposredna veza do poruke: 2196
24.10.2012 18:10:57   
celeee
Već pokušala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zovem te za jednu 30 god za sada izgledam fenomenalno kako drugi kažu,a mislim da i tebi tada odgovarauser posted image user posted image
jedino nisam jezičara kao neke jer sem toga nemaju više ništaups,imaju besplatnu VTO.

Neposredna veza do poruke: 2197
24.10.2012 20:18:55   
vec pokusala
celeee,nista ups se pise odvojeno!!!cak je i zarez,izmedju,pozeljan!!!celeee,celeee

(odgovor članu celeee)
Neposredna veza do poruke: 2198
24.10.2012 21:14:42   
celeee
Sory na brzom kucanju user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2199
24.10.2012 21:38:19   
celeee
Već pokušala mila nisi dobro razumjela prethodnu poruku,cijela sam se nasmijala za botoxuser posted image user posted image user posted image i

(odgovor članu celeee)
Neposredna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *