|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
18.9.2012 22:15:58   
mija75
Ivana91 jesi primljena draga ima li kakvog odgovora....user posted image user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1926
18.9.2012 23:10:08   
mionab
O.K. Hvala puno na odgovorima.

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1927
19.9.2012 7:06:28   
ivana91
mija75,nisam još dobila odgovor.zvala sam prošle sedmice fond stigli su mi papiri ali nisu izašli pred komisiju, kažu u roku mjesec dana stiže odgovor.pa valjda ću dobiti,nema razloga da mi ne odobre.
ja sam se u ponedeljak naručila za briseve,pa ću onda uraditi tsh i prolaktin.moram ranije da uradim nalaze,ako nešto ne bude ok da mogu da to riješavam.prošli put sam imala problema sa TSH.
mionab,Buba87 ja sam prvo radila HSG pa onda laparoskopiju(i to dvije).logičnije je da ti urade prvo HSG pa ako nisu prohodni onda ide laparaskopija.što se tiče HSG-a to nije ništa strašno ako su ti jajovodi prohodni a ako nisu to je strašno.moji su neprohodni i užasno me bolilo.tako da sam posle radila laparaskopiju i onda su bili prohodni.prije 3.god. sam radila ponovo HSG pa laparaskopiju i opet bili začepljeni.ja sam imala i mnogo priraslica.oba puta mi je laparaskopija trajala dva i po sata.jednostavno sam sklona priraslicama i zapušenim jajovodima.tako da mi samo preostaje VTO.
ali drage moje,sve se može izdržati.samo pomislite za šta se borite,onda sve to ide mnogo lakše.bar ja tako radim.user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1928
19.9.2012 21:56:54   
Buba87
ivana91,pa jesi radila VTO,ako nisi planiras li.Gdje si ti radila laparoskopiju,jel to opasno,mislim moze li nesto poci po zluuser posted image user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1929
20.9.2012 8:48:22   
vec pokusala
JA SAM SA SVOJOM BEBICOM JUCE DOSLA KUCI I UZIVAMOuser posted image .ne pridrzavam se onog sto sam pisala o lezanju jer su mi i rekli da je bolje da ne lezim stalno zbog cirkulacije i metabolizma,sto je i logicno.PUNO SRECE SVIM CURAMA

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 1930
20.9.2012 11:10:43   
ivanai
vec pokusala sretno od srca, nisam ni ja puno lezala niti mirovala posle transfera nisam nista tesko radila al sam se normalno ponasala po kuci znaci kuvala rucak, malo setala i tako to. buba 87 iscitaj malo forum iz pocetka i dobices mnogo odgovora koji te zanimaju. zeks sta je stobom javi nam se jesu narasli folikuli?

(odgovor članu vec pokusala)
Neposredna veza do poruke: 1931
20.9.2012 13:14:53   
zeks
Evo i mene bila sam juce najveci folikul je 17,5 a ima ih jos puno po 15,14, 13mm sinoc sam jos primila dva menopura i dva gonala a veceras STO inekcija pa u subotu aspiracija!Al mene cure uzasno boli stomak,pitala sam doktoricu kaze da je normalno jer ima puno folikula.Vec pokusala kad si bila juce,mozda smo se i vidjele?

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1932
20.9.2012 13:29:58   
vec pokusala
ivanai hvala ti puno na zeljama i da znas da cu i ja poceti kuhati rucak,jer mi je nesto slabasan ovaj sto ga pravi moj suprug.ja sam puno s tim bila opterecena prije,da li cu dici nesto s poda ,da li cu dohvatiti knjigu sa malo vislje police,a da ne pricam o drugim stvarima i vise mi ne pada na pamet da se tako ponasamuser posted image
zeks,bila sam ujutro u 8 na embriotransferu i ja sam ona sto se stalno kleberi nestouser posted image ,a moj muz je prokomentarisao da su u jutranjoj grupi svi muskarci bili celavci,ukljucujuci i njegauser posted image .neka ti je sa srecom i zelim ti potreban broj jajnih stanica da ostanes trudna...

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 1933
20.9.2012 14:23:41   
zeks
E onda se nismo vidjele ja sam bila u 11 na uzv,hvala i ja tebi zelim sve najbolje od srca da uspijes ostvariti svoj san!

Neposredna veza do poruke: 1934
20.9.2012 18:36:41   
ivana91
Buba87,jesam radila sam VTO u julu i nije mi uspjela.predala sam papire za drugi postupak.u medico s su mi rekli da treba proći tri mjeseca pa onda ponovo.
ja sam jednu laparaskopiju radila u N.Sadu a drugu u Mostaru.to nije ništa opasno,i nemoj da brineš.brzo se oporaviš,dva-tri dana u bolnici i onda kući,radi se pod anestezijom.ništa strašno.vjeruj mi,meni je gori bio HSG,zato što su mi bili jajovodi začepljeni.a jedan HSG sam radila u Beogradu a drugi u Sarajevu.
srećno draga i samo opušteno.razmišljaj pozitivnouser posted image

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 1935
20.9.2012 18:47:13   
ivana91
već pokušala,srećno od srca.i ja mislim da nema potrebe ležati.treba odležati prva dva-tri dana i onda se vratiti normalnom životu.ja sam prošli put preležala bukvalno čitavo vrijeme i opet ništa.slažem se da ne treba dizati teško,ali kuvanje ručka i neke lagane stvari,što da ne.
sledeći put ću drugačije,ustvari opuštenije da prođem kroz sve touser posted image
zeks,neka ti je sa srećom u subotu i da se oplodi dosta janih ćelija.user posted image

Neposredna veza do poruke: 1936
20.9.2012 23:57:21   
zeks
Hvala Ivana91,nadam se da ce biti punooo oplodjeni,jeli tebe bolio stomak prije aspiracije mene uzasno boli danas citav dan,primila sam Stop veceras jos sutra i aspiracija,kasnim malo za ostalim curama hehehe

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1937
21.9.2012 17:23:44   
ivana91
zeks draga,samo opušteno,nikada nije kasnouser posted image normalno je da te boli stomak
ako imaš dosta folikula.ja sam ih imala osam i nije me bolio stomak prije aspiracije ali jeste posle.ali svačiji organizam je različit,tako nemoj da brineš.
SREĆNOOO!!!

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 1938
23.9.2012 18:00:27   
Simon
Pozdrav,ne raspolažeš tačnim informacijama u vezi doktora i njegovog 2posljednjeg dolaska2 u Pd,na bih o tome na forumu ali raspitaj se brzo,idi ponovo u bolnicu jer ima nade da imenovani dođe user posted image user posted image user posted image
Pozdav!!!!

(odgovor članu adrijana1111)
Neposredna veza do poruke: 1939
24.9.2012 10:12:43   
zeks
Marija_sa gdje si sta se desava s tobom,nejavljas se,dokle si stigla?Vec pokusala kako si ti?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mija75)
Neposredna veza do poruke: 1940
24.9.2012 17:22:20   
vec pokusala
cao cure,,,ja sam uglavnom kuci,setkam se pomalo za sada,ne lezim neprekidno,jos uvijek ne kuham rucak(nekako mi je bas dobro da ga mm stalno kuha),mada sam mu desna ruka,naravno samo umno.onako,o beti onako razmisljam,malo me uhvati dosada ali snadjem se.zeks znas li ista???koliko,kakve su,kadauser posted image ...
ivana91,hvala,srecno nam svimauser posted image

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 1941
24.9.2012 18:31:43   
zeks
U subotu sam radila aspiraciju a sutra vracaju,koliko su izvadili nemam pojma niko mi nista nije reko,sutra cu sve da ispitam!Vec pokusala tebi se blizi pravo jel osjecas kakve promjene?Samo pozitivno razmisljaj i bice to sve super!Ima da bude velika beta

Neposredna veza do poruke: 1942
24.9.2012 19:33:15   
ivana1979
cao drage forumasice!!!Prvo da pozelim srecu curama koje su u procesu trenutno,a i da pozelim srecu onim curama koje se tek pripremaju!!!Ja sam vam ok,nema nikakvih problema,ni mucnina...samo mi se primjeti stomacic da raste.BEBAje dobro,imamo i prvu slicicu sa ultrazvuka.U 13 nedelji sam.PUNO POZZZ ZA SVE A POSEBAN POZDRAV I POLJUBAC ZA MOJE DRAGE IVANEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1943
24.9.2012 19:53:56   
ivana91
ivana1979 user posted image user posted image za tebe i tvoju bebicu a naravno i za ivanui i njene bebiceuser posted image user posted image

(odgovor članu ivana1979)
Neposredna veza do poruke: 1944
25.9.2012 8:07:30   
marija_sa
Draga Zeks,tu sam.Nisam se javljala jer nemam neke novosti.Transfer radjen prošlu srijedu i tri se bebare na sigurnom.Bolova koje sam imala nakon punkcije više nemam(bilasam preh HS),tako da mi se izgubio svaki osjecaj ali i nada lagano odlazi.
Što se mirovanja tiče,nisam prikovana za krevet,skuham lagani ručak ali to je sve...leskarim
Sretno svima!

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 1945
25.9.2012 10:38:24   
Saara
Pozdrav svim forumasicama ! Puno srece i uspjeha zelim svima koji su u postupku i onima koji se uskoro za to pripremaju user posted image . Od srca im zelim sto vise user posted image user posted image user posted image . A poseban pozdrav za sve nase user posted image . I da nam budu najljepsi user posted image i da na kraju ugledamo ono najljepse i najmilije za sta smo se borili dugo user posted image .

(odgovor članu marija_sa)
Neposredna veza do poruke: 1946
25.9.2012 10:39:57   
zeks
Polako marija_sa ne gubi nadu,tako sam se i ja nekako bila sva predala yato sto se bilo oduzilo,ja tek danas idem po svoju bebanu,pa sta bude bice,ljubim vas curke moje pa se cujemo!

(odgovor članu marija_sa)
Neposredna veza do poruke: 1947
25.9.2012 10:42:20   
zeks
E da yaboravi pitati sto su ti vratili tri?Ma mora ti uspjeti bar jedna drzim fige!

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 1948
25.9.2012 11:37:02   
Nova 86
Jel se vama desavalo da krvarite od microganona?Meni ovaj citav postupak tece u pogresnom smjeru. user posted image Prvo sam dobila pogresnu semu,pa sam preskocila 1mjesec,pa sam pratila sledeci kako su mi rekli i posto sestra nije znala sta ce rekla mi je da pijem tablete do 1.10. , pa da dodjem na UZ da vide sta ce dalje samnom.Medjutim kad sam danas nazvla druga mi sestra kaze da sam trebala vec krenuti sa 2fazom.Jedina promjena mi je sto sad pijem 2tablete na dan.A taman sam postigla unutrasnji mir koji mi treba pred citav ovaj proces. Eto malo da se ispraznim u ovoj nasoj kutiji svastari. user posted image PozZ

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 1949
25.9.2012 14:30:25   
adrijana1111
Hvala, cure, što mislite na mene! Ja sam se konačno smirila, angažovala sve rođake, prijatelje, poznanike, a i ja sam iščitala milion foruma, a onda sasvim slučajno saznala broj telefona samog dr Anđelića, zvala ga, čovjek se javio i sasvim ljubazno objasnio da će doći u oktobru u Pd, samo još ne zna tačan datum. Otišla u Pd, javila se, pogledali mi nalaze i uzeli br telefona da mi jave tačan termin operacijeuser posted image . Usput mi dali da pijem Diane da mi endometrij ne zadeblja u ovom ciklusu, i rekli da odradim briseve, i TO JE TO!
Riješiću se ja malog gada uskoro!
Eto, ako nekome može biti korisna ta informacija: 100 % doktor Anđelić dolazi u oktobru u bolnicu u PD.
Veliki pozdrav svima!

(odgovor članu Simon)
Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *