Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 18.4.2012 21:11:41
ivana91
kod mene sve ok.mikroginon pijem do 25.4. kako su mi i rekli.danas primila prvu inekciju decapeptyla i primam do 30.04. a 01.05 počinjem sa pola decapeptyla,sa gonalom f i menopurom(2 komada).08.05. prvi ultrazvuk. Rijada,srećno sutra! što se tiče inekcija sve ćeš od njih dobiti.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.4.2012 12:18:28
ivanai
vto ja sam isto za inseminacije davala sama sebi i sad za vantjelesnu cu isto tako je najlakse onu prvu je najteze sam sebi dati a kasnije ide bez probleme mene je muz zezo kako si se ispraksala u mjesanju i davanju inekcija trazicemo ti posao u hitnoj . sretno danas
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.4.2012 13:21:31
VTO pacijentica
joj, preznojila sam se ziva dok sam dala sebi! pomogla mi je sestra, ona je ubola, a onda sam ja uspricala polako, valjda cu moci sama sutra.. eto, zene, poceh i ja s bocama..
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.4.2012 16:47:29
ivana91
ja prekidam sa postupkom ...juče radila kod njih nalaz TSH i visok mi 3.61 20 dana pijem po pola letroxa i onda ponoviti nalaz,pa ćemo se onda dogovoriti za dalje. ako sve bude ok onda u junu ili julu u postupak,i prekidam i sa mikroginonom. mnogo mi je teško tako sam se radovala. inekcije koje sam dobila čuvam u frižideru dok ovo ne sredim.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.4.2012 23:11:58
ivana91
pa šta da radim,tako moralo da bude...nisam mogla vjerovati kada su mi danas rekli.još juče primila prvu inekciju i bila presrećna a danas sve obustavljaj. ali idemo dalje...nadam se da će se to brzo riješiti i da će me odmah ubaciti u grupu za juni.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.4.2012 8:29:33
VTO pacijentica
hoce, sigurno, ja sam imala tsh preko 5, letrox pijem od 24. februara i pre sedam dana je bio dobar. tebi ce se to resiti za mesec dana najvise, samo redovno proveravaj.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.4.2012 23:05:05
ivana91
VTO pacijentice,koliko si često provjeravala nalaz TSH?doktorica mi rekla da pijem tablete 20 dana pa da uradim ponovo a ja mislila za deset dana ,čisto da vidim ide li na bolje. kako kod tebe ide bocanje
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.4.2012 12:47:16
VTO pacijentica
ivana, treba najmanje 15 dana da terapija pocne da daje rezultate. uradi kako ti je rekla, za 20 dana, tako sam i ja, a onda ce ti i sama reci da povovis opet za dve nedelje. nema potrebe da zuris, bice to ok, tebi je tsh u normali, sto se tice stitne, samo nije sto se tice vantelesne, to se brzo koriguje. jedan mesec gore-dole, vazno je da sve bude ok, glupo bi bilo da si poletela pa da ne uspe zbog glupog tsh koji se resi za mesec dana, zar ne? ja preziveh treci decapeptyl. kad pocne stimulacija, ako se ne opustim, ici cu da mi oni daju menopur, jer je ovo prevelik stres za mene, iskreno, sva se preznojim dok sebi dam injekciju.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.4.2012 16:14:14
maja_zeljo
Pozdrav svima! Spermiogram mog muza nije bas najbolji! Radili smo rezultate kod doktorice Sanje (Medico S). U utorak idemo kod doktora Hajdera da nam pojasni nalaz, ali po mom misljenju necemo izbjeci Inseminaciju. Ko mi moze dati vise informacija o tome?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.4.2012 16:22:11
ivana91
VTO pacijentice,naravno da je bolje ovako nego da sam nastavila sa postupkom pa da mi ne uspije...ma preživjeću ja to,brzo će i juni ili juli što se tiče boca,dok dođeš do menopura već ćeš se naviknuti da sama sebi daješ meni će suprug davati kada dođem do toga. ali,šta nam je sa Rijadom nema je na forumu,šta su njoj rekli
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.4.2012 17:50:13
ivanai
pozdrav maja_zeljo ja sam radila tri inseminacije kod doktorice sanje nije nista strasno i sto je najbitnije nije nimalo bolno dobices semu po kojoj ces primati terapiju posle toga ides od prilike deseti i dvanaesti dan na folikulimetriju onda primas stop inekciju i posle 48 sati otprilike radi se sam postupak inseminascije katetrom malim ti ubaci obradjene spermatozoide u matericu postupak izgleda ko obican ginekoloski pregled i jos jednom ti kazem nije bolan. VTO samo hrabro navicices se polako ja sam monopure isto sama davala mislila da mi muz daje al on kukavice veca od mene prvu inekciju kad mi je trebo dati ja vidim da se njemu ruke tresu i ja uzmem i sama
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.4.2012 15:15:39
maja_zeljo
Koliko to sve ukupno kosta, jedan pokusaj inseminacije? Sa tabletama itd, sta se tu sve mora uzimati? ... Ja inace zivim u becu ... Medjutim ovdje je to jako jako skupo a i nemam bas povjerenja da hodam po nekim klinikama, ipak doktorica Sanja mi je bas onako strucna sto se toga tice, jednostavno imam dobar utisak. Hmmmhh.... Kolike su sanse da ostanem ??
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.4.2012 17:10:58
ivanai
sto se cjene tice zavisi kakvu stimulaciju budes uzimala mene su kostane oko 600km stim da je sam postupak 250 svaki ultrazvuk je 20 a ja sam primala monopur ili gonal inekcije po 8 komada one su cini mi se 45 km po komadu. uspjesnost nazalost nije velika negdje sam procitala da su sanse uspjesne inseminacije 15%.
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.