|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
18.4.2012 21:11:41   
ivana91
kod mene sve ok.mikroginon pijem do 25.4. kako su mi i rekli.danas primila prvu inekciju decapeptyla i primam do 30.04. a 01.05 počinjem sa pola decapeptyla,sa gonalom f i menopurom(2 komada).08.05. prvi ultrazvuk.
Rijada,srećno sutra!
što se tiče inekcija sve ćeš od njih dobiti.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 926
18.4.2012 21:13:21   
ivana91
VTO pacijentice,srećno i tebi...ja danas primila prvu.user posted image

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 927
18.4.2012 21:43:44   
Buba@
ivana91 i VTO pacijentice sretno u postupkuuser posted image user posted image user posted image

Ako sad nisi ti, nikad to neces ni biti, nije sve u svoje vreme, vec je sve u tvoje vreme.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 928
18.4.2012 21:46:44   
Rijada
ivana91 Hvala ti puno nadam se da cu i ja sutra biti sretna kao ti danas dami bude sve ok.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 929
18.4.2012 22:00:51   
ivana91
Buba@,

hvala mnogo

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 930
18.4.2012 22:03:15   
ivana91
Rijada,naravno da će sve biti ok...
i da,nisam vam rekla da sam danas prvi put upoznala dr.Sanju i mogu vam reći da je divna.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 931
19.4.2012 7:49:33   
VTO pacijentica
Ivana, hoces sama sebi davati injekcije? Ja kontam danas samo da mi pokaze kako, pa da od sutra probam sama..

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 932
19.4.2012 12:18:28   
ivanai
vto ja sam isto za inseminacije davala sama sebi i sad za vantjelesnu cu isto tako je najlakse onu prvu je najteze sam sebi dati a kasnije ide bez probleme mene je muz zezo kako si se ispraksala u mjesanju i davanju inekcija trazicemo ti posao u hitnoj user posted image . sretno danas user posted image

Neposredna veza do poruke: 933
19.4.2012 13:21:31   
VTO pacijentica
joj, preznojila sam se ziva dok sam dala sebi! pomogla mi je sestra, ona je ubola, a onda sam ja uspricala polako, valjda cu moci sama sutra.. eto, zene, poceh i ja s bocama.. user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 934
19.4.2012 14:08:48   
ivanai
sretno VTO vidjeces za koji dan to ce ti biti sasvim jednostavno dok se malo naviknes bockati user posted image

Neposredna veza do poruke: 935
19.4.2012 16:47:29   
ivana91
ja prekidam sa postupkomuser posted image ...juče radila kod njih nalaz TSH i visok mi 3.61
20 dana pijem po pola letroxa i onda ponoviti nalaz,pa ćemo se onda dogovoriti za dalje.
ako sve bude ok onda u junu ili julu u postupak,i prekidam i sa mikroginonom.
mnogo mi je teškouser posted image tako sam se radovala.
inekcije koje sam dobila čuvam u frižideru dok ovo ne sredim.

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 936
19.4.2012 16:49:14   
ivana91
VTO pacijentice,srećnouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 937
19.4.2012 17:55:15   
VTO pacijentica
hvala, ivana, a ti se ne sekiraj toliko, nije kraj sveta, samo malo odlazes. iskoristi jun da odes negde na more, posto posle neces moci kao user posted image user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 938
19.4.2012 23:11:58   
ivana91
pa šta da radim,tako moralo da bude...nisam mogla vjerovati kada su mi danas rekli.još juče primila prvu inekciju i bila presrećnauser posted image a danas sve obustavljaj.
ali idemo dalje...nadam se da će se to brzo riješiti i da će me odmah ubaciti u grupu za juni.

Neposredna veza do poruke: 939
20.4.2012 8:29:33   
VTO pacijentica
hoce, sigurno, ja sam imala tsh preko 5, letrox pijem od 24. februara i pre sedam dana je bio dobar. tebi ce se to resiti za mesec dana najvise, samo redovno proveravaj.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 940
20.4.2012 11:00:25   
Buba@
ivana nadam se da ćes to ubro rješiti i ponovo u postupak

Ako sad nisi ti, nikad to neces ni biti, nije sve u svoje vreme, vec je sve u tvoje vreme.

Neposredna veza do poruke: 941
20.4.2012 23:05:05   
ivana91
VTO pacijentice,koliko si često provjeravala nalaz TSH?doktorica mi rekla da pijem tablete 20 dana pa da uradim ponovo a ja mislila za deset dana ,čisto da vidim ide li na bolje.
kako kod tebe ide bocanjeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 942
20.4.2012 23:07:34   
ivana91
Buba@,
i ja se nadam da će to biti brzo uredu...danas sam malo bolja,juče sam bila mnogo tužnauser posted image

(odgovor članu Buba@)
Neposredna veza do poruke: 943
20.4.2012 23:23:05   
ivana91
Rijada,
šta je sa tobom,šta se dešava?

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 944
21.4.2012 12:47:16   
VTO pacijentica
ivana, treba najmanje 15 dana da terapija pocne da daje rezultate. uradi kako ti je rekla, za 20 dana, tako sam i ja, a onda ce ti i sama reci da povovis opet za dve nedelje. nema potrebe da zuris, bice to ok, tebi je tsh u normali, sto se tice stitne, samo nije sto se tice vantelesne, to se brzo koriguje. jedan mesec gore-dole, vazno je da sve bude ok, glupo bi bilo da si poletela pa da ne uspe zbog glupog tsh koji se resi za mesec dana, zar ne?
ja preziveh treci decapeptyl. kad pocne stimulacija, ako se ne opustim, ici cu da mi oni daju menopur, jer je ovo prevelik stres za mene, iskreno, sva se preznojim dok sebi dam injekciju.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 945
21.4.2012 16:14:14   
maja_zeljo
Pozdrav svima! Spermiogram mog muza nije bas najbolji! Radili smo rezultate kod doktorice Sanje (Medico S). U utorak idemo kod doktora Hajdera da nam pojasni nalaz, ali po mom misljenju necemo izbjeci Inseminaciju. Ko mi moze dati vise informacija o tome? user posted image

Neposredna veza do poruke: 946
21.4.2012 16:22:11   
ivana91
VTO pacijentice,naravno da je bolje ovako nego da sam nastavila sa postupkom pa da mi ne uspije...ma preživjeću ja to,brzo će i juni ili juliuser posted image
što se tiče boca,dok dođeš do menopura već ćeš se naviknuti da sama sebi daješ
meni će suprug davati kada dođem do toga.
ali,šta nam je sa Rijadom nema je na forumu,šta su njoj rekli

Neposredna veza do poruke: 947
21.4.2012 17:50:13   
ivanai
pozdrav maja_zeljo ja sam radila tri inseminacije kod doktorice sanje nije nista strasno i sto je najbitnije nije nimalo bolno dobices semu po kojoj ces primati terapiju posle toga ides od prilike deseti i dvanaesti dan na folikulimetriju
onda primas stop inekciju i posle 48 sati otprilike radi se sam postupak inseminascije katetrom malim ti ubaci obradjene spermatozoide u matericu postupak izgleda ko obican ginekoloski pregled i jos jednom ti kazem nije bolan. VTO samo hrabro navicices se polako ja sam monopure isto sama davala mislila da mi muz daje al on kukavice veca od mene prvu inekciju kad mi je trebo dati ja vidim da se njemu ruke tresu i ja uzmem i sama user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 948
22.4.2012 15:15:39   
maja_zeljo
Koliko to sve ukupno kosta, jedan pokusaj inseminacije? Sa tabletama itd, sta se tu sve mora uzimati? ... Ja inace zivim u becu ... Medjutim ovdje je to jako jako skupo a i nemam bas povjerenja da hodam po nekim klinikama, ipak doktorica Sanja mi je bas onako strucna sto se toga tice, jednostavno imam dobar utisak. Hmmmhh.... Kolike su sanse da ostanemuser posted image ??

*::::Wer Schmetterlinge lachen hört, der weiß wie Wolken schmecken::::*

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 949
22.4.2012 17:10:58   
ivanai
sto se cjene tice zavisi kakvu stimulaciju budes uzimala mene su kostane oko 600km stim da je sam postupak 250 svaki ultrazvuk je 20 a ja sam primala monopur ili gonal inekcije po 8 komada one su cini mi se 45 km po komadu. uspjesnost nazalost nije velika negdje sam procitala da su sanse uspjesne inseminacije 15%.

(odgovor članu maja_zeljo)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *