|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
11.4.2012 19:06:57   
VTO pacijentica
Ja uradila danas insulin i TSH, i nalazi su konacno dobri. Insulin mi je ok, to smo i pretpostavljali, ali je dr ipak htela da proveri, a TSH je 2.15, tako da ipak ima malo nade za mene..

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 876
11.4.2012 19:17:03   
vanchi88
vto pacijentica, to je super nalaz... jos malo pa je i do 2....kakvu terapiju pijes mila?

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 877
11.4.2012 19:18:39   
dijana85
London77 kako si ti kako se osjecas,kada ides na ultrazvuk?

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 878
11.4.2012 21:21:34   
london77
VTO cestitam za TSH, vidis da je uspjelo.
Dijana, ja sam dobro, na UZV idem u iducu srijedu. Nemam mucnine, mozda malo uvece pa mlatim slani stapic iz Manje. Stomak je poceo da raste, mozda od klopanja i lezanja, mozda i sto mu je vrijeme user posted image
jedino se brzo umaram, poslije setnje zaspem kao top, haha. Kako si ti, javi sutra kako je bilo na UZV...POzdrav

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 879
12.4.2012 9:30:24   
VTO pacijentica
vanči, pijem letrox 50, celu svaki dan.

london, hvala, nadam se da cu uspevati da ga drzim ispod 2, posto ga terapija podize, moracu bas cesto da ga pratim..

(odgovor članu london77)
Neposredna veza do poruke: 880
12.4.2012 10:30:55   
rebeka777
Odmah se ti posavjetuj sa endokrinologom da malo povećaš dozu, makar vikendom još pola tablete.

Neposredna veza do poruke: 881
12.4.2012 12:05:00   
dijana85
London 77 bila sam na ultrazvuku,sve je uredu obe bebe su dobro cuju se otkucaji srcauser posted image za dva dana punim 8 nedelja termin mi je 23.11 tacno za moj rodjendan :) a posto smo bile isti dan na ET znaci i ti ces sada u 8 nedelju.I meni raste stomak i udebljala sam se 2kg :) i ako nemam neki apetit zbog mucnina ali kazu da je to tako u blizanackoj trudnociuser posted image sledeci UZ je za 4-5 nedelja i delje ista terapija i mirovanje

Neposredna veza do poruke: 882
12.4.2012 12:11:14   
dijana85
VTO i ja sam imala povisen TSH nista nebrini sve ce to biti dobro ja jos uvjek pijem letrox,samo se opusti bice to sve super

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 883
12.4.2012 15:43:46   
pigi
dijana 85
bas si nam donijela lijepe vijesti
drago mi je da je sve ok

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 884
12.4.2012 16:22:16   
vanchi88
e cure jedno pitanje
preporucila mi je porodicna dr da odem na polikliniku kod doktorice milene brkic kovacevic koja je jako dobar endorkinolog za stitnu i prolaktin.. jel neko zna ili je cuo mozda o njoj i da mi dadne koji savjet i misljenj? hvala vam

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu pigi)
Neposredna veza do poruke: 885
12.4.2012 16:42:35   
sunce28
problem je sto sam ja u federaciji i nemam zdravstveno RS, tako da sve sama plaćam, i sve je tako skupo ali nema veze nije mi žao dati te pare, samo da krajnji rezultat bude dobar, puno pozdrava

Neposredna veza do poruke: 886
12.4.2012 20:15:07   
VTO pacijentica
Dijana, super! Divne vesti! Nego, je l pitala koja od vas dve sto ste trudne, je l dozvoljeno more posle uspele VTO?

Rebeka, ponovicu za dve nedelje tsh, pa ce mi pojacati ako vidi da raste od supresije, tada cu je primati vec deset dana, ako u utorak pocnem.. Mislim da bi tsh jos padao da nema stimulacije, posto je jedna cela malo vise nego sto meni treba, znas, pa mozda ostane u normali kad pocnem druge hormone da primam.. A i dr.mi kaze da sve zene pocinju sa ovolkim tsh, i one koje nemaj problem sa stitnom, pa se i njima u postupku povisi, a ne primaju letrox.. Tako da, videcu za dve nedelje..

(odgovor članu sunce28)
Neposredna veza do poruke: 887
13.4.2012 9:31:00   
VTO pacijentica
Pojavio mi se neki smedjkasti iscedak, a mikroginon treba da pijem jos punih 10 dana. Frka mi je zbog praznika, ne mogu nazvati kliniku. Pomagajte! Znam da treba da se piju po dve ako se pojaca, al ne znam kolko treba da se pojaca pa da pocnem.

Neposredna veza do poruke: 888
13.4.2012 9:42:44   
rebeka777
Jesi li sigurna da ne rade, većina privatnika radi? Sutra je normalan radni dan za privatnike.

Neposredna veza do poruke: 889
13.4.2012 10:26:25   
VTO pacijentica
evo, zovem, al niko se ne javlja.. probacu i sutra, al se bojim da ne krene do sutra..

Neposredna veza do poruke: 890
13.4.2012 11:09:33   
ttatjana
Ništa nebrini zbog krvarenja, možeš slobodno piti i dve nista ti neće biti, ja sam tako krvarila pomalo 15 dana da na kraju kad sam prestala pit , nisam dobila jer je sve izašlo prije i bez ikakvih problema sam počela sa trećom stimulacijom (menopur).

Neposredna veza do poruke: 891
13.4.2012 16:11:51   
VTO pacijentica
nije ovo krvarenje, ovo je stvarno svetlo smedje, skoro providno, tek na ulosku dobije braonkastu boju. na papiru je prozirno. najgore je sto meni tako gnjavi pred menstruaciju, pa ne znam da ne bude kasno da pocnem s dve kad krene jace. volela bih da dobijem normalno pred stimulaciju.. uglavnom, popila sam jednu u 10 jutros, ako se ovo pojaca, kako pijem dve? popijem veceras jednu, pa ujutru jos jednu, il cekam jutro da popijem dve zajedno?

(odgovor članu ttatjana)
Neposredna veza do poruke: 892
13.4.2012 17:20:56   
Rijada
VTO pacijentice Ne brini nije to nista ako dobijes puno onda pi po dvi jednu ujutro a jednu navece.Tako je u mene bilo prosli mijesec jedan dan mi se tako javilo i drugi sam dan dobila bas puno i onda mi je dr.rekla da pijem po dvi i pila sam 3 dana jer mi je stalo pa sam nastavila po jednu.Znaci nemoj piti dok ne dobijes puno,a mozda i nikako ni ne dobijes pa ti to stane.A i dijana 85 je imala isto tako i ona mi je govorila isto kao sto mi je rekla dr.Ok lijep pozdrav

Neposredna veza do poruke: 893
13.4.2012 17:54:58   
vanchi88
e jel meni iko ista moze reci za doktoricu ??

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 894
13.4.2012 18:42:24   
VTO pacijentica
rijada, hvala ti puno! normalno ste obile posle toga, je l' da? nije se pojacalo do sad, valjda i nece!

vanchi, ja nemam pojma, al mislim da mi je to ime neko pominjao odavde, javice se vec neka od devojaka, vikend je, nema ih na temi.

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 895
13.4.2012 18:56:19   
Rijada
VTO pacijentica Pa ja kad sam napravila onu pauzu da ne pijem 5 dana mikroginon dobila sam 3 dan i normalno mi je bila kao prije trajala mi 4 dana.Pa ne brini mozda ti bude samo to i stane jer to se cesto desava od ovi tableta i normalno je tako kaze dr.samo se opusti.Ok cujemo se posle.

Neposredna veza do poruke: 896
14.4.2012 9:32:24   
bosss

IZVORNA PORUKA: vanchi88

e jel meni iko ista moze reci za doktoricu ??

vanci ja sam kod milene brkic , i ne da sam zadovoljna nego sam prezadovoljna, bolju doktoricu u zivotu nisam upoznala, zena je savrsena sto se tice znanja i pristupa. ja bi ti je isto preporucila meni je sredila stitnu u kratkom roku. i uspostavila dijagnozu pravu.

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 897
14.4.2012 9:33:44   
bosss
ako te zanima radi na poliklinici na spratu samo ponedeljkom ujutro.

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 898
14.4.2012 12:01:30   
vanchi88
e bosss, hvala ti puno
ja se trebam naruciti kod nje cisto radi drugog misljenja da cujem sta ona ima reci za sve
biukovic nije endorkinolog on je specijalista nuklearne med. pa me tamo salje..
jel ona starija zena,mladja....
hvala ti na preporuci u utorak odma zovem da se narucim.....
kazi mi jel se dugo ceka kod nje?

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 899
14.4.2012 14:34:23   
VTO pacijentica
ja popih dva mikroginona danas, da ne gledam u svecu sta ce da se desi i da l ce da procuri. kazite mi dokle da pijem po dva? po semi, pijem ga do 23. aprila.

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *