Makica31 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (27.11.2016 11:31:15)
|
An Nur zelim ti pozitivnu betu, 10.12. I vucem te za nosic i bacam trudnicku prasinu[sm=nosecka.gif] Naravno da se ista prica ponavlja i vrti u krug, nema nista dok stvar ne preuzmete u svoje ruke. Meni su svi nalazi bili OK, vise od pola tih nalaza radila sam na svoju ruku i ubijali nas u pojam kako je do muza. Ne znam kako mome nisu pomogli vitamini, mora da je puno "ostecen" :) Znaci kad dr kaze dobar je to nalaz iako nema proges.pokretnih, to znaci da je ona u svojoj praski vidjela sve i svasta, i gore i bolje nalaze spermograma koji su uspjevali. To je ono sto je nama urolog rekao, nije taj nalaz los, ali to je LUTRIJA, neko napravi dijete s takvin nalazom neko ne. Na tebi je da li ces ti sad pokusvati 20 puta s tim losijim spermogramom gdje nema proges.pokretnih, ili ces zeljeti da ubrzas stvar i traziti IUI, eventualno VTO. To sto oni znaju da i takvi spermogrami uspjevaju, ko nama garantauje da ce i nama to uspjeti. Meni je VTO uspjela iz prve jel iko mogao da mi kaze da ce tako biti, nije. Nadala se jesam znala sam da ima parova kojima je uspjelo iz prve i stalno sam se pitala, hocu li i ja biti jedna od njih. Isto tako da mi nije uspjelo, da li bi oni znali zbog cega nije? Ne bi. Isto kao sto su mi vratili 2 embriona a samo se 1 implantirao. I zadnje, Iako 67 kg na 165 cm, ako sam zapamtila, spada u normalan BMI, zamisli da ostanes trudna i na to ide jos 12 do 17 kg u trudnoci. Plus, ako nisi radila OGTT uradi. I malo smrasaj! Bolje zbog trudnoce.
|
|
|
|