Nova 86 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (27.2.2017 12:07:28)
|
Pozdrav svima i starim i novim borcima. Udjoh u ovu grupu iako ne zelim da se vracam tim sjecanjima, da vam pruzim podrsku, nadu i da ne odustajete koliko god izgledalo tesko. Ja sam uspjela iz 4 puta, opstruktivna azzospermija, jedini nacin IVF da se dodje do zaceca. Kraj mene upravo moja herojka od skoro 9mj. Uspjela u Mariboru. Kod dr.Sibincic imala 3 postupka( 1.biohemijska trudnoca, 2.trudnoca i 2 kiretaze u 3 dana, 3.bez embriotransfera i ubjedjivanjem da smo tezak slucaj i da moramo na biopsiju). Optimista u meni se poslije slomio, u Maribor sam sa suzama i strahom isla jer sam mislila da ce nas odbiti. Prosla sam sav strah, ocaj i neizvjesnost i ne znam kako sam uspjela. U trudnoci dozivljala razne sokove, izgubila posao poslije 12god jer sam mirovala, davala clexan citavu trudnocu zbog trombofilije, ali moja herojka je prezivjela. MM nema dana da ne place kad je nosi. Z4elim vam svima te suze. Ja sam mislila kad sam citala necije ovakve poruke da su za mene nedostizne i samo san, ali ipak se ostvaruju.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|