Makica31
|
Mila to je super, nemoj da si tuzna, i ja sam kod sebe ocekivala vise embriona kad sam vec imala toliko celija, ali nista... a onda kad sam citala po forumima kontam pa i to je super... ja imam 31, godinu, jos dva dana... sad mi je rodjendan 19.4. :) Sutra prije transefra embriolog ce da prica sa vama, mora i muz da ide s tobom, i da vam kaze u kakvom su stanju ti embrioni i koju im je ocjenu dao, jer oni imaju ocjene, nisam ni ja to znala dok nisam dosla taj dan na transfer... embriolog je mozda i u mom slucaju bio da mi vrati tri, cak i muz (lako je njima, ne preuzimaju oni taj rizik na sebe) ali ja sam odavno prelomila da cu vratiti dva, pa kako Bog dà. Jer ako vrate tri, i sva tri se prime, oni savjetuju embrioredukciju u beogradu, da se jedan embrion odstrani, da bi dva preostala imala vise mjesta, to je o sopstevnom trosku, ali nebitan trosak... ja to nisam mogla da prihvatim u glavi, da jos dodjem do tog stresa... i ja sam rekla dva vratite... ona dva su mi propala, sta da se radi... uvijek ostaje i postupak iz prirodnog ciklusa, to je bez stimulacije, samo sa jednom celijom koju i inave stvaramo, jesu sanse manje, ali nije sve izgubljeno... Koliko ces embriona da vratis moras sama i sa.muzem da se dogovoris, niko ti to ne moze reci. .. kako osjecas tako radi... Meni je danas 5 nakon transfera, znaci sutra 6, tolika je razlila izmedju nas dvije.... molim se da se obe upisemo u njihovu pozitivnu statistiku, uspjele iz prvog pokusaja Transfer nista ne boli, tako da znas, jos ti daju da popijes jednu za smirenje, da se opustis... srecnoooo!!! Cujemo se ovdje...
|