Mrvice
|
Napisla sam ti već, tri transfera sve različiti simptomi, prvi put kad sam radila transfer to je bilo odmah nakon punkcije, 5 dana stari embrioni, grudi me bolile od hormona i 5 dana nakon transfera ispuhale, beta je bila samo 0,82. Drugi put kad sam ostala trudna stomak i grudi bolile, bile su osjetljive, a stomak me baš žigao, uradim beta 10 dana nakon transfera 509, sutradan me grudi kao popuste, 12ti dan beta 1059, to je odlično bilo, nakon 4 dana ultrazvuk i ustanove mi dvije gestacijske vrećice, al mene grudi sve manje bole, mislim da je to bio prvi simptom da se nesto dešava, posle nisam ništa osjećala sem žigova u stomaku, i nažalost prije nego sam prokrvarila a to je bio možda 20ti dan od transfera stomak i leđa su me dva dana po noći bas žigali. Posle tog krvarenja sam dobijala inekcije progesterona i uspjela da održim još sedam dana trudnoću, stalo je krvarenje nakon prve inekcije međutim za 5 dana je ponovo počelo i nažalost nije se zaustavilo. Treći transfer sam imala sad u februaru bila sam ubijeđena da sam trudna, grudi su me baš bolile, stomak povremeno žigao, mada sam se od spontanog užasavala na pomisao žiganja u stomaku. Nažalost beta je bila negativna. Hoću da ti kažem da je normalno da i ako si trudna imaš bolove u stomaku, kažu da je to zato što materica raste, i evo meni je uvijek sve bilo različito, zadnji put grudi su mi bile bolne sve dok nisam prestala piti terapiju i još tri dana posle. Sad sam rekla da sledeći put neću obraćati pažnju na simptome. Stvarno svaki put je bilo drugačije. Mada je teško da se isključimo od toga, gotovo nemoguće, al treba se truditi. Nađi sebi nesto da ti vrijeme prođe. Kućni test onda pokušaj uraditi u nedjelju, radi te štoperice, mada je meni kad sam ostala trudna 10ti dan pokazao blijedu crticu. Uzmi onaj sto ti je Makica rekla, oko 6-7 KM štapić s poklopcem, roza ili plava kutija zna biti. Ljubim te i želim ti svu sreću ovog svijeta. I zaboravi glupe simptome ;)
< Poruku je uredio Mrvice -- 29.4.2016 0:19:20 >
|