BraMar -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (25.5.2015 11:05:40)
|
Ne znam da li si iz BL, ja u Merkator/Konzum po suvom vremenu ne zalazim..ali čim padne kiša vozim krugove po prodavnicama :) A što se tiče velike bete i čekanja do UZ, tad ćeš da uživaš (kakva nervoza) [sm=jezicek.gif] Vajde od inseminacija nema, ali ajde. Po nekom standardnom protokolu je to, pa se uradilo i završilo sa tim. Dobila sam za rođendan preporuku za VTO! Nikad originalnijeg poklona [sm=zz_giggle.gif] Sad imam cijeli spisak pregleda za uraditi pa ću se polako zanimati sa tim, ali tek na jesen. Odlučila sam da će neki od rezultata biti jako loš, samim tim i opravdanje za poslednje 4 neuspješne godine (neuspješne isključivo po pitanju bebača). Trenutno sam u fazonu da se pravim blesava maksimalno i da planiram ljetovanje [sm=bravo.gif] Juce sam dan provela šetajući, na laptopu sajt Booking a preko laptopa bacim pogled na TV, onaj kanal TLC. Reprize emisije gdje Ameri napucaju 300kg pa idu da im se hirurškim putem smanji želudac da se više ne ožderavaju i da počnu da gube kilograme. Uglavnom, jedna od teta imala 300kg, nije mogla sama da se kreće-da se opere, muž je služio. Sredi kilograme, nauči se ponovo hodati i rodi zdravu curicu-plavog zvrka. Pa ako je mogla ona, ima da rodim i ja, ne zvala se ja "kako se već zovem". Nema šanse da sam više trula od nje [sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wavespin.gif]
|
|
|
|