An Nur -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (4.6.2015 21:58:27)
|
Uhhh...Želim vam puno puno sreće! Opet sam dekoncentrisana i u obavezama. Pokazala svom doktoru za štitnu onaj nalaz antitijela. Neće ni da čuje da to nije u redu. Kaže postoji tableta koja ubija ta antitijela ali onda redom tamani i ona koja su mi korisna i kad krenem sa takvom terapijom, nek čekam da što brže umrem, da se ne patim. Jedem ja redovno brazilske oraščiće i pijem ulje crnog kima 3 kašike dnevno. I dr za štitnu mi reče isto kao i ginićka:"Zatvori sve te nalaze u kovertu, zalijepi ih i opusti se!" Navodno, sve ovo sama sebi stresom radim. Koliko poznajem sebe, lako je moguće ali...hajd Bože opusti se! Sa mužem sam skoro pa na Vi... Svak svakog izbjegava i šuti svoje muke. Ni traga opuštanju i relaksaciji. Više nemamo ni želje jedno za drugim. Smotam ga nekako u fazi plodnih dana da "odradimo to" nebi li se zakačilo ali... Možda je samo faza a možda i ... Čini mi se da bi mi svejedno bilo i da se razvedem, da prekinem ovu agoniju "obaveze ražanja potomaka". Bem ti Balkan!!! Raspisa se ja al shvatićete vi, znam ja da hoćete. Ljubim vas i navijam za sve da vam uspije pa kako god.
|
|
|
|