Vanja88 -> RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka (18.5.2015 4:58:22)
|
Ananadi - Ponedeljak je, i?? [sm=bravo.gif] An Nur - Draga moja,ja kad sam ostala trudna ni meni test nije odmah pokazao da je pozitivan,sjecam se odradila sam ga i otisla na posao,tek uvece u 22h pogledam slucajnoooo kad ima nesto,ja kontam ma dajjj ovo stoji od jutros nema sanse! Sledece jutro opet negativan tek nakon par dana blagoooo pozitivna linija. Kod ove price o IR i siofor tabletama,moja zaova ima to...83gd al ima curicu od 7god i bez problema je ostala trudna kad je htjela,medjutim to se njoj zadnjih godina stvorilo...Ganjala neke nalaze 2011/12 i doktorica napise da odradi to sve...haos nalazi...Meni doslo da placem kad sam ih vidjela,prepisan joj siofor i stroga dijeta...ima pcos,hipotireozu,IR i preko 120kg koliko je dobila u trudnoci toliko sada ima....[sm=smiley13.gif] Svi smo pokusali da je ubjedimo da izvaci slatko,bijeli hljeb al sve je bilo dzaba i uzalud...Neki dan se cula sa njom kaze evo pecem bakin kolac kupio joj muz masinu,ja posizila...al dzaba se ja samo nerviram,kad nece i tacka.. Sta vi zene radite? Kako provodite dane, kako nam je Harmonika??
|
|
|
|