Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.11.2014 22:34:56
Ajla 81
Cao cure,evo i mene nakon dugog vremena mozda se neko i sjeca.Imam jedno pitanje nadam se da ce mi neko odgovoriti.Jeli se Toncica porodila?prepostavljam do sada da jest.Harmonika sta reci zao mi je....isplaci se i idemo dalje u borbu.Nebi nesto pametovala jedno tri djevojke su me hajde reci cemo kritikovale zato sto sam iznjela svoje misljenje medicos-a,(nekazem da su losi)ali drago mi je sto je jos neko uvidio sta se tu desava ali kao sto ti rece necemo dizati prasinu oko toga,nije ovdje ta tema ovdje smo jedna drugoj podrska :)Nina 79 mislim da mislimo istu kliniku ali eto ko ima jos jedan pokusaj ide da ga ispuca,ko i ja ova ista i onda Tuzla...ili negdje drugo.Nina 79 sretan rodjendan,ja ti od srca zelim da nevidis Tuzlu,ostalim djevojkama koje su u postupku,ili sad ce u postupak zelim srecu Koje ovdje jos Doboja..2 poznajem imal vas jos?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.11.2014 23:15:17
nina 79
Cure moje VELIKO VAM HVALA...Pravila sam likere pa koje su blize slobodno navratite...Ajla i ja cu da ispucam ovo preko fonda,al nesto nemam poverenja u medico s,mada samo sam jednom i bila.Videcemo sta ce da bude,ako nista drugo onda pravac Tuzla kod Balica.Harmonika draga ti kad stignes pisi,nije meni hitno.Samo se ti nama odmori,pa u nove pobede....
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.11.2014 10:21:12
Maksi13
Pozdrav drage žene, evo i mene ponovo, ovaj put prehladjena. Dal neko zna dal smem šta da pijem, jer imam neku blagu temperaturu i groznicu. Špricam se dekapeptilom a danas sam i dobila pa sam kao pregažena, sve me boli. Ne zove mi se u medicos da pitam jer mi još nisu ništa javili ni za nalaze, rečeno mi je da je dr u gužvi pa.... :-( pomagajte vi ako znate!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.11.2014 11:49:37
harmonika
ajla,tončica se porodila još u avgustu,nije se javljala ali mislim da je sve ok. maksi ja mislim da smiješ nešto popiti ipak još nisi trudna a bolje je da to saniraš u par dana nego da bolesna dočekaš aspiraciju i ET. Ja sam se danas vratila na posao,malo sam bolje,da još boli-boli ali šta da se radi moram dalje. Još jednom bih htjela da naglasim da ja nemam ništa protiv medico s,jer da imam ubuduće bih ih zaobišla u širokom luku,ali da smo kao na traci ne može niko osporiti. Vjerovatno onaj ko uspije ne vidi propuste,ko ne uspije vidi sve nedostatke a mnogo toga možda i umisli. uglavnom,nije ovo tema da kudimo ili branimo nego da jedna drugu bodrimo. puno pozdrava
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.11.2014 11:55:44
Maksi13
Hvala harmonika, popila sam tajlol malopre, ne mogu da mrdam koliko me slomilo...pa šta bude, makar da skinem temperaturu. U pravu si za to da nas štancaju kao na traci, ni meni se to ne sviđa. Od srede čekam da mi jave šta da radim za urea plazmu a idem kod njih 4. dec. Moraću danas malo kasnije da zovem ponovo, ne mogu baš da pustim da vreme prolazi...da ne bude da se bockam džaba pa da mi odlože zbog bakterije...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.11.2014 12:20:20
harmonika
ja stvarno ne znam šta se dešava. evo i sada sam napisala duuuugu pp za artist ali vidim da nije otišla. ne znam,možda moram promijeniti sadržaj poruke pa će biti poslana ili koji vrag???
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.11.2014 17:48:00
mrmot
Draga Harmonika nisam znala sta bih ti rekla zato ti se nisam ni javljala. Zao mi je svake djevojke koja ne uspije i sama sam u tom klubu. Samim tim zao mi je i tebe ali jedno iskustvo vise. Meni je u oktobru bila treca aspiracija i drugi et vec sam pisala ali za djevojke koje nisu upucene naglasavam ponovo. Nisam ni jednom uspjela, ne znam ni da li da idem dalje ili ne o tom po tom, vidjecemo sta nosi vrijeme. Prije dr Sanje isla sam kod Balica slavnih u Tuzlu jer su mi oni sat vremena od mene i vjerujte mi na rijec, same znate kroz sta sam sve prosla, kada bi mi Balici sve dzaba radili nikada ne bih rukom njihova vrata vise otvorila. Koga od vas bude interesovalo moje iskustvo sa Balicima pisacu mu u pp. Oni su bukvalno masina za otimanje para i povrh svega toga jako bezobrazni. Toliko od mene. Pozdrav svim mojim saborkama
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.11.2014 19:39:44
harmonika
mrmot,nema odustajanja. opet ćemo nas dvije u maju-junu na megdan! reci mi,pošto uvijek dobiješ jednu jć jesu li ti možda predlagali vto iz prirodnog ciklusa? mislim,čemu to silno kljukanje hormonima kad na kraju svakako bude jedna jć kao i u prirodnom ciklusu. nešto ja to kontam,a možda to i nije moguće.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.11.2014 10:24:55
artist
ja sam ti kao u postupku od oktobra ali nikako da krenem uvijek me nesto zeza sad imam visok fsh pa dok se to ne sredi nista od toga, sad polovinom decemra idem u bl pa cu vidjeti kakvo je stanje sa fsh i vidjecu sta ce mi reci
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.11.2014 10:46:03
kokouli
IZVORNA PORUKA: artist
evo mene i nista od mog protokola visok fsh sad je veci nego prosli puta, kazu ja nisam reagovala na microgynon sto uglavnom sve zene reaguju ali eto ja nisam.Propisala mi sad neke cyclo-progihova ali tih tableta uopste nema kupiti kod nas, obisla milion apoteka kazu nema ih vise a neznaju da li ce ih biti, i tako ja opet baksuz odem ponovo u medico s i tako kazem pa mi daju neku zamjenu ali kazu one i nisu bas dobre.Sestra iz medica mi rece ove cycloprogihova ima u hrvatskoj a ja ih trebam pocet piti u nedelju pa ako uspijem nabaviti za dva dana bice dobro, eto tako vam je to kod mene
Ima ih kod nas u Sarajevu ,ako imas koga da ti posalje ...ciklo proginova je 13 km kutija.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.11.2014 17:11:32
Aleksandra77
Draga harmonika, nisam se ni ja javljala, ali sam pratila sta se desava sa tobom. Nakon mene i mrmot, nadala sam se tvom uspjehu. Medjutim cim si napisala za krvarenje, pretpostavila sam da je kraj. Kao i kod mene 12 dan, mada sam odmah uradila betu da skratim agoniju. Narucila sam se kod prof. Vlaisavljevica opet u Zagreb i migla bih u proceduru odmah u februaru. S obzirom da se sad sve placa, nista od trece u FZO, nema sta cekati
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.11.2014 18:28:53
Ajla 81
Artist bice to uredu :)A ja i moje cure nekada smo na kafi u Konzumu na spratu,mozda se i mi nekada upoznamo :)Ja ti zelim svu srecu kao i ostalima curama....pozdrav
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.11.2014 21:18:17
nina 79
Harmonika dobila sam tvoju poruku.Cula sam od par cura da slicno prosle kao i ti.Zato se meni ne ide kod njih,ali moram.Naravno ja jos uvek cekam.Ne zovu me iz fonda,a ne zovu me ni iz BL. MAKSI jesu tebi sta javili za nalaze koje si poslala?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.11.2014 21:57:15
harmonika
Lako ćeš sa fondom. zovi ti njih u medico,ako ne budeš dosadjivala,nema ništa od toga. samo ćeš se dodatno stresirati.ja sam znala zvati pola sata i dok ih ne dobijem nisam odustajala. kad ti ono beše na rasporedu za vto? Bilo kako bilo,dok fond plaća moramo to iskoristiti,nema nam druge. ja sam juče pričala sa porodičnim dr,pa smo se dogovorili da uradimo imunološke nalaze,neću ni da čekam da se oni smiluju da mi kažu da bih to trebala raditi. puno pozdrava