Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.6.2014 14:30:11
harmonika
eva ja mislim da je to dobra beta. odgovara za taj period trudnoce. a otkucaji srca se cuju izmedju 6 i 7 nedelje. lijepo ti je dr rekao da je još rano. u tom periodu jedan dan igra veliku ulogu. zato uzivaj u trudnoci i ne lupaj glavu.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.6.2014 14:41:44
Candy32
Taso ovdje se svi suosjećamo s tobom jer iz ličnog iskustva znamo kako se osjećaš. Odboluj danas, a vidjećeš, sutra ćeš već razmišljati o sledećim koracima.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.6.2014 14:44:18
Candy32
Meni su gotovi rezultati, danas beta 4519,6 U ponedeljak (prije 4 dana) je bila 1121 nadam se da pravilno raste Sutra idem kod doktorice, pa ćemo vidjeti šta ona kaže
sve čekalice i trudilice vučem za nosić da svi što prije osjetite ovu radost.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.6.2014 15:06:41
wery
Tasa draga drzi se, znam kakav je osjećaj samo te mi ovdje mozemo razumjeti, jake smo mi preguracemo i doci do cilja.Izbaci tugu iz sebe, i odmah kreni dalje.Posle ovoga ce se desiti nesto dobro. Candy i Eva mislim da su vam bete odlicne, Eva mislim da je bilo rano i da ce sledeci uz bit sve super Mionab skoro identicnu terapiju koriste nasi muzevi i njemu se popravila morfol.sa 40 na 90, nismo ponavljali nalaz od d prosle vto.Mozda sada bude i bolji, nadam se.Zelim ti uspjeh od srca. Kolač hvala ti, nadam se da cemo i mi ubro biti trudnice.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.6.2014 17:13:37
mionab
Taso baš mi je žao.Mislila sam da će ti uspjeti jer si dogurala skoro do bete. Prošla sam to i znam kao je ali se brzo i vratiš.Omori se u u nove pobjede ubrzo.Meni je vrijeme između postupaka proletilo. Mene danas na momete zaboli stomak, nije kao juče.Danas mi je 9.dan od et. Biće kako je suđeno.Ne mogu se više nervirati.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.6.2014 19:30:35
toncica
tasa draga moja zbog bete , a tako sam nekako imala preo dosjecaj da ce uspijeti . Sve znas sta bih ti rekla da se ne ponavljam . Ja i moja mrvica ti saljjemo puno podrske . evaa mila nista se ne briini ja mislim da je beta ok . Neznam sad kad prodje toliko vremena izmedju 2 bete da li se pravilno uduplala , i dokle treba da se dupla . Candy mila mislim da je beta ok. mionab probaj se opustiti koliko mozess . To su sve propratni simptomi kooji nama kidaju zivce . Sad ce beta jos malo . biljka nema na cemu uvijek sam tu za sve da pomognem ako moogu i da vas sve bodrim . Ja sam u istoj situaciji bila i sve znam kako je . Kakvo odustajanje . Necu da cujem to vise . Samo hrabro dalje mora jednom uspijjeti MORA. Sve vas
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.6.2014 10:59:01
dak29
Cao cure moje drage!!! Nemojte mi zamjeriti sto me nije bilo,ali imam opravdanje.bila sam kod svojih roditelja a tamo nema interneta i opet cu kod njih ici pa cim budem u prilici javicu vam se.kod njih sam zato sto moram da mirujem a kod kuce sam sama i nema me tko posluziti!!! suprug radi u inostranstvu pa je rijetko kod kuce Bila sam juce na drugom UZ,bebac sad ima 1,63cm i sve je ok,kao mala jagoda sam.Onaj hematom zbog koga sam prokrvarila se smanjio i ima ga jos malo,vremenom ce otici zato i nastavljam sa mirovanjem,inekcijama progesterona depo na 3 dan i utrogestanima.imam malo mucnina i glavobolja ali nije nista strasno!!borimo se jos vise nego do sada jer znate i same koliki smo mi borci sa ovog forume sve sam poruke procitala ali da svakoj ne odgovaram pojedinacno znate da sam sretna zbog svih koje su uspijele da zatrudne i kojima se sreca napokon osmjehnula kao i meni Da se cuvaju i pridrzavaju svega sto im doktor kaze jer i dalje traje nasa borba da na svijet donesemo ta divna mala stvorenja,da ih ni u jednom momentu nu ugrozimo nekim nasim nepromisljenim postupkom!!mozda sam previse stroga kada to kazem ali sve mi cim se dobro osjecamo i cim nas nista ne boli kucu bi sagradile da mozemo,zar nije tako!!!!tuzna sam zbog cura koje nisu uspjele ali kao sto rece jedna od nas na forumu odbolujte koliko vam treba i opet u borbu,jer nijedna od nas nije ovdje zbog toga sto je islo sve u redu iz prve!!!!svaka je imala po par pokusaja ali ako hocemo i zelimo bebu i dok god imamo volje,snage i zelje nema razloga da se zato i neborimo.na sve cu cure da mislim i za sve cu da se Bogu dragom molim da uspiju,jer inace sam pobozna i bogomoljac.necu vam se opet zadugo javiti ali cim mognem eto me sve vas puno ljubim i pozdravljam
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.6.2014 11:07:57
biljka
Taso83, bas mi je zao, ko sto su i druge zenice rekle, sto kod ka kazem malo je. Toncice, po ko zna koji put hvala.Ja sam jedan Veliki slabic, mislila sam da ovo ide puno lakse. Prosetam ja, odem kod mame , citam knjigu, ali stalno mislim o tome. Mionab kako si ti?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.6.2014 13:06:55
toncica
Drage moje dobar vam dancic . Kako ste mi sve redom? Ja i moja mrvica smo dobro . Stalno udara , vjezba i izvodi akrobacije u stomaku . Dusa mamina . tasa draga moja kako si nam ? biljka moja u potpunosti te razumijem. Meni je tako dolazilo milion putab. Dodije vise godinama , ali kad se sjetim za ste se borim odmah nastavim dalje . Vjeruj mi da ce se na kraju isplatiti ta borba. Nisam ti ni ja neka jaka zena , vise sam slabic , ali milon puta sam pala i ustala i natavila dalje . Ovo ti sve govorim iz mog visegodisnjeg iskustva . Samo hrabro naprijed . dak draga nasa neka si nam se javila . Mrvica napreduje hvala bogu . Samo odmaraj i cuvaj tu svoju mrvicu . Juce sam se cula sa majusom otisla je kod svojih u Derventu . Tamo joj nesto nije dobar internet pa se nece javljati par dana . Sve vas je pozdravila i svima zeli srecu. Rekla mi je da svima cestita koje su uspijele, i da joj je zao zbog onih kojima nije uspijelo. Prijatan vikend vam zelim. ile.179784.html] [/url]
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.6.2014 13:42:31
mionab
Pozdrav svima!!! Dak29 slažem se da se treba boriti koliko god možemo da dodjemo do cilja. Biljka ja sam bila malo u gradu, prošetala, da mi brže vrijeme prođe. Danas mi je 10.dan od ET.Grudi me i dalje bole i imam grčeve kao menstrualne povremeno, malo me i jajnici bole. To sve može biti pms.Ne znam. Ako preguram do utorka moguće je da bude dobro.Prošli put sam 12.dan dobila.Pa se najviše bojim tog dana. Danas sam se čula sa jednom koleginicom, ona je iz trećeg puta uspjela.Kako ko, sve je to individualno. Javim vam se
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.6.2014 1:03:04
zvoncica991
Zelim da vas sve pozdravim, od nedavno sam pocela da vas citam. Ima puno stranica pa nisam sve procitala ali dosta sam u toku, dosta toga ne razumijem posto sam nova u svemu ovome. Prvo svim zelim od srca da cestitam a curama koje to jos uvijek nisu zelim uskoro . A sad da kazem nesto i o sebi , imam 23 godine, u braku 19 mjeseci i nazalost jos nema. Vec sam pocela itekako da se brinem blago receno. Inace sam pacijent dr Sindrak Cejic na poliklinici, uglavnom do prije mjesec dana isla sam na redovne preglede a onda sam krenula i na neke pretrage. Uglavnom radila sam UZ, papa uredan, pracenje folikula sve ok, brisevi na bakterije svi negativni, jos trebam uraditi hormone. Muz radio spermiogram pokretljivost 60%, broj 38000, rekli su da moze i bolje ali da je to sasvim ok. U sustini doktorica kaze da je sve u redu, samo raditi na . Menstruaciju ocekujem za 2 dana i vec me uveliko poceo boliti stomak znaci opet nista . Planiram da sacekam jos 2-3 mjeseca pa da krenem kod dr Sibincic. Uglavnom cure, jeli mi mozete dati neke savjete, napisati kakva je procedura cekanja i to, bilo sta sto bi mi moglo pomoci svakako ce mi dobro doci. Hvala vam puno unaprijed.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.6.2014 11:54:49
mionab
Taso odmori se dobro preko ljeta.Znam kako je, prošla sam to.Nakon tog odmah kreni sa novim pripremama, ne treba gubiti vrijeme a nadati se uspjehu. Ja sam onako.Danas mi je 11 dan od et.Stomak me malo boli, sve kao pms.Valjda kad čovjek duže vrijeme prati šta mu se dešava pred svaki ciklus ,zna sve simptome. Odmaram koliko mogu, čitam novine ..... Biljka kako si ti?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.6.2014 15:30:28
biljka
Dobar dancic svima!!! Prvo da cestitam Candy na uspjehu, ja se sve nesto smetnem. Mionab, ja sam onako, cekam kada cu dobiti, jer me stomak do bola boli, da sebe samu ne tjesim vec bih odavno pobila neki analgetik i otisla na bazen da se dobro isplivam. Veliki pozdrav za sve zenice.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.6.2014 18:04:48
kolač
Draga naša Zvončice,ja ti iskreno želim da zatrudniš prirodnim putem što prije!.Dobro je što si krenula sa pretragama,da se ne gubi dragocjeno vrijeme.Procedura za vto nije komplikovana,ali prvo vidi da li će ti to uopšte trebati.Ti si mlada,pokušaj da se opustiš! za bez puno muke!Sretno!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.6.2014 19:43:53
harmonika
zvoncice draga nemoj da brineš! uradi hormone i hsg pa ces znati na cemu si. mlada si i sve je onda lakše. šta nam je sa majušom? jesu li 2 bebe ili? drage čekalice vama srećno!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.6.2014 8:20:33
mionab
Jutro svima! Ja sam danas krenul raditi.Izludi me biti kod kuće.Nije mi posao naporan pa kontam da mi je lakše da radim. I dalje imam osjećaj kao da ću dobiti.Prošli put mi je krenulo smeđe 11.dan transfera a danas evo 12. dan, još nema ništa.Daj bože da ovako ostane . bi danas trebala doći, ne želim je .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.6.2014 9:02:50
biljka
Dobro jutro svima!!! Mionab, navijam za tebe. Kolacicu hvala na podrsci. Danas mi je 11 dan od ET i dalje me stomak strasno boli, ne znam sta da mislim,bas sam se preopteretila. Juce sam isla bas u finu setnju, sve kontam nece da boli zaborat cu ja to, ali dzaba, stalno mi je na pameti.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.6.2014 18:47:44
mionab
Meni se danas pojavilo malo svijetlo smeđeg.Zvala sam Medico-s.Rekli su da nastavim sa terapijom.S obzirom da je vraćeno tri embriona ne mora da znači da nije uspjelo.Sad opet nema ništa.Vidjećemo sutra kako će biti.Nisam baš neki optimista.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.6.2014 9:10:32
biljka
Dobro jutro zenice!!!!
Mionab,kako si? Nadam se da je sve ok i da ce biti jedna velika beta.DRZIM TI VELIKE FIGE. Kao sto je kolac rekla bice to ok. UH bas mi se jede kolac, morat cu da pravim. Ja sam svaki dan sve napetija i napetija, evo krenula sam se i peznojavati, bas ko i kada trebam dobiti. Eto toliko od mene, ja kao i obicno stura u pisanju.