no idea
|
biljka, znam kako se osjećaš, žao mi je ... i ja sam prošla kroz sličnu situaciju...ali, vidiš, sad s novom snagom idem iz početka... mionab, iskreno, želim da ti bude kao našoj tončici, malo krvarenje, pa onda velika beta! držim fige! mrmot, draga, hebemu miša, ti nalazi nas rasturiše! ne daj se! e, sad, za harmoniku, i ostale koje me ne znaju ( samo moje drage tončica i mrmot znaju kroz šta smo prošle-zajedno): ja sam imala ogroman polip, otklonjen 2012. histeroskopski, pila terapiju za štitnu paralelno, ništa, prošle godine inseminacija u medicoS, sve super, ništa, već me dr upisala bila za decembar i prije inseminacije, za slučaj da ne uspije, onda navrat-nanos svi nalazi, milioniti put, kod mene svi hormoni ok, dr Brankica se sjeti u posljednji čas da uradim insulinemiju, uradim i to, usput i trombofilije, dobijem terapiju za insulin, paralelno radim VTO, sve super, nalazi za trombofiliju nisu gotovi ( radila na paprikovcu, traje preko mjesec dana da dobijete nalaze), VTO prošla super, 8 j.ć. izvađeno, 5 se oplodilo,kažu da u 4 fantastična, ET 2, na moje insistiranje, jer se bojim embrioredukcije,( dva zaleđena) čekanje bete super, bez tegoba, 13. dan od ET se pojavi malo smeđe, ja zovem njih, nastavljam sa utrićima na njihovu preporuku, to je bila srijeda, betu mi pomjeraju za petak ( trebalo je da je radim u subotu), samo kap-dvije smeđeg tih dana, u petak beta manja od 2, totalna poplava dok sam čekala rezultate bete, tek tad je procurilo, dr me zove da popričamo, kaže da ne može da vjeruje, da je sve bilo savršeno, isto mi kaže i M.-embriolog, kažu da odmorim organizam dok ne prođu 3-4 ciklusa normalna, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje,meni se ciklus normalizuje tek sad... inače od histeroskopije do VTO-više od godinu dana je bio za ne povjerovati- kao švajcarski sat... u međuvremenu sam dobila nalaze trombofilije, sve faktore sam radila, i sve i jedan je povišen ... konsultovala sam se sa nekim ljekarima-kažu da je moguće zbog kontraceptiva da je tako( tad sam već bila na Microginonu)... sad mi slijedi pregled prvo, pa vađenje svih nalaza ponovo, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje... u međuvremenu smo se trudili prirodno-uz LH trakice, BT i razne čajeve-ništa opet... eto, to je moja priča! sorry zbog predugog posta, samo sam htjela reći svima da ne odstajete, jer ja ne odustajem, a imam skoro 38 godina!