Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.6.2014 22:22:14
toncica
Dobro vam vece drage moje . Ja sam vam isla na bocu . Posle smo malo gledali stvari za bebicu . Gledali smo krevetice , kolica i ostalu opremu . Evo sta smo kupili nasoj mrvici . Nisam mogla puno hodati , opet cemo sledeci put nesto kupiti .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.6.2014 22:40:03
wery
Tasa83 srećno sutra, uljepšaj nam dan. Candy cestitam ti, ja sam prvi postupak bila kod dr.Rad.ali nazalost nije uspjelo. Svim ostalim zenama srecno sa betom, postupkom i trudnocom
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.6.2014 22:58:51
wery
Mionab draga i tebi mnogo sreće i uspeha zelim.Citala sam tvoju objavu da je tvoj muz popravio pokretljivost.Mozes li mi reci sta je koristio?Kod nas je problem smanjen i br.i pokretljivost, na jesen idemo u teci postupak.Koristimo svasta, ali progresivno pokretni se ne pojavljuju, broj se popravlja.Pozdrav za tebe
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.6.2014 23:44:53
suadas
veliki pozdrav...javljala sam se skoro uradila sam juce test dvije ne mogu da vjerujem,tresem se i placem od srece,ne mogu da spavam od silnog uzbudjenja , joj ne mogu jos da dodjem sebi ..uzbudjena sam ne znam sta da pricam,kazem...hvala na savjetima punooo moja prva
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.6.2014 8:22:37
kolač
dobro jutro svima,posebno tasi83.da sa danas obaraduješ,a i mi sa tobom!tončice beba će biti mnogo slatka kad je skockaš. bravo suadas wery,probajte profertil,to su nama u bl preporučili,pomaže,jeste da je skupo i teško se nabavlja.ne znam da li ima u bl,i da uopšte ima u rs ili federaciji.mi smo kupovali u srbiji. pitanje je bilo za drugu osobu,izvini,ali nije loše čuti više predloga.pozdrav!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.6.2014 8:43:19
mionab
Jutro svima!!! Taso želim ti od srvca mnogo sreće danas, da sve bude ok.Jedva čekam da se javiš. Ja sam danas bolje-stomak me manje boli -povremeno grčevi.Vidjećemo još.Sve ću vam pisati. Wery mm muž je svašta koristio.Profertil, Proxeed,Orthomol fertil plus.Orthomol je dobar, lako se nabavi kod nas (oko 110km za mjesec dana), matična mleč, vitamin c 1000 mg.Dugo je ovo koristio ( i dalje koristi da bi za postupak bilo bolje).Ono što je dobro da smo morfologiju popravili sa 50 % na 90 %-što je bitno za VTO.Naravno što više meda, suvog voća, sjemenki.Ishrana i fizička aktivnost.Sve je ovo jako bitno jer su spermiatozoidi osjetljivi .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.6.2014 10:34:45
toncica
Dobro jutro drage moje . Evo jedna za budjenje . Hvala va svima drage moje na komentarima za stvarcice moje mrvice . tasa draga moja sretno danas da bude trostruka beta i da nam se javis sa sretnim vijestima , da nastavimo niz bebica i radovanjab. Mislim na tebe i drzim fige jako , jako Candy draga moja neznas koliko si me obradovala . mila moja hvala bogu da je uspijelo . Zelim ti zdravu i laku svih . Joj sto volim ovakve vijesti . Uzivaj mila u svojoj mrvici . Javi nam se opet . Trebala si prije da te podrzavamo i navijamo . Ljubimo te ja i moja mrvica eva30 za malenu mrvica . Nemoj se sikirati mozdaje jos rano . Koja si ti sedmica trudnoce ? suadas cestitam mila . Neka ti je sa srecom . Mogu misliti koliko si sretna , a pritom zbunjena i izgubljena . Bar sam ja takva bila . Zelim ti skolsku trudnocu . Uzivaj . Sve ostale ljubimo i pozdravljamo
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.6.2014 11:01:28
toncica
eva30 pise li ti na nalazu od UZ koja si sedmica , ako pise kolika je mrvica mora i to pisati. Nemoj se nervirati bezveze mrvica je tu . Nemoj mi sikirati mrvicu znas da to nije dobro . Nema razloga da se brines za betu . . Ja sam bila 6+1 kad sam otisla na prvi UZ . Tad je bila srcana reakcija , ali se nisu culi otkucaji srca jer je jos bilo rano .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.6.2014 11:10:06
eva30
nije mi napisao koja je sedmica samo stavio datum aspiracije i pise 7\5,8mm.da uradim opet betu i dodjem u cetvrtak.upravo sam saznala da mi je poznanica trudna 3 mjeseca nakon sto je izvadila oba jajovoda pre 5 mjeseci da sprjeci mogucnost trudnoce(vec ima 3 djece i 38 godina)PA ZAR JE MOGUCE A MI SE TAKO BORIMO KAKVA NEPRAVDA
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.6.2014 11:26:59
mionab
Eva, nemoj se sekirati.Treba se nadati da će sve biti ok a ja vjerujem da hoće.Ja sam danas prošetala do pola, popila kafu sa koleginicama.Malo mi je lakše.Čim sam sama odmah me stomak boli i razmišljam negativno. Treba imati debele živce da ovo sve preguramo.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.6.2014 11:46:26
toncica
eva nije mi jasno sta mu to znaci 7\5,8 mm. Mozda je 7 sedmica a velicina ploda 5,8 mm. O boze mili onaj ko nece djecu desi mu se to , a onj ko hoce prolazi teske muke i probleme. mionab draga moja bolje ti je da budes u drustvu tebi dragih osoba , bice ti lakse . Citaj neku knjigu , gledaj nekakav film opustajuci , malo na internet da ne mislis o tome . Ja sam tako radila da skrenem misli koliko toliko . Sta mi sve prodjemo i preguramo dobro smo uopste normalne . Draga moja ja vam svima zelim da i vi uskoro postavite meni slicice ovih malih medenih stvarcica za bebicu . Ako bog da hocete .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.6.2014 12:08:06
biljka
Toncice bas me razveseli, Veliko hvala sto nas sve bodris, pogotovo mene, koja zeli da odustane od svega. Suadas Velika cestitka, neka ti je sa srecom.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.6.2014 12:52:05
Candy32
Tončice, hvala na lijepim željama, sva sam se istopia kad sam vidjela male stvarčice koje si kupila. Eva i ja se slažem sa Tončicom vjerovatno je sedma nedelja i veličina 5,8 Baravo za betu, i ja sam danas ponovila i posle 1 će biti rezultati. Suadas bravo za dvije crtice, čestitam.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.6.2014 13:26:29
eva30
7mm\5,8mm nije upisana sedmica nije potrebno kada se zna da je emrion star 27 dana tj.22.5 aspiracija znaci da sam tacno 6 sedmica od prvog dana zadnje mece...sretno candy danas a ja satalno ulazim da provjerim sta je sa tasom ne javlja se
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.6.2014 13:36:13
tasa83
Drage moje nazalost nemam ljepe vijesti beta je 2... vec sam sinoc pretpostavljala da od toga nema nista izasla mi je neka mala opnica...ali eto da se bude sigurica da se uradi i i beta.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.6.2014 14:06:47
kolač
tasa,mnogo mi je žao.bilo šta da se kaže ne vrijede,ti najbolje znaš kako ti je.moraš skupiti snage i ići dalje.isplači se i glavu gore.javi se u bl.imaju psihologa,meni je razgovor sa tom dr pomogao,ako si blizu bl,možda i da odeš tamo.puno pozdrava za sve!