|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  218 219 [220] 221 222   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
24.3.2014 15:40:00   
toncica
gami draga moja nemoj se nista brinuti , nemora to nista da znaci . Koji ti je dan od ET- a ? Ja sam prokrvarila 6- i dan od ET- a. To je bilo imlantacisko krvarenje , sto zelim i tebi mila moja . Odmah nazovi na kliniku i reci im sta se desava . Lezi i miruj . user posted image user posted image user posted image da je imlantacija , mozda se mrvica gnijezdi .
BEBA1980 dobro nam dosla nasa draga saborko , i jos brze otisla na ljepse trudnicke teme . Imaj vjere i nade mila moja . Ja i moj muzic smo se 13 godina borili i izborili . Sad cekamo nasu princezu . Sutra nam je tacno 17 nedelja trudnoce . Pitaj mila sve sta te interesuje tu smo jedna za drugu , ako mozemo da pomognemo . Sretno draga sa mikroginonom i naravno puno , puno ti srece zelim u postupku . Ako bog da da bude uspijesan .
Dona YU kako si mi , kako tvoje mrvice slusaju ?
Sve ostale jako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio toncica -- 24.3.2014 15:45:55 >

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 5476
24.3.2014 17:00:06   
gami
Draga toncice nadam se da si u pravu! Meni je danas 10-i dan od ET. Zvala sam ih, rekli su da mirujem , da to ne mora jos nista da znaci. Ljubim te

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5477
24.3.2014 17:15:51   
gami
Toncice, u kojoj je mjeri bilo krvarenje kod tebe?

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 5478
24.3.2014 17:41:06   
glaxy g
Hej tonci, tu sam. Ja i moj djecak svratimo ponekad da vidimo ima li sta novo na forumu, da cestitamo novim trudnicama (DonaYu), a ostalima pozelimo srecu...
Sve vas puno pozdravljamo i zelimo da sto prije ostvarite svoju najvecu zelju...
Velikiii pozdrav za sve

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 5479
24.3.2014 18:50:08   
toncica
gami nije to bilo puno . Onako pomalo par dana. Samo miruj bice to sve ok . Saljemo ti punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image podrske.
glaxy g draga moja eto meni potencijalnog zeta user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za malenog djecacica.. Mazi ga od nas dvije . Hvala bogu da ste bdobro . Javi nam se ponekad da vidimo kako napredujete.

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 5480
24.3.2014 20:10:45   
BEBA1980
TONCICE HVALA PUNO NA DOBRODOSLICI I NA LIJEPIM RIJECIMA ,NADAM SE I MOLIM DRAGOG BOGA DA NAM SVIMA PODARIuser posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5481
24.3.2014 20:19:48   
BEBA1980
DA LI MOZE NEKO DA MI ODGOVORI DA LI JE U POSTUPKU ZA VTO PRIMAO INTRALIPIDNU INFUZIJU.MENI JE DOKTORICA BRANKICA REKLA DA JE MORAM NABAVITI DO 16. 04 KADA BUDEM ISLA KOD NJIH I KOD NJIH CU JE I PRIMATI.I MORAM OBAVITI POLIPEKTOMIJU IMAM POLIP OD 5 MM PA SE DOKTORICA BOJI DA BI MOGAO SMETATI ZA ET,AKO NEKO IMA ISKUSTVA SA TIM NEKA PISE

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5482
24.3.2014 21:23:30   
Dona YU
GAMI, draga držimo fige mrvice i ja da sve bude u redu!!! Samo lezi sada, ne mrdaj iz kreveta! user posted image

''Postoji milion gradova u koje možeš odlaziti, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.''

(odgovor članu BEBA1980)
Neposredna veza do poruke: 5483
24.3.2014 21:45:13   
gami
Hvala ti draga, danas sam bas u krevetu i mirujem. Ljubim vad

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 5484
25.3.2014 20:44:31   
Dona YU
Gami, kako si? Da li je stalo?

''Postoji milion gradova u koje možeš odlaziti, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.''

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 5485
25.3.2014 20:52:45   
gami
Ne znam sta da ti kazem. Povremeno me boli stomak kao kad dobijem a sasvim malo mi se pojavljuje braonkasto. Mirujem, uglavnom lezim. Kako si ti?

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 5486
25.3.2014 21:24:13   
Rijada
gami bice to ako bog da sve uredu,nista se ne brini.Ja sam sigurna 100 posto da ces ti ako bog da u subotuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5487
25.3.2014 21:43:50   
Mozda Jednog Dana
Drage moje, zelim da vam se uavim jer ste mi pomogle kad mi je bas trebalo...bila sam danas na konsultacijama i receno mi je da mi je totalno smanjena rezerva jajnih celija..a ja sam vec 8 mjeseci na kontracepciji...dobipa sam da uradim hormone i antimullerov takodje pa da se javim i da bih mogla u maju da pocnem sa stimulacijom...eto...pisem sa telefona pa pravim greske a malo sam i zbunjena jer sam mislila da imam policisticne jajnike a danas mi rekose da nemam...aaaaaa...ovo je bio vrisak :-)

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 5488
25.3.2014 21:46:18   
toncica
Dobro vece drage moje . Kako ste mi sve redom ? Ja i moja mrvica smo dobro . Isle na injekciju i malo skitale.
gami draga moja mene je sve do bete bolio stomak kao kad trebam da dobijem . Pravi menstrualni bolovi . To malo smedjkasto nije nista . Tako je i meni bilo vise je smedjkasto nego crveno . Svaki cas sam bila u wc- u . Kad netreba da user posted image nedodje . Drzim fige i navijam iz sve snage da se mrvica zakaci .
BEBA1980 mila moja ja ti nisam primalabtu infuziju , pa ti neznam nista reci . Znam kakva je to infuzuja i jako je dobra .
Mila prebaci na mala slova , jer kad pises sve velikim slovima smatra se da vices . To je pravilo foruma .
Sve vas user posted image

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 5489
25.3.2014 21:50:57   
toncica
Mozda Jednog Dana super sto nemas policisticne jajnike. Uradi te nalaze pa ces vidjeti na cemu si . Nemoj se nista brinuti bice to sve ok . Sretno sa nalazima da svi budu uredni . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mozda Jednog Dana)
Neposredna veza do poruke: 5490
25.3.2014 22:06:32   
Mozda Jednog Dana
Toncicee plasi me to sto mi je rekla da uopste nemam rezervu jajnih celija, tj. Da imam samo 1-2 na lijevom jajniku. I ne znam da li sam rekla vec da sam 8 mjeseci pod kontracepcijom....vidjecu sve kad uradim nalaze ali bas am se nesto uplasila...hvala duso puno :-)

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5491
25.3.2014 22:17:20   
toncica
Mozda Jednog Dana draga moja nemoj se nista plasiti ni sikirati unaprijed . Nista neces znati dok ne uradis AMH. On ce ti pokazati kolika ti je rezerva jajnih celija .
Izvini mila ja nisam upratila zasto si ti 8 mjeseci na kontracepciji ? Pretpostavljam zbog togacsto si mislila da imas policisticne jajnike . Jesi li ti nekad do sad isla na folikulometrije ?

Neposredna veza do poruke: 5492
25.3.2014 23:26:19   
Mozda Jednog Dana
Draga Toncice, pila sam ih po doktoricinom nalogu. Pratila mi je folikule, vodeci su pucali ali oni manji bi ostajali uz jajnike i tako stvarali ciste. Na toj terapiji sam upravo zbog toga da bi imala ciste jajnike pred vto, tako da me ovo danas bas malo potreslo. Hvala draga, sad cu cekati ciklus pa da vidimo sta dalje...kao sto rekoh vec, divna si :-)

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5493
26.3.2014 8:44:02   
toncica
Hvala ti mila nastojim da pomognem svakoj zenici ako mogu , jer znam kako je to . Kroz sve sam to prolazila dugi niz godina . I ja sam pitala sve sto me interesuje . Zato sam te i pitala jesi li pratila folikule da vidim ima li ih iz prirodnog ciklusa . Neznam mila dok ne uradis AMH , ali ja mislim da ti nisu bas toliko smanjene rezerve jajnih celija dok si imala folikula iz prirodnog ciklusa . Izvini nisam te pitala je li tad bila stimulacija ili prirodni ciklus ? Nista nebrini sve ce biti ok vidjeces .
Evo jedna jutarnja od nas dvije da se razbudite user posted image

Neposredna veza do poruke: 5494
26.3.2014 9:19:36   
Mozda Jednog Dana
Hvala Toncice taman mi treba kafica, ljubim vas obje :-) ja sam imala folimule i iz normalnog i iz stimulisanog ciklusa. Problem jw sto kod mene ne popucaju svi folikuli, nego rastu i lijepe se za jajnike gdje stvaraju ciste. Zbog toga sam ovoliko dugo na kontracepciji!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5495
26.3.2014 10:10:30   
gami
Hvala vam djevojke od srca, vasa podrska mi mnogo znaci!!! Da li znate da li se beta u Medico-s placa i koliko, jer sam mislila kod njih raditi jer su mi najblizi? Hvala vam, ljubim vas...user posted image

Neposredna veza do poruke: 5496
26.3.2014 11:43:17   
Dona YU
Gami, ne plaća se! Ukoliko ti je i postupak plaćao fond! Ne plaća se beta i prvi UZ!
SREĆNO!!!user posted image
Možda jednog dana, nasa Tonci ti je sve objasnila! Nadam se će nalazi biti u redu! Držimo fige! user posted image

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 5497
26.3.2014 12:58:26   
Mozda Jednog Dana
Hvala, Dona Yu, nadam se da ce sve biti u redu...htjela sam da zamolim djevojke iz Sarajeva ako su ili ako znaju gdje mogu uraditi AntiMullerov test da mi jave . I koliko kosta ? Cula sam da je skup toliko da cu da padnem u nesvjest :-)

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 5498
26.3.2014 16:05:20   
toncica
Mozda Jednog Dana mila moja evo nasla sam ti kliniku u Sarajevu na Grbavici unsoping centru . Rade AMH , samo neznam koliko je . Citala sam malo forum , ali sve je od prije 2 godine . Tad je kostalo od 150-200 km . Strasno . Evo ti link ima i broj telefona pa nazovi . http://www.nalaz.org/wp/kontakt/

Neposredna veza do poruke: 5499
26.3.2014 16:38:40   
Mozda Jednog Dana
Draga Toncice, tebe je Bog izgleda meni poslao :-) Hvala mila opet, sta cu, znam da volis pomoci ali ja moram rreci hvala...sad sam vidjela tvoju poruku i odmah sam zvala ali nema nikoga. Zovem.ujutru...ljubim vas dvije dusice puuunooo :-)

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  218 219 [220] 221 222   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  218 219 [220] 221 222   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *