VTO pacijentica
|
Zdravo, drugarice! Prvo, cestitke hrabroj trostrukoj mami Doni Yu! Tri mrve! Svaka cast! Nek sve tri budu zdrave i lebe bebe za nekolio meseci! A sad i vesti od nas. Dana 15.02. smo dobili sina, sedamnaest dana je pozurio, ali je imao finu kilazu - 3600 gr, 53 cm dugacak momak! Porodila sam se prirodno, bez anestezija i gluposti, porodila me dr Draganovic i toplo je preporucujem svakom! Izuzetno strucna zena, nakon sto sam dosla sa puknutim vodenjakom, ukljucila mi je neke indkciju, tako lepo doziranu da su bolovi dosli brzo, bili su slabi, a kada su postali jaki otvorila sam se i porodila za svega 20 minuta. Cula sam o njoj da ne voli carski, da insistira na prirodnom porodjaju, da se zene napate pre nego ih posalje na carski, ne mogu reci da je to istina u mom slucaju, meni je odmah predlozila carski kad mi je videla dijagnoze, ali sam ja sama trazila da pokusamo prirodno prvo, ona se jako obradovala i ucinila sve da prodjem divno na porodjaju. Kad su me izveli da me moji vide, svi vu se aprepastili, izgledala sam kao da sam sad s kafe, a ne s porodjaja, eto! I moram da pohvalim babice Aleksandru i Milijanu, koje u bil prava moralna podrska na porodjaju, zezale su se sve vreme sa mnom i pomogle mi maksimalno. Ostvarila mi se zelja da se porodim preko dana ovog puta, jedino je bio vikend opet, ali mozda je i bolje, nekako je bilo intimnije nego da je tu hodalo milion ljudi.. Zelim svima isti scenario, od srca! Beba je super, prava je dobrica, malo nas grcici muce, ali sve cemo izdrrzati. Uskoro cemo u prvu setnjicu, danas nam je 30. dan! Slicicu bebe sam poslala na fb stranicu klinike, pa ce je verovatno objaviti ovihdana, tako da mozete da nas vidite tamo. Verovatno mi je komp pojeo pola slova, tastatura mi je stara, ne zamerite, beba se budi, moram da bezim. Ljubim vas sve i saljem bebecu prasinu!
|