Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.3.2014 12:02:45
Mozda Jednog Dana
Zvala sam :-) Komisija je zasjedala tacno onog dana kada sam ja predala papire, zato se malo oduzilo. Rekli su mi da ce komisija zasjedati ponovo sledece sedmice i da cekam da mi se jave
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.3.2014 15:31:02
toncica
Mozda Jednog Dana to je prirodno da te hvata strah od svega . I mene je isto tako , najvise zbog mojih godina . Kad sam isla na prvu VTO imala sam 38 , a na drugoj 39 godina . I evo posle 13 godina strahovanja , svega i svacega cekam svoju dugoocekivanu mrvicu . Opusti se maksimalno koliko mozes bolje je za postupak da budes opustenija . Znam da nije lako sve sam to prolazila dugi niz godina , ali sam na kraju uspijela hvala bogu . Tako cete i vi sve ovdje krenuti mojim stopama . Sve zavisi kad predas zahtjev u fond. Mi smo na prvo odobrenje cekali skoro 2 mjeseca . Bio januar i stalno neki praznici pa se oduzilo, a drugi put smo cekali oko mjesec dana . Gami dusice moja samo hrabro proci ce to brzo . Ja mislim da se neracuna prvi dan , ali opet nisam sigurna . Napisace ti sigurno neka zenica koja se bolje sjeca od mene . Ja ti nemam bas neku memoriju , staces starija zena Ja i moja mrvica navijamo za visoku beturinu i da uskoro dobijemo jos drustva na ovoj temi . Sve vas
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.3.2014 17:49:29
Mozda Jednog Dana
Draga Toncice, hvala na divnim rijecima, i da se ispune tvoje zelje vezane za nas ovdje. Uzivaj sa svojom dugo ocekivanom mrvicom, na kraju se isplatio sav mamin trud :-) sto se tice tog rjesenja, strahujem da me ne odbiju...to mi je nekako jedino na pameti,a za sve ono sledece sto me ceka i ne mislim, ne smijem, pokusavam da idem korak po korak. Hvala, Toncice
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.3.2014 21:03:24
Dona YU
Drage zenice, samo da vam javim da smo danas čuli tri srca... sve tri bebe su slične veličine i dr je zadovoljna... Divan osećaj ... Velikiii za sve!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.3.2014 22:27:36
Mozda Jednog Dana
Dona Yu, cestitam ti, ne mogu ni da zamislim osjecaj, mogu samp da zamislim koliko si ti sada srecna. Zelim ti pravu skolsku trudnocu :i da tri male mrvice uvijek budu zajedno i blizu svoje mame :-)
Dona Yu, ja sam preporuku za Vto dobila od dr. Koprivice iz I. Sarajeva, nadam se da nece biti nekih problema!!!
Veliki pozdrav za tebe i tvoja tri mala srculenceta :-)
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2014 12:26:29
M1984
Dona Yu čestitam draga od srca, ti ćeš biti naš heroj sa tri bebice. Gami želim ti svu sreću ovog svijeta i da kreneš tončinim i doninim stopama. Ostale djevojke sve pozdravljam. Imam jedno pitanje,ja sam u postupku u mjau. Od 9.03. pijem microginon, ali već tri dana imam smeđkasti iscjedak. Zvala sam ih juče u ordinaciju i rekli mi da pijem po dvije tablete do ponedjeljka i da pratim je li prestalo pa da im javim. Zanima me je li neka od vas imala sličnu situaciju. Pozdrav za sve i uživajte u ovom lijepom vremenu.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2014 13:52:41
Dona YU
Imala sam ja! Ali mi nisu smeli povećavati terapiju zbog moje stigne, i stalo je... Samo od sebe... Negde pred početak sledećeg ciklusa... Terapiju sa Microginonom, sam pila dva meseca... U sledećem ciklusu nisam imala to braonkasto... Valjda se navikao organizam... Biće to OK ... I hvala
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2014 19:20:25
Rijada
Jelena86 Hvala ti draga puno,na informaci.A nisam ja jos isla kod hematologa posto mi je dr.Brankica predlozila dr.Ceric a kod nje je bas guzva,pa cu vidijeti ako ne uspijem moracu ici privatno da mi pogleda nalaze i da terapiju.
VTO pacijentice cestitam ti draga i puno srece i zdravlja tebi i tvome malom misicu.
Dona YU cestitam i neka su zive i zdave sve tri i vi sa njima. Majusa tu sam ja jos nista nisam resila.Tebi sretno sa nalazom. toncica kako mi ti? Lijep pozdrav za sve i sretno mah sta da radile
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2014 21:02:12
toncica
Dona YU za tri . Mogu zamisliti kakav je osjecaj kad cujes tri srculenceta . Neka su sve tri mrvice napredne . Sad se opusti i uzivaj u svojim mrvicama . Gami samo da znas da ja i moja mrvica mislimo na tebe i navijamo za visoku beturinu . Neracuna se prvi dan provjerila sam . M1984 sretno mila u postupku i da ovaj put bude uspijesan , to ti odvsrca zelimo ja i moja mrvica . Ja nisam imala taj problem sa mikroginonom. . Smrcka moja pa gdje si ti ? Hoces li skoro dolaziti kod seke ? Kako si mi sta ima novo ? Ljubimo te ja i moja princeza . Rijada draga moja dobro sam i ja i mrvica . Hvala draga sto pitas . Ljubimo te . Ja sam vam danas iskoristila lijep i suncan dan . Sa muzicem prosetala po gradu , isli na kafu i na kolace , malo u soping i kuci . Bas mi je prijalo na ovako divnom danu . Sve ostale pozdravljamo i javite se ponekad.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.3.2014 23:58:22
gami
Hvala vam cure od srca! Toncice stvarno nemam rijeci, uvijek si tu za nas! Nesto kontam da mi ovaj utrog. nece moci biti do subote. Jel ostatak sama kupujem ili trebam se javiti dr?! U subotu radim betu velika pusa za sve
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2014 7:55:20
toncica
Dobro vam jutro drage moje trudilice i okruglice . Kako ste mi spavale ? Ja sam poranila , morala ustati u pola sedam da popijem tabletu i vise nisam mogla zaspati . Evo jedna jutarnja kad ustanete da se razbudite 148482.html] [/url] gami draga moja moras kupiti sebi . Kostaju oko 17,5 km . Drzim fige da nas u subotu obradujes sa trocifrenom beturinom . Moja princeza i Donine mrvice cekaju drustvo . Nema nam nase glaxy g . Javi nam se mila da cujemo kako ste i ti i tvoja mrvica . Sve ostale jako
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2014 18:03:13
BEBA1980
POZDRAV SVIM CLANICAMA.NOVA SAM NA FORUMU,JA I MM SE BORIMO SA STERILITETOM VEC 15 GODINA SADA SMO SE ODLUCILI ZA VTO KOD DOKTORICE SANJE U MEDICO S.NJIHOVI SMO PACIJENTI OD OKTOBRA KADA SMO POCELI VADITI NALAZE.SVI NALAZI SU U REDU A MENI SU PRONADENE DVIJE COKOLADNE CISTE KOJE SAM OTKLONILA LAPAROSKOPIJOM 31. 01. 2014 U BOLNICI JELENA KOD DOKTORA MILICA.SAD SE TO SREDILO SVE I DOKTORICA MI JE PREPISALA MICROGYNON OD TRECEG DANA CIKLUSA. PONOVO IDEM KOD NJIH 16 .04 A DOKTORICA SE NADA DA CU MOCI U MAJU ODRADITI ET.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2014 20:27:16
Mozda Jednog Dana
Beba1980, samo da ti pozelim dobrodoslicu. Iskreno se nadam da ce ti ovaj put biti uspjesan i srecan :-) I ja sam nova ovdje, djevojke su zaista divne, vidjeces i sama. Veliki pozdrav za tebe i mnogo srece ti zelim :-)
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.3.2014 21:31:22
BEBA1980
HVALA PUNO NA DOBRODOSLICI NADAM SE DA CEMO SVE JEDNOM DOCEKATI
IZVORNA PORUKA: Mozda Jednog Dana
Beba1980, samo da ti pozelim dobrodoslicu. Iskreno se nadam da ce ti ovaj put biti uspjesan i srecan :-) I ja sam nova ovdje, djevojke su zaista divne, vidjeces i sama. Veliki pozdrav za tebe i mnogo srece ti zelim :-)