Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 26.2.2014 16:03:11
toncica
Drage moje hvala vam svima za nalaze i predloge za anemiju . Samo mirujte i cekajte betu . Ja i moja mrvica navijamo iz sve snage da nam se pridruzi jos puno mrvica . Sve ostale
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 26.2.2014 18:04:04
glaxy g
Dona yu mene je prije bete tako bolio stomak da sam se svako vece budila misleci da sam dobila. Na kraju su mi ti bolovi toliko dosadili da sam prvo uradila test ali ne sa prvom jutarnjom, nego kasnije i to 12 dan od transfera, a onda i betu koja je bila preko dvjesto. Tako da slobodmo ti uradi betu, ko ce cekati 16. dan. candy, ista stvar, bolje ti je uradi odmah betu pa ako si trudna da ti ukljuce injekcije progesterona, nego da cekas petak. an nur drzim fige da budes kao ja i toncica ;) Ostale cure, srecno
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 26.2.2014 18:41:23
Rijada
no idea hvala ti puna.Jesam prosli sedmice sam radila nalaze,ali bice gotavi tek za 15 dana.A nije mi na papa nalaz uredan pa sam prosle sedmice radila biopsiju,i taj nalaz ce isto biti gotav za 15 dana.Pa nezam sta cu dalje sve zavisi kakvi ce nalazi biti.Samo ti pi sto vise cajeva sigurno ce da upali i sretno. An Nur Candy32 Dona YU.Bice to ako bog da velika beta
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 26.2.2014 19:00:52
Dona YU
Glaxy hvala ... Joj nadam se da je i kod mene tako... Mene je noćas baš bolelo, kao najjače kada boli u ciklusu... Nadam se!!! Neću ni ja verovatno izdržati do ponedeljka... Nisam toliko strpljiva...
Rijada nadam se da će sve biti OK!
Navijam za sve
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 26.2.2014 19:07:04
Candy32
Draga An Nur ista situacija kao kod mene, obje smo prokrvarile na 12ti dan od ET, javljaj kakva je situacija kod tebe pa da idemo sutra raditi betu, ja sam odlučila ići sutra pa šta god Bog dragi da.
Dona i ti bi mogla bar u petak , ko će čekati do ponedeljka.
Meni cijeli dam po malo brljavi nešto i izluđuje me
Rijada navijam da svi nalazi budu OK.
Tonči predlažem i džigericu, ja sam danas jela jer mi se malo vrtilo ovih dana, a imam i za sutra pa bujrum.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 26.2.2014 19:17:30
An Nur
Hvala na lijepim željama ali ja mislim da je kod mene stvar gotova. Imam grceve i ide mi. Doduše jeste roza ali ima i pokoji ugrušak na papiru i da nisam u ivom programu nazvala bi ovo mentruacijom. Radicu sutra betu ali zbog posla tek poslije podne. Javim kako je prošlo.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 26.2.2014 19:32:07
micikae
Toncica hvala na odgovoru,napisana mi je ta sifra pa ne placam a neynamdal se moze vaditi gore napaprikovcu tu cu i ove ostale,al mislim da moze,,hvala izelim ti lijepu i zdravu bebu
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 26.2.2014 19:38:20
ema38
cure moje citam vas redovno i navijam od svegsrca da uspijete i da nam napisete velike brojke bete drzim palceve i vjerujte nemora nista znaciti i ja sam dobila na dan mnz pocelo je smedjkasto i tako islo sedmicu dana prekinula sam aspirin a pila folnu ni pomislila nisam da ce beta biti pozitivna a na dan bete pocelo skrv i opet beta pokazala trocifrena mozda da sam bas zalegla da bi i ostalo ali nisam i mislila sam da nema nista dok sam pocela krv zato nemojte misliti ko ja ne prestanite se nadati dok ne izvadite betu ja sam radila jedan test 10 dan bio negativan a kad je beta pokazala pozitivno i testic je bio blijeda roze druga crta znaci sve je rano prije bete ona je zakon cekajte je i mirujte mislim na vas vasa ema l
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 26.2.2014 22:14:40
sludjena
Evo da vas sve pozdravim i prikljucim se "Klubu" I ja sam,kao i vi u Medico S u postupku i nadam se najboljem,ovo mi je treci pokusaj,pa se nadam Treca sreca ce biti . Od sutra pocinjem sa Menopurom. A svima kovama koje ste cekalice bete zelim puno srece i uspjeha i strpljenja jer znam da je to najtezi deo
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.2.2014 7:26:26
An Nur
Eto lijepe moje potrošila sam i drugi test. 13 dpt test negativan. Skupi visoko osjetljivi. Blago krvarenje pretvorilo se u klasičnu obilnu menstruaciju. Tek reda radi odradit ću i betu danas. Da ne bude da sam odustala prije vremena. Tuga se ne može opisati, a žao mi je zbog iskusnih koji će je u startu shvatiti jer prezivjeli su je.
Nadam se da će Candy i Dona ugledati svoje visoke bete ovih dana. Hvala svima na podršci.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.2.2014 17:46:50
An Nur
Eto, odradili smo betu. Beta je 2. Isplakala sam jučer popodne, isplakala sam večer i noć i zoru i jutro. Ipak, nije mi bilo dosta i kad je konačno bio gotov nalaz želila sam da sam negrdje u šumi i da urlam. Candy znaš da mi je žao, šta da ti kažem osim da budeš hrabra ali i da se dobro isplačeš i baciš to iz sebe. Boli.... Još nam je Dona ostala da se njenoj radosti nadamo.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.2.2014 18:21:39
mionab
Evo i mene opet na forumu.Odmorila sam 3 mjeseca, prikupljam nalaze za drugi postupak u junu.Radila sam hormone, ok je . Cure kojima nije sad uspjelo, nemojte biti previše tužne.Vrijeme brzo prođe(ja sam u novembru radila prvi postipak).Brzo se i oporavi i zaboravi kroz šta se prođe. Idemo dalje . Dona YU želim ti veliku betu
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.2.2014 19:08:13
majuša
An Nur , Candy i ostale saborke moje drage, Nismo mi džabe odabrane na ovom svijetu da ovo prolazimo kako prolazimo:Sa mnogo žara, ushićenja, radosti ali i borbe, boli i suza. Bog nas je odabrao jer imamo mnogo strpljenja ali i hrabrosti. Jer smo žene lavice.Žene zmajevi.Mislite da bi svako ovo mogao proći što mi prolazimo?Ne drugarice moje.Svi oko mene se naježe kada im pričam kroz šta sve prolazimo.Oni to ne mogu ni da zamisle.Zato glavu gore cure moje.Isplačite se , izjadajte i vidjećete kako sve prođe kao dlanom o dlan kada lupiš.Ja sam mislila da ću da umrem kada su mi na živo čupali jajne ćelije ali eto ostadoh živa.Da ću da umrem kada mi nije uspjela insemenacija ali evo me dišem.Da ću da umrem što mi nije uspjela vto alo evo me , pišem vam.I spremam se za drugu.Kako ?Teško je , vjerujte mi ali eto nekako gurma a izguraćete i vi , VJERUJTE MI NA RIJEČ!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.2.2014 20:55:39
An Nur
Da sam hrabra, jesam. Da sam hrabra i to sam ali i lavice ponekad riču. Oporaviću se ja. Sad ću malo na dijetu ove kile da skinem. Još kod inseminacije sam dobila 5 kg i nisam htjela dirati ih Eto sad ću. Jel baš 6 mjeseci trebam da čekam na novi pokušaj? Ima li šta da se jede i pije pa da ubrzam oporavak? Šta mislite o malo terapije čajevima, medom, mliječi? Da bar Dona bude trudna pq da dobijemo bar jednu bebicu! Nebo visoko, zemlja tvrda. Mi smo tu gdje smo. Ima i gore, dakle, nebi se mjenjala.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.2.2014 21:25:59
Dona YU
Hvala zenice na nesebičnoj podršci! Jako mi je žao An Nur i Candy... Budite jake, isplacite se i glavu gore! Ja ću betu raditi u subotu, najverovatnije...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 27.2.2014 22:38:22
An Nur
Donice, ja željno čekam i cjelom dušom navijam za tvoju veeeeliku betu. Cuvaj se mila, nemoj da mičeš, sve polako radi i misli pozitivno. Ja nisam mislila pozitivno... Valjda neki unutrasnji glas mi nije dao da lazem sebe... Bicemo mi dobro. Javi se.