|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  198 199 [200] 201 202   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
18.1.2014 16:25:03   
ema38
cao drage moje nisam vam dugo ulazila ali vidim nema ni vas samo nasa draga tonci za svakoga nadje lijepe rijeci podrske carica nasa mila drago mi je da je sve ok kod tebe cuvaj nam nasu mrvicu ima jedan lijek ja sam bebi uzimala zove se PORTLAK mogu piti i trudnice ekstra za probavu pokusaj dona yusretno drzimo ti fige i navijamo da nas obradujes na kraju sa velikom betom

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4976
18.1.2014 16:34:11   
ema38
ej cure moje zaboravi vas pitati kakvo je kod vas bilo stanje sa mnz posle neuspjele vto ja vise nemam pojma kad bi trebala dob od prvog pokazivanja u toku postupka proslo mi je oko 35 dana a od pravog krvarenja danas 28 dana a vjestice jos nema nadam se da NECE NI DOCI al inace mi je redovna u poslednje vrijeme 26 ili 27 dan cak i 25 a danas je kao 28 pa zanima me jel normalno ako kasni posle svega ako neko isto dozivio neka mi javi da se neopterecujem mogucnostima hvala pusaaa

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4977
18.1.2014 19:52:00   
Dona YU
Hvala Tonci i Ema 38user posted image user posted image user posted image

Ema38, ja ne znam, ovo mi je prvi potupak...

Ostale zenice velikiiii pozdrav!user posted image

''Postoji milion gradova u koje možeš odlaziti, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.''

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4978
19.1.2014 15:04:03   
toncica
ema38 hvala muila na lijepim rijecima i na savijetu za lijek . user posted image user posted image user posted image
Ja mislim da je to normalno . Sve se sad poremetilo od hormona i postupka . Nesjecam se tacno , ali mislim da je i meni prosli put bio tako . Nije dosla na vrijeme . Cak mi je drugi mjesec kasnila 16 dana pa se ja ponadala . Ono nista corak . Isla sam DR i rekla mi je da je to sve od hormonske terapije . Bice to sve OK dok se malo organizam ustabili i odmori . A naravno drzim fige da user posted image nedodje . Ljubi malenog od tete tonci .
Dona YU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspijesan postupak user posted image
Ostale zenice javite se user posted image user posted image user posted image user posted image

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 4979
19.1.2014 20:46:01   
no idea
tonči, meni u slučaju zatvora pomaže jogurt u velikim količinama, ili lignje sa dosta maslinovog ulja-garant radi! mazi pupu i ljubim te!
ema38, ja sam čitala na milion mjesta da ciklus poslije neuspjele vto kasni barem naredna tri mjeseca...ne znam, vidjećemo šta će biti sa mnom, trebalo bi da dobijem sutra ili prekosutra, posljednji put sam dobila 28.11., i taj dan i počela sa terapijom, pa onda, nažalost, procurila pomalo 25.12., 27.12. sam radila betu i kao što znaš, ništa, a onda poslije bete procurila pravo. 25. mi je bio 28.dc, i prirodnog i vještačkog, meni se to poklapalo. inače sam ranije dobijala 28. ili 29. dan, tako da i sad očekujem sutra ili prekosutra...ko će znati...jajnici me rasturaju, kao i desna dojka, to znam da je od hormona, počelo je još dok sam bila na utrogestanu, i nikako da prestane...vidjećemo šta će dalje biti, ali mislim da je normalno da user posted image kasni dok se sve ne dovede u red... meni su čak kontrolu zakazali za mart tek jer računaju da ću dotad valjda se vratiti u normalu koliko-toliko...
dona yu, sretno, draga, da nam budeš user posted image kao tonči!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4980
20.1.2014 10:11:43   
no idea
dobro jutro, evo mene opet...
ema38, je li koza nije stigla? a da je otjeramo? iš, iš, nemoj ni dolaziti u narednih 9 mjeseci!
ja sam se sinoć preračunala, ne danas, nego sutra bi kod mene trebala stići, sutra je 28. dan, ali računam da će kasniti barem par dana...
sve vas user posted image

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4981
20.1.2014 11:55:16   
seka3232
pozdrav za sve toncica dobre su ti suve sljive , naradza ja to korisim kad imam problema ,no idea i emi 38 zelim da im neodje ona vjestica user posted image 9mj

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4982
21.1.2014 14:08:33   
toncica
Hvala vam drage moje na savjetima . Nema sta nisam probala , ali nista .
no idea i ema 38 user posted image user posted image user posted image user posted image da user posted image nedodje . Drzim fige jako , jako user posted image user posted image user posted image user posted image
Dona YU kako napredujes sa terapijom , dokle si stigla ?
gami javi nam se sta se desava sa tobom, dokle si ti stigla ?
Ostale zenice gdje steeeeeeeeeee user posted image

(odgovor članu seka3232)
Neposredna veza do poruke: 4983
21.1.2014 14:59:45   
ringer
Pozdrav za sve članice ovoga foruma.Već nekoliko mjeseci pratim ovaj forum.U braku sam 3 godine.Borimo se.MM ima azospermiju.Moje stanje je dobro.Dobili smo u avgustu preporuku za VTO.Od decembra pijem mikroginon.Bili smo 16.01. u BL kod doktorice Brankice.Na UZ sam imala endometrij 9,2 i na lijevom 6,a na desnom 4 folikula.Od 16-og se i bockam sa DECAPEPTYL do 30.01. pa onda prelazim na pola ovoga i 2 MENOPURA.Do sad dobro podnosim terapiju,bez bolova i muke.Muž je napokon imao nekoliko spermatozoida(defektnih),ali mogu da posluže.Naručena sam 06.02. na prvu folikumetriju.Osoblje MEDIKO S je odlično i strpljivo.Slabo podnosim bol.Dr. Brankica je legenda,uvijek joj kažem da me strah,a ona to sve polako i mirno.Svima želim da dođu do potomstva i napretka u životu.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4984
21.1.2014 15:02:24   
ringer
Vidim da sam odgovorila TONČICI,ne baratam još dobro sa ovom tastaturom.Ne zamjerite mi

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 4985
21.1.2014 15:10:54   
toncica
ringer dobro nam dosla na ovu temu i jos brze se preselila na trudnicke teme . Zelim ti mila srecu sa postupkom da bude uspijesan i da ostvaris svoj san kao i ja i mnoge zenice . Ti si na dugom protokolu koiko sam razumjela . Samo polako i opusteno mila nije to nista strasno . Ja sam isto bila na dugom protokolu . Postupak mi je bio 16.12 i hvala bogu uspjelo je . Ovo mi je drugi postupak . Super za folikule . Ja sam imala 12 folikula i 10 jajnih celija na aspiraciji . Vracene su mi 3 BLASTE i jednu smo zamrzli .
Vucem te za nosic da krenes mojim stopama , a i ostale zenice .
Nema veze mila kome si odgovorila . Javljaj nam se da navijamo za tebe i da te podrzavamo . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 4986
21.1.2014 15:30:06   
An Nur
ringeri imamo istu terapiju i čak i iste datume pregleda iako je kod MM spermiogram odličan.
Zapravo ni neznaju zbog čega ne ostajem trudna jer ni kod mene nisu vidjeli problem.
Na VTO idem jer mi je već 38 pa nemam šta dalje čekati.
Kako podnosiš decapeptyl?
Ja puno plačem i ponekad mi je vruće i noge su mi napete.
Uz sve to pijem folacin, E-vital i Mg.
Punnno, punnno sreće ti želim

20.10. '13 inseminacija 1
4.11. '13 beta 6,58
7.11. '13 :((((

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4987
21.1.2014 21:07:18   
Candy32
Pozdrav svima od mene.
Ja sam bila 15.01 na pregledu i od 16. sam na decapeptylu jedna ampula, a od 30. pola decapeptyl i 150 gonal F. 6.2. je prva folikulometrija. Meni se od decapeptyla spava i osjećam umor, a imam i glavobolju. Ringer i An Nur nadam se da ćemo se sresti i upoznati na klinici. A naravno svima nam želim uspjeh. An Nur da li ti je doktorica preporučila da piješ folacin, E-vital i Mg?

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 4988
21.1.2014 23:39:40   
Dona YU
Hvala, drage zenice, na podrsci i zeljama ...user posted image
Ringer, An Nur i Candy32 isti su nam datumi ...user posted image
Moja terapija je ista kao i kod Ringer i An Nur ... Uh... user posted image

Terapija ide, dan po dan... malo me uspavljuje i zamara, ali ostalo je sve OK. user posted image
Jedva cekam da prestanem da pijem Microgynon, on me unisti... boli me stomak, muka mi je ... Bas mi je bjak od njega ...user posted image

Tonci, kada si ti pocela sa ananasom i ostalim prirodnim pomagalima? Sestra mi je rekla da bih vec trebala da pocnem ...

Ja svaki dan idem kod njih na bockanje, jako su strpljive i brizne sestre... user posted image user posted image

Velikiiii pozdrav svima i drzim fige!
Tonci, cuvaj se! user posted image
Ema38, navijam da ne dodje! user posted image

''Postoji milion gradova u koje možeš odlaziti, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.''

(odgovor članu Candy32)
Neposredna veza do poruke: 4989
22.1.2014 1:52:55   
An Nur
Ja sam još ljetos, kad mi nisu našli zašto nisam trudna u jednom ili dva ciklusa sama uzela folacin, evitol i mg.
Uz to sam pila i vrkutu, marulju, kediok...
Sve u nadi da ću ostati trudna.
Bila sam i tad na folikulometriji i bilo je masa finih folikula ali nažalost nije upalilo pa smo u oktobru radili inseminaciju.
Bila je biohemijska i otišla.
za vitamine pitala sam dr i rečeno mi je da je dobro da ih pijem.
Ne mogu da spavam, opet cmizdrim i molim Boga da nam svima pošalje hrpu dvojki i trojki.
Koliko tugujemo, malo nam je po jedno.

20.10. '13 inseminacija 1
4.11. '13 beta 6,58
7.11. '13 :((((

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 4990
22.1.2014 10:39:07   
no idea
AnNur, ringer, candy32, DonaYU, sretno vam u postupku, želim vam da vam bude kao našoj Tonči-uspjeh!
Tonči, mila, kako si, je li bolje sa stolicom? Mazi pupu i ljubim te!
Kod mene user posted image juče nije stigla, ne znam hoće li danas, nemam nikakvih simptoma ni da hoće, ni da nećeuser posted image
Sve vas user posted image

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 4991
22.1.2014 10:39:40   
no idea
Ema38, mila, kakvo je kod tebe stanje?

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4992
22.1.2014 12:40:48   
Dona YU
Hvala No idea !user posted image user posted image user posted image

Samo ne gubite nadu! user posted image
Verujte u sebe, cuda prirode i medicine ... user posted image
Imacemo MI svoje malo cudo user posted image , kao i nasa Tonci i mnoge ostale ...user posted image

Saljem pozitivne vibracije ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4993
22.1.2014 12:50:36   
ringer
Hvala draga tončice.Na dugom sam postupku.Prvi mi je put.Do sad dobro podnosim.A ti nam odmaraj i uživajuser posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4994
22.1.2014 12:52:58   
ringer
An Nur ista terapija.Podnosim boce odlično,samo mi je ponekad vruće i znojim se,ali bolova nemam.Ne radim ništa fizički teško.Radim u kancelariji.Na bolovanje ću od 5-og pa u BL.Samo naprijed pa ćemo se možda i sresti

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 4995
22.1.2014 12:55:08   
ringer
Candy i Dona vidimo se 6.februara.Nisam još zvala da se naručim,kad zakažem reći ću vam u koliko je sati.Samo naprijed

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 4996
22.1.2014 16:00:40   
toncica
An Nur , Candy32 dobro nam dosle i jos brze se odselile na trudnicke teme . Zelim vam svu srecu ovog svijeta u postupku . Da postupak bude uspijesan . Javljajte se da vas podrzavamo i navijamo za vas . SRETNO drage moje . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dona YU ja sam pocela sa ananasom odmah cim sam krenula sa terapijom . Dobar je ananas , banane, bezalkoholno pivo , jogurt sa lanenim sjemenkama i cvekla . Sestre na klinici su jako ljubazne i strpljive . Super su .
no idea mila moja hvala ti na podrsci . Nista mila moja zatvor je jos tu . Reci cu veceras DR . Navijam mila da budu user posted image . Mogla si i testic uraditi . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ringer mila samo polako i strpljivo .
Vidim imamo dosta zenica koje su u postupku u februaru . Ako bog da imacemo puno bebica . Sve vas vucem za nosic da krenete mojim stopama .
Ja veceras idem kod DR na UZ . Sinoc mi je bilo malo tamno smedje do tamno crveno pa sam se prepala. Nadam se da nije nista strasno . Samo da mi je mrvica OK .
Sv cete vi docekati svoje user posted image ako bog da kao i ja i ostale zenice . Ja sam se borila 13 godina i izborila . Moja mrvica je tu . Samo nemojte odustajati . Ljubim vas sve i navijam za sve vas . user posted image

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 4997
22.1.2014 19:33:10   
Dona YU
Tonci nadam se da je sve u redu! Drzi se mrvicica...user posted image user posted image user posted image

Meni je UZ u 11.30h u Medico S 06.02. . Nadam se da cemo se videti zenice... user posted image

Pozdrav velikiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4998
22.1.2014 20:10:03   
ringer
Tončice opušteno.Nemoj da se sekiraš i nerviraš.Biće to sve dobro.
Hvala svima na podršciuser posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4999
22.1.2014 20:16:57   
toncica
Drage moje evo mene . Hvala vam svima sto ste pitale za mene . Bila guzva nisam odmah dosla na red .
Uglavnom zenice moje sve je uredu sa nasom mrvicom . Mrvica raste i napraduje hvala bogu . Veliki smo 12 mm , a trudnoca je 7+2 . DR je rekao da nema potrebe da brinem i da se ponasam normalno i trudnicki . Ima i srcana reakcija . Dr je zadovoljan . Dao mi je i za zatvor LAXOMUCIL . Sretni smo i ja i muzic samo da nam je mrvica dobro . Rekao je da to povremeno brljanje kako je on nazvao nije nista opasno i da to neke zene imaju cijelu trudnocu .
Ljubim vas puno i jos jednom vam hvala sto ste mislile na mene i moju mrvicu .Imate poljubac i mahanje od mene i moje mrvice . user posted image

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 5000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  198 199 [200] 201 202   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  198 199 [200] 201 202   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *