|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  197 198 [199] 200 201   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
8.1.2014 16:28:55   
glaxy g
Tonci odlicno! Nego kad prije 6+1? Kad ti je bio et?
U svakom slucaju cestitam i sve najbolje.
malamara ja nisam radila torch to ne znam.da iko trazi prije trudnoce, pa cak i u trudnoci nije obavezan
ja sam npr radila antitjela na stitnu anti TP i anti TPO, dok su neke druge radile i pretrage na trombofiliju.
mislim da se ne bi trebala zamarag i radit napamet sve nalaze za koje cujes nego da odes kod dobrog dr koji ce te znati uputiti sta da radis
ne znam.mogu li javno ali vec su ga cure spominjale, za takve stvari ti je odlivan dr Radoncic iz zahreba, nije ni previse daleko od bl.
ja snjim imam samo pozitivna iskustva

(odgovor članu seka3232)
Neposredna veza do poruke: 4951
8.1.2014 16:34:00   
maramala
glaxy g
hvala ti. možda i odemo u zagreb kod tog dr.
sad sam u fazi zbunjenosti pa bih sve da prekontrolišem i uradim odjednom
a sta mislis o mm spermiogramu?

(odgovor članu glaxy g)
Neposredna veza do poruke: 4952
8.1.2014 16:55:45   
šmrc
tončice , draga, mila, čestitam ti od user posted image
Poslala sam ti pp prije par dana ali je očito nisi dobila.
Uživaj sada draga moja, zaslužila si, optimisto naš vječiti, mi se sve pojavljujemo i nestajemo ali ti si tu da svima snagu daješ, svaka ti čast.
Pstale moje ženice, puno sreće za vas, ako Bog da da se i mi uskoro ovako radujemo kao naša tončica user posted image

(odgovor članu maramala)
Neposredna veza do poruke: 4953
8.1.2014 16:56:24   
šmrc
* ostale ženice user posted image

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 4954
8.1.2014 17:13:19   
Rijada
Toncica super bravo draga moja i zasluzila si to od srca ti zelim sve najbolje.user posted image I da ti ovi dani budu najljepsi u zivotu.Cestitam ti jos jednomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glaxy g)
Neposredna veza do poruke: 4955
8.1.2014 17:39:23   
glaxy g
Malamara imas pp

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 4956
8.1.2014 18:13:02   
toncica
Hvala vam drage moje zenice svima . Zelim vam svima redom da sa svojim muzicia dozivite ovu srecu i ovaj osjecaj koji je neopisiv kao inas dvoje . Sve vas vucem za nosice i navijam za sve vas user posted image user posted image user posted image
glaxy g mila moja ET je bio 16.11 , a betu sam radila 27.12 . Hvala mila .user posted image user posted image user posted image
smrc [/b draga moja nisam dobila PP. Znas da bih ti odgovorila . Hvala ti draga moja na lijepim rijecima . Nastojim koliko mogu da budem uz svaku zenicu , jer znam sta je sve ovo i kako je prolaziti kroz sve . Ako bog da da sve docekate isto kao i ja . Mila javi mi se , ljubim te puno . user posted image user posted image user posted image
Rijada hvala ti draga moja na lijepim zeljicama .
Drage moje saborke ako bog da da ija vama svima uskoro cestitam .
Sve vas user posted image

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glaxy g)
Neposredna veza do poruke: 4957
9.1.2014 1:53:33   
ajla 81
Toncice samo da ti kazem da sam presretna radi tebe sada uzivaj sa svojim muzem :)ja nekada vise snage nemam boriti se...ali sjetim se tebe cesto i tvoji rijeci,bila si ovdje za nas sve redom svaki dan i zasluzila si da ti se san ostvari,pricala sam prijateljici o tebi kakav si optimista itd i svaka cast borila si se ko lavica sada uzivaj....pozz user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4958
9.1.2014 15:09:38   
toncica
ajla 81 najljepse ti hvala mila prvo za mrvicu pa onda za sve lijepe rijeci koje si mi uputila . Nema mila odustajanja . I meni je dolazilo milion puta . Skupi snage pa u novu borbu . Uvijek se sjeti mene i ja cu ti dati snage za dalje . Vucm te za nosic mila i zelim ti da uskoro prijavis user posted image
Samo nemoj odustajati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 4959
9.1.2014 15:18:27   
Ninci1!
Pozdrav djevojke i Sretna vam svima Nova 2014 da u ovoj godini se svima ostvari najveca zelja od srca vam zelim.Draga toncice tebi cestitam od user posted image i uzivaj draga u user posted image user posted image user posted image user posted image .Ja se inace djevojke nisam dugo dugo javljala,a prosla sam prilicno trnovit put kao i vecina vas.Za one koji se ne secaju mene u braku sam 17 god. i radila sam vise postupaka jedan od njih je bio u 6 mjesecu 2012 god. i evo sada imamo 11 mjesecnog djecaka.Veliki pozdrav zenice i zelim vam svakoj po jednu mrvicu u ovoj godini.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4960
9.1.2014 20:58:50   
toncica
Ninci1! draga moja neka vam je sa srecom maleni djecacic . Neka vam je ziv i zdrav . Mogu misliti draga moja kroz sta si sve prosla . Ja isto zivim 17 godina ubraku . Za nasu mrxicu smo se borili 13 godina i napokon smo je docekali.
Hvala ti draga na cestitkama . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ninci1!)
Neposredna veza do poruke: 4961
10.1.2014 9:13:51   
Dona YU
Tonci user posted image user posted image user posted image

Jupiiiiii!!!

''Postoji milion gradova u koje možeš odlaziti, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.''

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4962
10.1.2014 10:06:20   
toncica
Dona YU hvala mila moja da i ti uskoro ugledas isto kao i ja svoju mrvicu . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 4963
10.1.2014 11:31:36   
Jelena86
draga Tončice, sretno, čuvam fige za dalje, da sve bude prolazilo u najboljem redu. Pusa za tebe i čudesnu mrvicu :*

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4964
10.1.2014 15:39:40   
toncica
Jelena86 dusice moja hvala ti puno. Da i ti uskoro docekas da vidis svoju mrvicu .
Mila kako ti je mama ? Vidjela sam na drugoj temi da si pisala . Jako mi je zao zbog tvoje mame. Mila moja gdje bas sad i to da se desi kad si i ti u trci i frci . Nebrini mila ako bog da sve ce biti uredu. Samo se nemoj sikirati . Ljubim te puno i saljem ti najveci user posted image podrske.

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 4965
10.1.2014 16:34:20   
Ninci1!
Hvala ti Toncice puno.Bilo je draga jako tesko a i bolno,ali hvala bogu da smo ipak uspjeli.Nemogu bas redovno da pretim ovu stranicu, ali kada god imam vremena rado svratim, istinski se obradujem svacijem uspjehu.Tebi sam se draga bas od srca obradovala jer si za sve tu pravi pozitivac. Veliki pozdrav draga sugradjanko.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4966
11.1.2014 1:53:16   
zeks
Toncice mila moja tek sam sad vidjela pa ti si trudnaaaaa,cestitam ti od srca pocetk godine ti je poceo odlicno,sad uzivaj za sve nas trudilice ljubim te i cuvaj nam se.Ostalim curama u 2014 zelim puno srece i puno bebeli stomacica

(odgovor članu Ninci1!)
Neposredna veza do poruke: 4967
13.1.2014 18:12:33   
ema38
veliki pozdrav cure moje nisam dugo pisalaal sam redovno citala toncice duso jupiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image presretna sam zbog tvoje mrvice i sto je sve uredu plakala sam od srece neka tako bude do kraja i da ti bog da sto ljepsu trudnocu i da nam rodis zdravu bebicu super.ja sam sada ok mada sam posle neuspjeha svima govorila da sam dobro i nisam plakala pa me je onda nakon par dana uhvatila tuga plakala sam kad god sam mogla i eto sad sam se vratila u normalu i imam fala bogu svog sina kad sam tuzna samo ga zagrlim i sve zaboravim zelim vam svima u novoj puno bebica i sve zelje da vam se ostvare pusa

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 4968
13.1.2014 18:46:31   
toncica
Ninci sugradjanko moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zeks mila moja hvala ti na lijepim zeljicama . user posted image user posted image user posted image
ema38 draga moja nemoj biti tuzna imas svog sincica , a imas i drugu sansu. Sigurno ce ti uspijeti drugi put . Vidis da ti samo malo treba prpomoci .
Hvala ti mila na lijepim zeljicama za moju malenu mrvicu . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ninci1!)
Neposredna veza do poruke: 4969
15.1.2014 14:27:08   
toncica
Gdje ste saborke moje ? Sto se nejavljate ?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4970
15.1.2014 20:35:52   
Dona YU
Toncice, nema nikoga ...

Ja cekam UZ, sutra u 10h, pa nema nista novo ... Jedva cekam sutra da vidim sta dalje user posted image ...

Kako si ti? Kako je mrvica? user posted image user posted image user posted image

Veliki user posted image user posted image user posted image

user posted image

''Postoji milion gradova u koje možeš odlaziti, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.''

(odgovor članu glaxy g)
Neposredna veza do poruke: 4971
16.1.2014 10:31:54   
toncica
Dona YU sretno mila na UZ . Javi se da znam kako si prosla i sta dadlje .
Ja sam super , imam malo problem sa zatvorom , ali nije nista strasno . I mrvica je OK . Trebala sam ici u subotu na UZ i da dobijem uputnice da radim nalaze . Moja DR nece biti tu do kraja mjeseca pa ocu onda nju cekati .
user posted image user posted image user posted image
Sve ostale zenice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 4972
16.1.2014 17:49:44   
Dona YU
Gotov UZuser posted image

Na dugom sam protokolu... Pocinjem sa Decapeptylom, do 30.01.

Posle dve jedinice Menopura i pola Decapeptyla do prvog UZ, pa zavisi sta ce dalje...

Dr Brankic kaze da je endometrijum OK, imam po cetiri folikula na oba jajnika...

Proverili su mi TSH i uredan je, i primila sam prvu bocu user posted image

drago mi je d si OK, zatvor je normalno stanje ( makar tako kazu)...

Uzivaj user posted image

Ostalima veliki pozdrav

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4973
17.1.2014 17:52:59   
toncica
Dona YU user posted image user posted image user posted image user posted image za UZ . Sretno mila sa bocanjem i da urodi plodom. Drago mi je mila da je sve super . Navijam mila iz sve snage da ovaj postupak bude dobitniuser posted image user posted image user posted image
Ostale zenice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio toncica -- 17.1.2014 17:58:34 >

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 4974
17.1.2014 17:57:42   
toncica
Jelena86 samo da znas mila da mislim na tebe . Saljem ti puno zagrljaja i poljubaca podrske . Naravno i tvojoj mami sve najbolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  197 198 [199] 200 201   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  197 198 [199] 200 201   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *