Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
devojke pitanje vi koje ste vadile bete.... kazite mi kad beta pada, jel to obicno znak pobacaja ili da ja idem pravac tom doktoru na ultrazvuk znaci da insistiram glavom kroz zid i ako me nezeli primiti....
moja ZM bila je 25.06. u utorak 30.07. beta mi je bila 798, a u cetvrtak 01.08. je bila 1731... zao mi je zbog svega kroz sta sad prolazis, ali bez bete mnoge zene ne bi ni znale da su T kada su u pitanju hemijske trudnoce, aza tebe topli
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 3.8.2013 20:57:04
snele
Drage moje, da vam se javim. Zelim vam puno srece i da vam se desi ono sto i meni. Ja sam 16.07.2013. godine zahvaljujuci dr. Sanji rodila dva djecaka Matej i Andrej u 37 sedmici. Sve je ok , i sada uzivam sa svojim andjelima. Ljubim vas sve i zelim puno sreceee
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.8.2013 14:21:00
toncica
Pozdrav svima drage moje. Gdje ste se sve razbjezale. Nadam se da ste na nekom lijepom mjestu i da se odmarate od svega. Ja sam do cetvrtka u Austriji. snele draga moja cestitam ti od srca i zelim sve najbolje tebi i tvojim bebicama . Mogu misliti koliko si srecna. smarija , , Maja , Jelena , lavsaturn , M1984 , Nova 86 , zeks , pahuljica , i ostale Zna li neko sta nam je sa Rebeke je li se porodila.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.8.2013 14:42:37
anja82
Poydrav svima, imala bih pitanje za vas, naime muž i ja pokušavamo već duže vrijeme dobiti bebu, međutim ništa od toga. Dogovorili smo termin u Medicu, ali kod dr Brankice, pa nas interesuje kakva su vaša iskustva sa njom i da li je nekome uspjela IVF kod nje, ili su uspješni rezultati samo kod dr Sanje. Hvala vam unaprijed i želim vam puno, puno srećica u naručju.
Hej cure moje kako kaze toncica bas smo se razbjezale,eto samo da vam se javim i pozdravim vas punoooo,anja sto se tice dr.Brankice ona je super al ona ne radi vto,kod nje ides na folikometriju a aspiraciju i vrac anje embria radi dr.Sanja tako je bar kod mene bilo puno srece
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.8.2013 14:23:52
toncica
anja82 dobro nam dosla na Forum. DR BRANKICA je super , jako je prijatna. Ja sam isto bila kod nje na razgovoru. Ona mi je radila folikulometrije i aspiraciju, a DR SANJA postupak VTO. Ja sam zadovoljna sa objema iako mi nije uspjela VTO. Tako da nista nemoj da se brines uvjerices se i sama. Zelim ti srecu na razgovoru i da sto prije ugledas Ostale cica mace moje ljubim puno , odmorite mi se pa da krenemo ponovo u nove borbe i pobjede.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.8.2013 17:37:59
vanchi88
toncice - kakvo je stanje kod tebe ?
"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.8.2013 21:13:53
Nova 86
Drage moje dame veliki pozdrav vam saljem.Udjem s vremena na vreme,ali vidim da svi odmaraju mozak od ove teme.Ja sam vam dobro,sutra idem na 2 UZ.Malo su me zakacile ove ljetne bakterije i viroze,ali valjda nije nista strasno.Iskreno nemam nikakav osjecaj da sam trudna,pa se pitam jesam li ja stvarno trudna.Iskreno jos ne vjerujem u to,skoro svaki dan se sjetim sta sam prosla.Dok sam se borila nisam plakala,a sad bi mogla svaki dan.Dr.Sanji i njenom timu za zahvalna do neba!!! Anja82 i ja cu ti potvrditi za dr.Brankicu da je dobra u svom poslu i profesionalna i na sve ce ti odg.sto te interesuje bez pozurivanja.Meni je oba puta radila sve preglede i u Ipostupku aspiraciju.Iskreno mislim da na kraju onaj gore to sve odluci,a doktori ucine sve moguce do tad.Zelim ti mnogo srece. VTO,Pahuljice kako ste mi vi? Toncice,M1984,Jelena,Smarija,Lavsaturn,Zeks i ostale
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.8.2013 13:59:10
toncica
Drage moj evo da vam se i ja javnem sutra u 6 sati popodne idem kuci. Jedva cekam da vidim dragog. vanchi88 mila moja ja nisam upratila sta se desava sa tobom ima li sta novo , kako si mi . Ja sam pauzirala od prosle VTO jos malo pa opet u akciju i novu borbu. Moj muzic je zvao DR.SANJU u ponedeljak da nam posalje preporuku za fond. Rekla je da ce odmah u utorak poslati postom . U novembru Imam zakazan VTO postupak. Nova 86 kako si prosla na UZ . Nemoj se nista bojati i nervirati , uzivaj u svojoj i svojoj maloj mrvici. Da vas sve ne naqbrajam nekoga cu sigurno zaboraviti, sve vas volim i ljubim. Zelim vam svima da sto prije dobijete svoje male
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.8.2013 17:17:12
vanchi88
TONCICA - navijam da bude sve ok !!!!! Ja sam u julu ostala trudna ali nazalost u 5 nedelji pobacila..... jos sam u procesu krvarenja Rekao nam Dr ovdje da su mm "spori" spermici i da je IUI resenje ja rekla mi cemo prirodno do zime pa ako ne bude nista javim se.....skupo je to sve ja te pare nemam zaa postupak, i desi se bas kad sam se najmanje nadala i kad sam se necim sasvim drugim opteretila....... Sad samo molim Boga da se iscistim kako treba i da krenem dalje....... Niko od Dr da me primi, da me prgleda, uzas sam prozivila zadnjih mjesec vjeruj mi al bice bolje
"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.8.2013 14:29:46
toncica
vanchi88 mila moja jako mi je zao sto si morala proci kroz sve to , neznam sta bih ti rekla a da te utjesim . Znam da je tesko, ali nemoj gubiti nadu kad je bilo jednom bice opet. Ja stvarno nerazumijem to sto je kod vas takvo stanje sa doktorima i uopste zdravstvom. Da ti se to desavalo kod nas ne bi mi bilo nikakvo cudo.Samo se ti opusti i nemoj nervirati bice bebica sigurno. Mozes li ti nekako kod nas preko osiguranja da uradis IUI. Neznam da li je ista cijena i za VTO i za IUI. Znam da kod DR. SANJE privatno kad ides VTO kosta oko 5,5-6 hiljada maraka. Drzim fige i navijam da bude prirodno da nemoras nikako ici na IUI. Ljubim te i cuvaj se.
VTO i IUI su mi bas zadnje opcije.... Ja sam kod sanje par puta bila na pregledu kad sam zivila u BL (tacnije kod Dr Brankice) i sasvim mi se cinila ok.... Da sam ostala dole sigurno bih nastavila ici kod nje...... Ja i mm smo pricali da ako nista ne bude do zime (pre oe trudnoce) da cemo ici u bl kod sanje,...valjda bi mogla i ja te besplatne vto da dobijem drzavljanin sam imam i knjizicu prijavljena sam dole itd...al otom potom... Ako Bog da bice prirodno samo ne znam sta vise da 'ustabilim' sve mi je ok, barem tako svi moji nalazi govore!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.8.2013 10:34:50
Nova 86
Desilo mi se ono najgore sto moze.Otilsa sam na UZ sasvim normalna bez ikakvih simptoma,sve je izgledalo savrseno da na kraju ne bismo imali otkucaje srca. Plod se razvio sasvim normalno,srce mu je kucalo i prestalo.U sredu mi je uradjena kiretaza.Sad kuci lezim i ovaj put zelim da se odmorim i zaboravim sve i nastavim normalna dalje.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.8.2013 12:37:05
witch
Mnogo mi je zao! Zivot nas tako iznenadi kad najmanje ocekujemo, ali glavu gore, odboluj, pa u nove pobjede. Znam kroz sta prolazis, i ja sam imala spontani, i mnogo je tesko. Saljem ti mnogo podrske, da sto prije prodju ovi tmurni dani!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.8.2013 14:15:09
dandi84
IZVORNA PORUKA: Nova 86
Desilo mi se ono najgore sto moze.Otilsa sam na UZ sasvim normalna bez ikakvih simptoma,sve je izgledalo savrseno da na kraju ne bismo imali otkucaje srca. Plod se razvio sasvim normalno,srce mu je kucalo i prestalo.U sredu mi je uradjena kiretaza.Sad kuci lezim i ovaj put zelim da se odmorim i zaboravim sve i nastavim normalna dalje.
Bas mi je zao sto je plod otisao...I ja sam to preživjela s tim sto sam ja prirodno zatrudnila...Posle tolike borbe mogu misliti koliko ti je teško...Odmori se, odtuguj, smiri se i ne odustaj od borbe...Imaćeš ti svoju ...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.8.2013 8:12:26
lavsaturn
Nova86
Mila glavu gore, sve te razumijem i sve znam, ali nemoj sada da bi pala u depresiju. I kod mene je plod uginuo u 11 nedelji trudnoce, 24.06., a sve bilo krenulo kako treba i bacilo me u depresiju.Od svih trudnoca sto sam ih izgubila, ova me nekako najvise pogodila.Ali zivot tece dalje i mi se moramo, trebamo i zelimo boriti za neki nas mali kutak u ovom svijetu i zivotu. Posla sam raditi poslije 6 nedelja i nije mi nista lakse, ali borim se. Posla sam vec neke nalaze da radim i narucila sam se kod dr.Brankice 02.09., na kontrolu. Posto radim u smjenama, citam forum, ali slabo kad stignem sto i napisati. Nova86, zelim ti brz oporavak i da idemo zajedno u nove pobjede.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.8.2013 22:25:32
toncica
Nova 86 mila moja jako mi je zao sto posle tolike borbe prolazis koz tako nesto. Znam da ti je tesko , da je to veliki bol i veliki gubitak , alidraga moja glavu gore i samo naprijed. Neznam sta bih ti rekla a da te utjesim, saljem ti veliki poljubac i puno podrske. Ostale cica mace gdje ste ?
< Poruku je uredio toncica -- 10.8.2013 22:26:52 >
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.8.2013 23:48:10
ema38
NOVA 86 zao mi je sto ti se to moralo desit nije ti lako to je sigurno al nemoj klonuti budi jaka i ponovo na noge u nove pobjede drzimo ti fige i veliki ja samo da vam javim isla sam kod dr Sanje cini mi se sasvim ok ima dobar pristup pa sad da vadim nalaze i cujemo se za dalje termine idemo da i to pokusamo pa sta bude sudjeno bice cujemo se
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.8.2013 11:15:30
Nova 86
Kod mene sok za sokom,crna moja sedmica......divim se sebi odakle mi snaga.Posle kiretaze u sredu imala sam bolove,pustili su me kuci sa bolovima i rekli po potrebi popiti diklofenak.I tako mi je prosao cetvratak sa tabletama.U petak ustanem "kao nova",da bi popodne dobila jake bolove(porodiljske),tableta mi ne pomaze.Sva sreca pa mi je suprug odmah dosao sa posla,trpila sam jos neko vrijeme dok mi nije doslo do suza.I na njegovo insistiranje odemo u bolnicu,mislila sam da ce mi dati nesto protiv bolova,.DR.mi uradi UZ i vidi da mi je glupaca sto me radila ostavila citav plod!!!Morala sam sve ponovo proci u 2dana,kao da sam imala 2 spontana.Vjerujte da sam zaboravila osnovni razlog zbog kojeg sam dosla kod njih.Ja sam sad dobro,gubitak sam prezalila onaj dan kad sam cula i kasnije vec pocela razmisljati gdje i kako dalje.Nisam izgubila nadu,ali tesko je kad covjek pomisli sta sve mora ispocetka.Sad trenutno zelim da odem na odmor,nadoknadim 2 god.koje smo proveli radeci na ovome,nigdje nismo isli,otudjili se od ljudi,jer se sve vrtilo oko ovoga.Koliko sam puta davala sebi terapiju dok su mi u kuci gosti,jer nemaju pojma sta prolazimo.Tjesimo druge oko nebitnih stvari,a imamo 1000x gore probleme.Hvala vam na podrsci zene moje,ovde mi ima jedino smisla pisati o ovome,jer razumijete i znate....necete mi reci ne sikiraj se bice djece,nije to nista. The show must go on.... Ljubim vas sve.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.8.2013 11:26:33
Nova 86
Lavsaturn zao mi je zbog tvog gubitka. Zivot je neka stalna borba,nekad je dobra,a nekad jako teska i bolna.Da nema toga i ne bi ima nekog smisla.Ko zna sta nas ceka na kraju svih tih borbi,kakva sreca.Mi smo jake,ne predajemo se tako lako.Sledeci put je nas.Ljubim te puno.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.8.2013 15:31:29
zeks
Nova mila moja zao mi je sto si morala proci kroz sve to,al sad fino na zasluzeni odmor iskljuci se od svega i svih uzivaj sa svojim muzicem,saljem ti veliki i poljubac,nedaj se kako kazes The show must go on.Vanchi zao mi je draga al ne odustaj,sad znas da mozes prirodno ostati trudna,toncica sretno u novembru uz tebe smo mila da napokon ugledas svoj plusi,ljubim vas puno
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.8.2013 17:29:56
Jelena86
lavsatrun, nova86, vanchi88, hrabrice naše, čuvajte se, držite se. mislim na vas i saosjećam se sa vašom boli. ako je utjeha, mislim da će sa svakim novim danom boljeti manje. toncice, sretno u novembru. da nam uljepšaš kraj godine ostale cure, velika pusa od jece :*
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.8.2013 9:00:48
toncica
Nova 86 draga moja stvarno neznam sta bih vise rekla na ovo nase zdravstvo katastrofa. Znam da boli i da je veliki gubitak , ali glavu gore i nastavi dalje . Prvo se odmori i napuni baterije. Tako smo ja i moj muzic 12 godina sve podredili tome. Nismo isli na odmore niti bilo gdje drugo , samo tamo gdje smo morali. Sve pare koje smo imali davali smo za to sikirali se nervirali skoro smo pukli bili oboje . Onda smo vidjeli da od toga nema nista i promijenili se. Sad smo se malo opustili i mnogo nam je bolje . Ljubim te , izdrzi sve to , jake smo mi zene nema sta nemozemo izdrzati. Uz tebe sam mila moja imas svu moju podrsku zeks draga moja hvala ti na podrsci . Kako si mi ti, sta ima kod tebe ? Jelena86 mila moja pa gdje si ti, sta ima novo kod tebe, jesi li sta radila ili si odmarala? Hvala ti prijateljice moja na podrsci. Stigla mi je preporuka samo da predam u fond. Ostale curke moje sve ljubim i grlim i zelim puno srece .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.8.2013 23:34:17
zeks
Kod mene mila nista novo dan za danom prolazi,malo radim malo odmaram i tako,sa trecom Vto cu jos pricekati mozda se odlucim na godinu al otom potom,tebi drzim fige da ti ovaj put bude uspjesno kao i svim curamo koje se pripremaju,hrabrice moje grlim vas i ljubim puno puno,ma sta da se desi samo mi ostanite pozitivne jer ove stvari ne zavise od nas,jednom mi je jedna teta koja na zalost nema djece rekla"zivot moze biti lijep i bez djece",bitno da imamo svoje muzice kraj sebe koji nas vole,maze i paze,ja se cure raspisala pravo