Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.7.2013 12:27:17
M1984
Zeks mila idemo dalje šta je tu je i hvala ti na podršci. Kaž mi, pošto pročita da si imala hiperstimulaciju jesi li uspjela sta embtiona zaledit? Jesi li iskoristila oba postupka? Ja imam još jedan, možda će vam biti smješno ali već razmišljam šta ću ako mi ni tada ne uspije . Odakle skupit tolike pare za neki novi pokušaj. Šaljem vam svima jedan veliki
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.7.2013 14:54:09
toncica
Drage moje saborke i prijateljice samo da vam mahnem iz suncane Austrije . Nemam bas puno vremena stalno negdje zujimo. Kako ste mi sve redom . Nova 86 cestitam ti mila od srca i zelim ti ugodnu i zdravu svih devet mjeseci . M19874 mila moja jako mi je zao sto ti nije uspijelo. Znam dobro taj osjecaj , ali glavu gore i u nove borbe za Ostale curice moje imate veeeeliki zagrljaj i pozdrav od Vase tonci. Svima zelim srecu u julu da bude sto vise
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.7.2013 23:33:56
zeks
M1984 izvadjene su mi 23 jc od toga samo se devet oplodilo,od tih devet samo 3 prezivila 5 dana,dva vracena a taj treci nije bio dovoljno dobar za zamrzavanje,i ja sam se ponadala da cu imati smrzlica al eto nebi iz kog razloga neznam,a ja sam iskoristila oba besplatna puta sad cu pauzirati godinu dana do tada mozda odobre treci put a mozda mi uspijemo skupiti nesto para,a u medjuvremenu ja cu otici na laparaskopiju i izvaditi i ovaj jajovod i pokusati jos jednom i to je to,M1984 normalno je da razmisljas vec sta ako ne bude uspjelo ni drugi put,tako je i meni bilo mada sam sad ovaj put lakse podnijela negativnu betu nego prvi put,valjda to tako ide svakim razocarenjem postajes jaci!Toncice zavidim ti uzivaj malo i za nas!Smarija evo i tuznica salje tebi veliki Cure moje idem sad na spavanje sutra me cega duuuugi radni dan,pusica za sve
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 6.7.2013 12:52:43
mionab
Cure, da vam javim da je mojoj drugarici uspjela VTO iz drugog puta u Medico-s-u.Danas je radila betu i 16.dan je 2000.Najvjerovatnije će biti blizanci . Svi smo sretni!!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 6.7.2013 15:01:17
VTO pacijentica
Evo i mene! Juce bila na uzv, imamo jedan mesak, lepo se vidi zumancana kesa i nazire eho, imam i hematomcic od oko 2 cm, valjda nece nesto naskoditi. Zakazali su mi sl. kontrolu za dve nedelje. Miona, cestitam, od srca tvojoj drugarici!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.7.2013 11:54:02
Nova 86
Drage moje dame kako ste mi? Toncice hvala. Vidim da su Pahuljica i VTO vec bile na UZ. Moj UZ je tek 15.7.Gdje ste vi radile UZ i jel rade vanjski ili unutrasnji UZ? Jel mirujete i koristite Utrogestan?Ja sam vam sad u istom stadijumu kao pred betu....brojim dane i brinem da se nije sta desilo.Ne znam za vas,ali ja sam samo jednom vadila betu.....provjerila bih ponovo,ali nemaju gdje da me bodu.Veliko pozdrav svima.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.7.2013 11:43:21
M1984
Zekas ja sam dobro, radim svaki dan pa i vrijeme nekako prolazi. Sad jeino o čemu razmišljam je godišnji odmor, a kada se vratim onda ću da krenem sve izpočetak od preporuke pa nadalje. Kako si ti mila? Imaš li šta u planu? Drage moje trudnice nemojte da se opterećujete bez potrebe, budite dobre i slušajte dotoricu Pozdrav za sve
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.7.2013 22:03:19
zeks
I ja radim svaki dan tako da i meni vrijeme ide ko ludo,sutra idem kod doktora jer me jos uvijek boli stomak pa eto cisto na kontrolu,nista posebno nemam u planu moram da se dogovorim sa doktorom za laparaskopiju al to planiram ostaviti za zimu kad ne budem radila jer imam problema sa uzimanjem bolovanja u firmi,i sad sam za vto morala uzeti sav godisnji,tako da od mog odmora ove godine nema nista jer sam sav godisnji ispucala.A tek iduce godine planiram pokusati jos jednom a to sad zavisi kad cu skupiti pare.Cure moje cuvaj te se pa se cujemo,ljubim vas
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.7.2013 22:04:11
mrmot
Cao svim trudilicama i trudnicama na ovoj temi, trudnicama da sto bolje provedu trudnicke dane a trudilicama da sto prije predju na veseliju temu. Ja pripadam u grupu trudilica. Imam jedno pitanje za sve vas koje ste bile kod dr Sanje, da li ona trazi da se ponove svi nalazi koji su do sada radjeni iako su bili dobri ili samo ponavlja one koji nisu ok? Ja sam kod nje zakazana 15 jula i zeljela bih koliko toliko da imam neku sliku o samoj klinici i pristupu prema pacijentima? Ovo vas pitam jer sam prije 20tak dana imala jako lose iskustvo kod dr Balica u Tuzli pa sam se odlucila da odem kod dr Sanje. Nadam se da nisam pogrijesila. Jos jedan veliki pozdrav za sve i nadam se da cu se cesce druziti sa vama u narednom periodu!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.7.2013 7:37:24
M1984
Mrmot, ja kada sam išla sve nalaze je uvažila.Samo je tražila da se pred postupak urade svježi nalazi zua hormono, i brisevi, PAPA test i to je to. Ponesi sve što imaš, ona je jako ljubazna i prijatna žena, mislim da ti neće tražiti nešto što baš nije potrebno. Kod mene je problem kod muža pa tako da meni nije tražila ništa osim gore navedenih nalaza. Pozzz i sretno
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.7.2013 13:29:53
toncica
Drage moje evo i meine malo da vam se javim . Stalno negdje skitam sa sestrom pa kad Imam vremena javim vam se . Cestitam svima kojima je uspijela VTO: Zelim vam laku i ugodnu svih , a onima kojma nije uspijelo glavu gore i nema odustajanja bice drugi put. smarija, Maja, Rebeka, lavsaturn, Jelena , i ostale sve vas ljubi i voli vasa toncica i zeli vam da sto prije ugledate ,
< Poruku je uredio toncica -- 11.7.2013 13:30:58 >
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.7.2013 13:39:00
toncica
mrmot draga moja DR SANJA je jedno divno stvorenje. Mislim da ces biti zadovoljna sa njom . Ja i moj muz nemamo nikakav problem, malo mi je zacepljen jedan jajovod a kod muza sve ok. Sve nam je nalaze uvazila jedino je muzic radio spermiogram kod nje. Ponesite sve nalaze koje imate. Zelim vam puno srece.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.7.2013 21:06:55
zeks
Mrmot i moje je nalaze sve uvazila koje sam donije,ti ponesi svoje pa ako bude sta falilo ona ce ti reci,hormone,vaginalni,cervikalni bris,hlamidija,mikroplazma,ureoplazma,spermiogram i spermokulturu radis pred vto jer to ne bi trebalo biti starije od tri mjeseca,s tim da nije uslov da radis kod njih mozes na uputnicu,i nesikiraj se jako fin pristup ima prema pacijentima,sretno.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.7.2013 23:25:54
ema38
drage moje citam vas stalno i pratim vase komentare i ja se upravo pripremam za prvu VTO kod dr Sanje mozda sutra da je nazovem po vasim komentarima vidim da je zena ok i uskoro cu je i upoznati i dijelit svoja iskustva sa vama i hvala vam pomogli ste mi da se odlucim gdje da krenem na PRVU VTO cussss
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.7.2013 10:48:39
mrmot
Ema mislim da se neces pokajati, zena je zaista divna, mozes sve da joj ispricas, da je pitas, sve te saslusa pa tek tada da svoje misljenje. Sta reci za nju sem da je stvarno veliki profesionalac u svojoj struci.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.7.2013 12:56:57
eva30
zakazala sam konsultaciju u mediko-s 14.8 na moju petu godisnjicu braka,ali kod dr curic vesne.kakva je ona???svi hvalite dr sanju a nju niko ne spominje
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.7.2013 16:29:38
toncica
Drage moje trudnice i trudilice kako ste mi sve redom. Hvala vam svima na lijepim zeljicama za odmor . super mi je svaki dan negdje skitamo. VTO pacijentica cestitam ti mila , mogu zamisliti kako si bila sretna kad si cula otkucaje srca svoje bebice. Dace bog da i mi sve to dozivimo. Ostale moje saborke nemojte se nervirati i sikirati bice bebica i za nas .
devojke pitanje vi koje ste vadile bete.... kazite mi kad beta pada, jel to obicno znak pobacaja ili da ja idem pravac tom doktoru na ultrazvuk znaci da insistiram glavom kroz zid i ako me nezeli primiti....
"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"