|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  163 164 [165] 166 167   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
4.7.2013 12:27:17   
M1984
Zeks mila idemo dalje šta je tu je i hvala ti na podršci. Kaž mi, pošto pročita da si imala hiperstimulaciju jesi li uspjela sta embtiona zaledit? Jesi li iskoristila oba postupka?
Ja imam još jedan, možda će vam biti smješno ali već razmišljam šta ću ako mi ni tada ne uspije user posted image . Odakle skupit tolike pare za neki novi pokušaj.
Šaljem vam svima jedan veliki user posted image

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 4101
4.7.2013 14:54:09   
toncica
user posted image Drage moje saborke i prijateljice samo da vam mahnem iz suncane Austrije . Nemam bas puno vremena stalno negdje zujimo. Kako ste mi sve redom . Nova 86 cestitam ti mila od srca i zelim ti ugodnu i zdravu user posted image svih devet mjeseci . M19874 mila moja jako mi je zao sto ti nije uspijelo. Znam dobro taj osjecaj , ali glavu gore i u nove borbe za user posted image
Ostale curice moje imate veeeeliki zagrljaj i pozdrav od Vase tonci.
Svima zelim srecu u julu da bude sto vise user posted image

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 4102
4.7.2013 15:15:12   
smarija
Novim user posted image zelim puno,puno srece user posted image user posted image user posted image ,a tuznicama saljem jedan veliki user posted image

skitas Tonka skitas user posted image , lijep provod i odmor prije svega ti zelim user posted image

ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot
MM ''''''''78.g. Normospermia
1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0
1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0
4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4103
4.7.2013 23:33:56   
zeks
M1984 izvadjene su mi 23 jc od toga samo se devet oplodilo,od tih devet samo 3 prezivila 5 dana,dva vracena a taj treci nije bio dovoljno dobar za zamrzavanje,i ja sam se ponadala da cu imati smrzlica al eto nebi iz kog razloga neznam,a ja sam iskoristila oba besplatna puta sad cu pauzirati godinu dana do tada mozda odobre treci put a mozda mi uspijemo skupiti nesto para,a u medjuvremenu ja cu otici na laparaskopiju i izvaditi i ovaj jajovod i pokusati jos jednom i to je to,M1984 normalno je da razmisljas vec sta ako ne bude uspjelo ni drugi put,tako je i meni bilo mada sam sad ovaj put lakse podnijela negativnu betu nego prvi put,valjda to tako ide svakim razocarenjem postajes jaci!Toncice zavidim ti uzivaj malo i za nas!Smarija evo i tuznica salje tebi velikiuser posted image Cure moje idem sad na spavanje sutra me cega duuuugi radni dan,pusica za sve

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 4104
6.7.2013 12:52:43   
mionab
Cure, da vam javim da je mojoj drugarici uspjela VTO iz drugog puta u Medico-s-u.Danas je radila betu i 16.dan je 2000.Najvjerovatnije će biti blizanciuser posted image .
Svi smo sretni!!!!

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 4105
6.7.2013 15:01:17   
VTO pacijentica
Evo i mene!
Juce bila na uzv, imamo jedan mesak, lepo se vidi zumancana kesa i nazire eho, imam i hematomcic od oko 2 cm, valjda nece nesto naskoditi. Zakazali su mi sl. kontrolu za dve nedelje.
Miona, cestitam, od srca tvojoj drugarici! user posted image

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 4106
6.7.2013 22:41:33   
eva30
cestitam vtouser posted image user posted image user posted image ostalima pozdrav

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 4107
8.7.2013 11:54:02   
Nova 86
Drage moje dame kako ste mi? Toncice hvala. Vidim da su Pahuljica i VTO vec bile na UZ.user posted image Moj UZ je tek 15.7.Gdje ste vi radile UZ i jel rade vanjski ili unutrasnji UZ? Jel mirujete i koristite Utrogestan?Ja sam vam sad u istom stadijumu kao pred betu....brojim dane i brinem da se nije sta desilo.Ne znam za vas,ali ja sam samo jednom vadila betu.....provjerila bih ponovo,ali nemaju gdje da me bodu.Veliko pozdrav svima.user posted image

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 4108
9.7.2013 11:26:45   
zeks
Nova nemoj da brines sve ce to biti ok opusti se i uzivaj napokon si docekala pozitivnu betu,Vto user posted image poljubac za tebe i bebaca,M1984 kako si ti mila?

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 4109
9.7.2013 11:43:21   
M1984
Zekas ja sam dobro, radim svaki dan pa i vrijeme nekako prolazi. Sad jeino o čemu razmišljam je godišnji odmor, a kada se vratim onda ću da krenem sve izpočetak od preporuke pa nadalje.
Kako si ti mila? Imaš li šta u planu?
Drage moje trudnice nemojte da se opterećujete bez potrebe, budite dobre i slušajte dotoricu user posted image
Pozdrav za sve

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 4110
10.7.2013 22:03:19   
zeks
I ja radim svaki dan tako da i meni vrijeme ide ko ludo,sutra idem kod doktora jer me jos uvijek boli stomak pa eto cisto na kontrolu,nista posebno nemam u planu moram da se dogovorim sa doktorom za laparaskopiju al to planiram ostaviti za zimu kad ne budem radila jer imam problema sa uzimanjem bolovanja u firmi,i sad sam za vto morala uzeti sav godisnji,tako da od mog odmora ove godine nema nista jer sam sav godisnji ispucala.A tek iduce godine planiram pokusati jos jednom a to sad zavisi kad cu skupiti pare.Cure moje cuvaj te se pa se cujemo,ljubim vas

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 4111
10.7.2013 22:04:11   
mrmot
Cao svim trudilicama i trudnicama na ovoj temi, trudnicama da sto bolje provedu trudnicke dane a trudilicama da sto prije predju na veseliju temu. Ja pripadam u grupu trudilica. Imam jedno pitanje za sve vas koje ste bile kod dr Sanje, da li ona trazi da se ponove svi nalazi koji su do sada radjeni iako su bili dobri ili samo ponavlja one koji nisu ok? Ja sam kod nje zakazana 15 jula i zeljela bih koliko toliko da imam neku sliku o samoj klinici i pristupu prema pacijentima? Ovo vas pitam jer sam prije 20tak dana imala jako lose iskustvo kod dr Balica u Tuzli pa sam se odlucila da odem kod dr Sanje. Nadam se da nisam pogrijesila. Jos jedan veliki pozdrav za sve i nadam se da cu se cesce druziti sa vama u narednom periodu!

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 4112
11.7.2013 7:37:24   
M1984
Mrmot, ja kada sam išla sve nalaze je uvažila.Samo je tražila da se pred postupak urade svježi nalazi zua hormono, i brisevi, PAPA test i to je to. Ponesi sve što imaš, ona je jako ljubazna i prijatna žena, mislim da ti neće tražiti nešto što baš nije potrebno. Kod mene je problem kod muža pa tako da meni nije tražila ništa osim gore navedenih nalaza. Pozzz i sretno

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4113
11.7.2013 9:27:48   
mrmot
M1984, hvala na odgovoru, kod nas je problem u meni neredovni ciklusi, ciste na jajnicima i td. Nadam se da cu od dr Sanje doci puna optimizma!

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 4114
11.7.2013 13:29:53   
toncica
Drage moje evo i meine malo da vam se javim . Stalno negdje skitam sa sestrom pa kad Imam vremena javim vam se .
Cestitam svima kojima je uspijela VTO: Zelim vam laku i ugodnu user posted image svih user posted image , a onima kojma nije uspijelo glavu gore i nema odustajanja bice drugi put.
smarija, Maja, Rebeka, lavsaturn, Jelena , i ostale sve vas ljubi i voli vasa toncica i zeli vam da sto prije ugledate user posted image ,

< Poruku je uredio toncica -- 11.7.2013 13:30:58 >

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4115
11.7.2013 13:39:00   
toncica
mrmot draga moja DR SANJA je jedno divno stvorenje. Mislim da ces biti zadovoljna sa njom . Ja i moj muz nemamo nikakav problem, malo mi je zacepljen jedan jajovod a kod muza sve ok. Sve nam je nalaze uvazila jedino je muzic radio spermiogram kod nje. Ponesite sve nalaze koje imate. Zelim vam puno srece.

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4116
11.7.2013 21:06:55   
zeks
Mrmot i moje je nalaze sve uvazila koje sam donije,ti ponesi svoje pa ako bude sta falilo ona ce ti reci,hormone,vaginalni,cervikalni bris,hlamidija,mikroplazma,ureoplazma,spermiogram i spermokulturu radis pred vto jer to ne bi trebalo biti starije od tri mjeseca,s tim da nije uslov da radis kod njih mozes na uputnicu,i nesikiraj se jako fin pristup ima prema pacijentima,sretno.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4117
16.7.2013 22:57:19   
mrmot
Cao djevojke, samo da se javim da sam bila kod dr Sanje, odusevljena sam njom dali uspjela VTO ili ne ona je na prvom mjestu veliki covjek POZZZZZ

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 4118
16.7.2013 23:25:54   
ema38
drage moje citam vas stalno i pratim vase komentare i ja se upravo pripremam za prvu VTO kod dr Sanje mozda sutra da je nazovem po vasim komentarima vidim da je zena ok i uskoro cu je i upoznati i dijelit svoja iskustva sa vama i hvala vam pomogli ste mi da se odlucim gdje da krenem na PRVU VTO cussss

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4119
17.7.2013 10:48:39   
mrmot
Ema mislim da se neces pokajati, zena je zaista divna, mozes sve da joj ispricas, da je pitas, sve te saslusa pa tek tada da svoje misljenje. Sta reci za nju sem da je stvarno veliki profesionalac u svojoj struci.

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4120
17.7.2013 12:56:57   
eva30
zakazala sam konsultaciju u mediko-s 14.8 na moju petu godisnjicu braka,ali kod dr curic vesne.kakva je ona???svi hvalite dr sanju a nju niko ne spominje

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4121
19.7.2013 14:27:12   
celee1
Meni je Dr.Curic Vesna jedno divno stvorenje,Sanju nebih komentarisala cula sam razna iskustva,ali kazem CULA sam ...

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 4122
19.7.2013 20:42:54   
VTO pacijentica
Drugarice, ja samo da javim da smo bili prekjuce na ultrazvuku i da smo culi srce!
Osecaj je neopisiv, zelim vam svima tu srecu!
Ljubac od nas!

(odgovor članu celee1)
Neposredna veza do poruke: 4123
24.7.2013 16:29:38   
toncica
Drage moje trudnice i trudilice kako ste mi sve redom. Hvala vam svima na lijepim zeljicama za odmor . super mi je svaki dan negdje skitamo.
VTO pacijentica cestitam ti mila , mogu zamisliti kako si bila sretna kad si cula otkucaje srca svoje bebice.
Dace bog da i mi sve to dozivimo.
Ostale moje saborke nemojte se nervirati i sikirati bice bebica i za nas .

Sve vas ljubim i volim.

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 4124
3.8.2013 0:19:46   
vanchi88
devojke
pitanje
vi koje ste vadile bete.... kazite mi kad beta pada, jel to obicno znak pobacaja ili da ja idem pravac tom doktoru na ultrazvuk znaci da insistiram glavom kroz zid i ako me nezeli primiti....

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  163 164 [165] 166 167   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  163 164 [165] 166 167   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *