Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.5.2013 12:45:14
Jelena86
očekivano, beta 1. ponosna sam na sebe, čak nisam ni jednom zaplakal :) hehe, valjda se navikla, bilo bi mi neobično da je drugačije, ccc... ..toncice, glaxy, vama sretno sutra. maja, lavice, vibram da se lijepo dupla beta i da uzv bude odličan ~~~~~~~~~~~ ostalima sretno, u kojoj god fazi da ste...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.5.2013 13:28:12
toncica
Jelena dusice moja jako mi je zao a bas sam se nadala da ce nekako ovaj put uspjeti. Mila moja neznam sta bih ti rekla da te utjesim , znam kako ti je i meni bi isto bilo. Razumijem te u potpunosti. Rasplakala si me i ti kao i majusa juce bas mi zao i krivo sto vam nije uspjelo .
Hvala ti mila moja na lijepim zeljama za sutra , nesto me uhvatilo danas da mi je samo pregurati dan , pa sutra sta bude bice
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.5.2013 14:08:51
ajla 81
Drage moje evo i mene malo,Majusa.Jelena86 stvarno mi je zao,ali glavu gore bice bolje,Lavsaturn Maja Doboj cestitke sve najbolje vam zelim Toncice sta je sa tobom?Kada ides radit betu?jedno vrijeme nisam bila tu.pa i neznam dokle je ko stigao ali uglavnom ja vam zelim svu srecu pozdrav za sve cure
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.5.2013 16:23:13
M1984
Jelena86, majuša jako mi je žao. Iskreno, ne znam ni šta bi vam napisala jer utjehe nema, znam po sebi da je to teško prihvatit I ja nisam neke sreće, trebala dobit 02.05. da bi ušla u postupak u junu, ali još nije stigla tako da ću biti odgođena za septembar. Valjda Medicos ne radi VTO juli i avgust, tako da sam baš tužna, ali ko zna zašto je dobro ... Pozdrav za sve i čuvajte se ...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.5.2013 17:15:03
toncica
Jelena .dusice moja ljubim te puno i budi nam jaka znam da je tesko ali pokusaj. Hvala ti mila jis jednom na podrsci. M1894 mila moja zao mi je sto nije dosla , ali st ati mislis o toj soluciji da si mozda Neznam je li ti nekad kasnilo toliko . Mila nemoj biti tuzna bitno je da udjes u postupak naravno da je bolje da si ranije to odradila , ali kao sto si rekla ko zna zasto je to dobro . Mozda je to neki znak. Sve ostale zenice
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.5.2013 19:10:29
ivana91
Majuša tek sam vidjela da i tebi nije uspjelo .Jako mi je žao,šta drugo da ti kažem znam da u takvom momentu ne postoji riječ utjehe.Ali glavu gore draga moja i idemo dalje,nema odustajanja
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.5.2013 19:35:09
šmrc
majuša. lana08, Jelena86, držite se, znam da nije lako, ljubim vas punoooo lavsaturn, Maja Doboj, čestitam vam od srca, sada uživajte i malo se odmorite jer je ovo bio lud period tončice, glaxy, držim vam fige ivana91 ostale djevojke
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.5.2013 22:04:53
lavsaturn
Zdravo svima! Jasam dobro koje i vama zelim!krvarenje je zasad stalo,juce ujutro mise pojavio jedan malecki ugrusak,pasam zvala Medicos tesumi propisali progesteron inekcije svaki zreci dan.Nakon stosam odma primila prvu inekciju krvarenje je stalo,ali zato moram STROGO mirovati,pavam se zato cesto i nejavljam. Nemojte gubiti nadu iako je beta negativna razmisljajte pozitivno i bez odustajanja,krenite u nove pobjede. Vama koje sutra radite betu zelim vam punu puno puuuno srece i uspjeha!!!!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.5.2013 22:25:37
toncica
ivana91, smrc, lavsaturn hvala vam mile moje . Iz vasih usta u bozije usi, naravno to vazi i za glaxy lavsaturn mila samo odmaraj, miruj i uzivaj u svojoj . Cuvaj svoju mrvicu. Tebi i tvojoj mrvici veeeeeeeeliki glaxy mila moja ja radim BETU kod nas u Bijeljini privatno jer se u bilnici ceka 3 dana na rezultat. SRETNO jos jednom sutra, drzim figei
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.5.2013 10:14:45
Jelena86
glaxy, toncice, beta, beta, beta čuvam fige najjjače, da nas uskoro obradujete... ivana, dušo moja, hvala ti na podršci...dat će dragi Bog i nama nekada sreću u ruke. zbog nečega se moramo malo iše namučiti, ali vidjet ćeš, uskoro ćemo i mi biti trbušaste
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.5.2013 11:42:25
Nova 86
Maja Doboj cestitammmmm od srca!!! Toncice,glaxy ocekujem najljepse vijesti i od vas. Jelena 86,majusa,lana 08 zao mi je. Svaki put je trnovit,ali moracemo i mi svoj jednom da predjemo.
Sad cu vam napisati pricu koju je moja kolegica cula od zene koju je upoznala na jednom dogadjaju. Zena iza sebe ima 6 neuspjelih IVF.Posle toliko postupka digla je ruke od svega.Jednom prilikom morala je ici sa nekom djecom u obilazak manastira(bila je veliki ateista).Bila je u zaduzbini oca Svetog Save(ne znam kako se zove crkva) tamo im je rekla da je nerotkinja.Oni su joj dali vinovu lozu ili grozdje(citiram kako mi je ispricano) i rekli da posti 40 dana i posle toga u roku od 5dana ce da zatrudni i da ce roditi sina.Kako su joj rekli tako joj se i desilo. Rodila je prvo dijete u 41.,a drugo u 44.godini.Kaze da svako moze da se obrati u crkvi kojoj pripada i da oni to daju ili znaju gdje mozemo to dobiti.Ja sam do sad cula samo za grodzje sa Ostroga.Ja bih iskreno ovo sve pokusala,ali sta mi vrijedi kad sam ja zdrava i kad je do muza.Zelim da vam prenesem da ako mislite da ce vam pomoci da pokusate.Meni je bar dala vjetar u ledja i da je Bog taj koji nam sve odredjuje. Veliki pozdrav svima!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.5.2013 15:00:37
Marijana5
Drage moje...evo i ja da se javim...danas je sesti dan od FETa,vadila sam krv i beta je 7,8...Doktor kaze da dobro izgleda a ja ne znam ni sama sta da mislim...Da li je to dovoljno? U ponedeljak ponovo...Jako mi je zao zena kojima nije uspelo,ovo govorim od sveg srca,molim se za svaku i verujem da ce jednom sve to doci na svoje,samo verujte i verujte...ne znam sta vise da kazem,bas sam zbunjena...Sta vi mislite za moju betu???
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.5.2013 15:21:28
rebeka777
Ti si marijana bas bila nestrpljiva al beta je pozitivna u svakom slucaju i to jeste pocetak trudnoce. Cini mi se da u vecini lab. sve iznad 5 je znak za trudnocu, tako da se opusti i provjeri jos jednom sledece sedmice.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.5.2013 15:49:27
toncica
Drage moje zenice evo mene . BETA je manja od 1. Nisam vam se odmah javila posto sam se obandacila od bete. Jako sam se . Evo me dosla sebi pa da vam javim. Jako sam vam tuzna , ali stacemo tako je moralo biti . Glavu gore i idemo dalje . Hvala vam svima jos jednom na podrsci glaxy mila ti si nam poslednja nada obraduj nas ti makar
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.5.2013 16:07:33
glaxy
E cure evo i mene da vas obradujem Toncice, wellcome to the club, moja beta je 2, sto je bilo i za ocekivati s obzirom na to kako je bilo krenulo. Ja i muz smo se na kraju opalili smijati, nekako smo bili spremni na to. Pravo cudo bi bilo da je bila pozitvna beta, tek onda ne bi znali sta da radimo. Sad planiram da se dobro odmorim, da probam jos jednom pa sta bude. Necu uopste da se nerviram, barem smo pokusali i dali sve od sebe, ali ne zelim da mi zivot prodje u ovim stresovima, od ovoga covjek moze samo da poludi, i na kraju da se razboli, a onda vise nista nema smisla. Ja iskreno vjerujem da ce se nama i to jednom desiti, a sada glavu gore i idemo dalje.