|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
7.5.2013 19:42:36   
ms_do
Drage moje, znate i same smedje brljanje i minimalno krvarenje 8,9, 10 dnt moze biti i dobar znak! Ja jako navijam da je kod vas upravo taj!Pokusajte se smiriti jer ce jedino beta pokazati pravo stanje, a znam da je lakse reci nego uciniti!
Lavsaturn, sad polako do i strpljivo do UZ! Lana08 - zao mi je, odmori se pa u nove pobjede!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3701
7.5.2013 19:56:02   
toncica
ms do hvala ti mila moja od user posted image

(odgovor članu ms_do)
Neposredna veza do poruke: 3702
7.5.2013 21:07:59   
glaxy
Lavsaturn cestitam. Sad samo polako da se bebica dobro ucvrsti.
Sutra su na redu majusa i maja doboj, bice i tu velikih beta-predosjecam

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3703
7.5.2013 22:44:13   
Nova 86
Glaxy ljudi nemaju osjecaja.Ova moja je za prvi postupak znala sve,za sve je ispitivala,ali sad ne zna ni kad mikroginon pijem.user posted image
Toncice ovo je indirektna prijateljica koja mi se postepeno uvukla(muzevog najboljeg prijatelja zena),ali moje dozivotne prijateljice su i te kako tu uz mene i hvala im. Ja sam pocela piti 2 turu mikroginona,15.5. idem na UZ,a od 16.5.ako bude sve u redu pocinjem sa bocama,a u junu sta bude.
Lavsaturn tako sam srecna zbog tebe....zelim ti najljepsih user posted image . user posted image
Jelena 86,lana 08 nadam se da ste i vi isti slucaj kao lavsaturn,drzim vam fige.
Da znate kunem vas/nas dabogda imale visoku betu!!!! user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3704
7.5.2013 23:10:29   
Marijana5
Dobro vece drage moje...imala bih jedno pitanje ako mi neko moze reci...Ovako,u subotu mi je radjen FET,vracena tri embr.pa me zanima kada pocinju prvi simptomi???Da li su uopse obavezni??? Hvala unapred i pozdrav za sveee...user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3705
8.5.2013 9:39:24   
Jelena86
Marijana, moj ti je savjet ne pratiti simptome, iako se teško tome oteti. Realno, trudnoća, ako je i nastupila, u tako ranom stadiju je rano za bilo kakve simptome. Iako neke žene spominju povišenu tepmeraturu (koja može biti posljedica i utrića), bolne grudi, podrigivanje i štucanje, metalan okus u ustima, ali simptomi, počinju tek oko 6 sedmice. barem ti prenosim utiske drugih trudnica, ja sama ne znam...
sretno sa fet-om

< Poruku je uredio Jelena86 -- 8.5.2013 9:43:42 >

(odgovor članu Marijana5)
Neposredna veza do poruke: 3706
8.5.2013 11:03:12   
M1984
Drage moje samo da vam se javim da znate damislim na vas.
Lana08, jako mi je žao zbog tebe, znam kako ti je kako i većina nas jer smo to sve jednom ili više puta prošle. Malo se odmori i onda u nove pokušaje.
Lavsaturn, odmaraj i čuvaj se, a prije svega ti čestitam od srca.
Jelena 86,Tončica, Glaxy, Majuša nadam se da ste dobro i da ćete nas obradovati i vi kao lavsaturn.
Maja doboj, draga moja ...user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3707
8.5.2013 13:57:54   
toncica
Dobar dancic moje cekalice , trudnice , one koje su u postupku i sve ostale. Kako ste mi drage moje .
Kod mene je jos uvijek sve ok.. Kakva je kod vas situacijauser posted image
Sad sam se cula sa majusom . Isla je da radi betu i nazalost beta je 3,4. Rekli su joj da prestane sa terapijom.Danas joj je 10-i dan od ET
Jako mi je zao sto joj nije uspjelo, ali sledeci put ako bog da uspjece.
Maje nema jos da mi se javi .
Svima veeeeeliiiiiiki user posted image

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 3708
8.5.2013 14:03:24   
toncica
Nova 86 draga moja hvala ti na lijepim zeljama i na podrsci, ali zato i jesmo tu da jedna drugu podrzavamoi bodrimo .
Mila moja zelim ti puno srece u postupku i ako bog da da dobijes svoju malu user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 3709
8.5.2013 14:05:23   
dandi84
Tončice pitala sam za tebe više puta danas za...Onda sam pomislila da si otišla raditi betu pa se ne javljaš...Nekako sam se potajno i zabrinula...Hvala Bogu da je sve dobro...Uzivaj i opušteno samo....user posted image user posted image user posted image

Život nam vraća ono što mi drugima dajemo....

15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4)

28.12.2013. god -ugledali smo user posted image

29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3710
8.5.2013 14:10:50   
toncica
M1894 hvala ti mila od user posted image
Zaboravila sam ti reci da se raspitas u Srbiji za injekcije koje vam trebaju mozda su jeftinije nego kod nas. NPR.mikroginom je kod nas 13,30 bar sam ga ja toliko placala, a u Srbiji je od 5-6 km , Utrogestan je kod nas 18 km, a kod njih 11 km.
Na vecu kolicinu se isplati
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 3711
8.5.2013 14:15:45   
toncica
Dandic moj vidim ja da ti brines za mene dok si me pronasla . Hvala ti mila moja puno, jos uvijek je sve ok.
Nisam ni bila u kuci , dosla mi prijateljica sa svojom curicom pa smo sjedile napolju u basti.
Vrijeme je super. Bilo mi je super kafenisale smo i ispricale se.
IDEM SAD PRAVITI RUCKIC.
Javnem vam se posle i na druge teme.
Veeeeellliiiiiiikaaaaa pusetina od mene

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 3712
8.5.2013 14:26:45   
Leptiri
Toncice nasa pa sta je sa tobom cijeli dan te cekamo user posted image jesi li dobro? Ok sve?

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3713
8.5.2013 14:33:12   
toncica
Leptiricu moj hvala vam puno sto se brinete za mene. Evo tonci pravi rucak.
Bila mi prijateljica pa se nisam javljala
Javim vam se posle utrica. Ljubim te mila puuuuunooooooo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leptiri)
Neposredna veza do poruke: 3714
8.5.2013 14:39:38   
Leptiri
Samo nek si ti nama dobro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3715
8.5.2013 16:00:54   
Maja Doboj
Drage moje žene...evo i mene user posted image beta 515 user posted image user posted image user posted image

Javila sam odmah u mediko s radi prvog ultrazvuka i evo upravo me Dr Sanja zvala i rekla da dođem u utorak da mi uradi nekakve nalaze i hoće da uradi prvi ultra zvuk...

Djevojke malo smeđkasto na vešu ne znači ništa, čak može biti i dobar znak, ja sam imala tragove smeđkastog dan-dva i dosta mojih prijateljica je to imalo a na kraju je sve ok bilo...

lavsaturno...bravo milauser posted image

toncice, jelena86, galax i ostale djevojke....sretno!

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 3716
8.5.2013 17:15:21   
rebeka777
lavsaturn i maja doboj cestitam od srca. Neka ste nam otvorile sezonu pozitivnih beta ovog mjeseca user posted image

Cure koje jos cekate drzim fige da se pridruzite ovim lijepim vijestima!

Za djevojke koje nisu uspjele ovaj put samo da kazam da ne odustajete, strpljenje i neuspjesi ce se isplatiti. Grlim vas sve!

(odgovor članu Maja Doboj)
Neposredna veza do poruke: 3717
8.5.2013 18:24:35   
toncica
Jupiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
druga visoka BETA, samo neka se tako nastavi.
Maja Doboj cestitam mila moja jos jednom i ovde. Jako sam se obradovala , ja se obradujem svacijoj sreci .
Radujem se sa tobom mila moja , sad cuvaj svoju nrvicu .
Evo nama jos jedne zurke, pa zene moje sve ste pozvane pridruzite se. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja Doboj)
Neposredna veza do poruke: 3718
8.5.2013 18:32:32   
toncica
rebeka777 hvala ti mila moja oduser posted image na lijepim zeljama i podrsci .
Kakvo odustajanje nema odustajanja, jednom mora uspjeti.
Kako si nam tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
majusa mi je rekla da van prenesem cestitke i pozdrave u mjeno ime . Ona nema interneta izgleda zbog groma.
lavsaturn dusice moja kako si nam, jesi li dobro . Stade li to krvarenje user posted image user posted image user posted image
Jelena javi se mila sta je sa tobom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 3719
8.5.2013 22:37:31   
ivana91
Maja Doboj i lavsaturn čestitam vam od srcauser posted image user posted image user posted image

tončica,Jelena86 i ostale cure,molim se za vas da se i vi pridružite Maji i lavsaturnuuser posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3720
8.5.2013 22:47:22   
toncica
ivana91 hvalati do neba draga moja.
I ja tebi zelim sve najbolje i da ti se svi snovi ispune.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 3721
9.5.2013 9:37:51   
smarija

lavsaturn i maja doboj cestitam od srca. Majo beta je bas,bas dobra user posted image
user posted image user posted image user posted image

ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot
MM ''''''''78.g. Normospermia
1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0
1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0
4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 3722
9.5.2013 9:38:54   
glaxy
Maja doboj cestitam od srca
Majusa - mogu samo da kazem znam kako se osjecas sve sam to prosla, sad se odmori, skupi snagu i spremi se za nove pobjede. Vidjeces cim udjes u novi postupak sve se to zaboravi.
A sutra smo ako se ne varam na redu jelena, toncica i ja!
Pa cure moje, sretno nam bilo...

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3723
9.5.2013 9:51:55   
Jelena86
drage moje, ja sam ovaj postupak već otpisala, čak sam u jednom momentu prestala piti terapiju...zbog krvarenja...nisam mislila otići betu vaditi nikako, nego uraditi test.ali od sinoć mi se krvarenje toliko smanjilo, gotovo skroz stalo, pa sam odlučila da odem sada uraditi betu, da me ovo ne muči više i da prekinem sa terapijom skroz. možda mi normalno ne može procuriti od utrića.
javim vam rezultat, ali se ne nadam da će biti išta..
hvala vam do neba na lijepim željama i podršci, uz vas je sve lakše :*
umalo da zaboravim čestitati maji doboj, bravo ženo, to nije beta, nego beturinaaaa..miriše na više beba user posted image
majuša, draga moja, pisala sam ti na fb, ne znajući da si ovdje objavila vijest,..žao mi je draga moja, znam šta znači negativan nalaz. ali glavu gore, i kao što kaže glaxy, kroz koji dan, kada počneš razmišljati o novom postupku, sve će proći, sve se zaboravi, vjeruj nam..grlim jakooouser posted image

< Poruku je uredio Jelena86 -- 9.5.2013 9:55:31 >

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 3724
9.5.2013 12:26:14   
toncica
glaxy mila moja sretno i tebi i meni sutra . Ako bog da da BETE budu trocifrene. Navijam za tebe i drzim fige iz sve snage za sutra .Odmah javi kad budes znala rezultat.
Imas li ti nekakvih promjena, kako si mi.
Zenice moje nesto mi se skroz slabo javljate.
smarija duso kako si mi ti , dokle si stigla . user posted image user posted image user posted image user posted image
Jelena draga sretno i navijam za visoku BETURINU, ako bog da. Voljela bih kad bi ti uspjelo, zasluzila si, koliko si se borilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Maja i lavsaturn kako ste mi moje user posted image
Ostale cica mace sve user posted image i user posted image

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 3725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

zubici

trebam li se zabrinuti sto kod Anela sporo rastu zubi zadnji mu niknuo u martu haman I stalo sa nicanjem sporo mu uzas rastu zub jedan i pauze max 3 mjeseca...Ima 2 god . i samo osam zubica.

molim odg. (96%)

molim odg. (2%)

Broj svih glasova: 50

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *