|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  146 147 [148] 149 150   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
6.5.2013 21:21:56   
Jelena86
lavsaturn, draga moja, to je očito trudnoća, ne može biti + od utrića, ali molim, te, lezi, miruj, natsavi sa terapijom, može biti da je neki hematom ili nešto slično, pa da ne pogoršaš stanje. sretno sutra, navijam jakoooo da sutra bude beturina na nalazu.

(odgovor članu ms_do)
Neposredna veza do poruke: 3676
6.5.2013 22:50:03   
glaxy
Lavsaturn jedna moja prijatelnica je prokrvarila vece prije nego sto je trebala raditi betu, bio je to njen treci ivf, ona se pomirila da nema nista od toga, sutradan beta bila preko 500 i sada ima jednu preslatku bebicu.
Eto sve sam ti rekla.

(odgovor članu ms_do)
Neposredna veza do poruke: 3677
7.5.2013 10:05:09   
toncica
lavsaturn mila to nemora nista da znaci. Samo se nemoj nervirati i stresirati , znam je da je tesko i da nije lako ali izdrzi do bete jer fe jedini pokazatelj ona.
Tako se isto desilo jednoj zenici na forumu samo na drugoj temi isto joj je druga crtica bila blijeda i hvala bogu ostala trudna . Bice to sve ok ljubim te.
Cula sam se sa Majom nema mogucnosti da udje na forum. Pitala je za sve vas i pozeljela vam svima srecu . Ona je ok sutra radi BETU.
Kako ste mi moje cekalice pocele bete da se rade. Ja sam zasad ok vidjecemo do petka sta ce biti. Mile moje svima vam zelim makar po jednu user posted image

(odgovor članu lavsaturn)
Neposredna veza do poruke: 3678
7.5.2013 10:27:54   
Nova 86
Lavsaturn samo budi smirena....ne zelim da ti se desi ono sto i meni.
Ja sam prvi postupak imala 3+ testa,ali uspanicila se kad je krenulo ono cudno isprekidano krvarenje i jbg,dijagnoza-biohemijska trudnoca,mala beta 35.Zato ces ti biti srecnija i danas ces da nam javis ogromnu betu.user posted image user posted image user posted image
Cure moje kad bi nam svima uspjelo iz prvog puta.Citam vase postove,pa sad kad je usitnilo do bete kao da i sama prolazim kroz sve to.Dobijemo 6.culo,pa osjecamo i sto treba i sto ne treba.Samo onaj ko prolazi postupak moze razumjeti sta je to.Ja imam "prijateljicu" koja mi je upadala u sobu dok sam davala boce i zna sve kroz sta sam prosla,uskoro treba da se porodi.Citavu trudnocu me je ubijala kako se okrece,stuca,moju ruku stavlja na stomak,citav razgovor prodje o trudnoci i u kojoj je nedelji,Boze sacuvaj.Nisam htjela bilo sta da joj kazem da se ne hrani mojom slaboscu ili da pomisli da sam ne daj Boze ljubomorna.Pored takvih prijatelja meni neprijatelji ne trebaju.Morala sam malo da vam se iskukam.user posted image
Jelena 86,majusa,Maja Doboj,glaxy i sve ostale koje nisam napisala zelim mnogo sreceeee i velike beteee!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 3679
7.5.2013 11:37:05   
glaxy
Nova tacno znam o cemu pricas imam i ja takvu prijateljicu. Bila sam joj podrska dok je prolazila kroz svoje vantjelesne, sada ima bebicu ali se otkad je bila trudna a sada pogotovo trudi da mi nabije na nos to sto ja jos nemam djece tako da joj za ove svoje postupke nisam ni rekla.
Imam osjecaj da ne moze da uziva u svojoj sreci ako mene na povrijedi, masu sam puta oplakala zbog nje. Nazalost ne mogu da u potpunosti prekinem kontakte s njom iz nekih drugih razloga, ali sto ti kazes pored tak vih prijatelja neprijatelji mi dodju kao male mace.

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 3680
7.5.2013 12:13:00   
toncica
Nova 86 hvala ti od user posted image
Kako si mi ti u kojoj si sad faziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ta tvoja i pprijateljica od glaxy vam nije prava prijateljica. Prava prijateljica te nebih nikada povrijedila.Moje prijateljice su samnom prosle sve moje faze kroz postupak i podrzavale me , i hvala im na tome.
Cak me nekad nisu puno ni ispitivale misleci da me ne povrijede.
glaxy duso kad ti radis BETUuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 3681
7.5.2013 12:31:33   
glaxy
U petak kad i ti :)

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3682
7.5.2013 12:33:39   
glaxy
Sta nam je sa lavsaturn?

(odgovor članu ms_do)
Neposredna veza do poruke: 3683
7.5.2013 13:10:20   
toncica
lavsaturn gdje si ti javljaj se nemozemo vise da cekamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3684
7.5.2013 14:07:01   
Jelena86
Ja se jutros probudila 2-3 kapi krvi na papiru...stavila utriće i od tada nešto blago smeđe se provlači...vještica u najavi...ostalim curama, puno sreće želim, glaxy, toncice, maje, lavs, navijam od srca za vas ~~~~~~~~~~~~~~1

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3685
7.5.2013 14:13:09   
lana08
Nakon tri dana iscekivanja,i pomalo smedjeg iscjetka, kod mene jutros stigla vjestica....
Ni neznam kako se osjecam,iskreno nsam swe mnogo ni nadala ovaj put,ali ipak jesam potajno.

Svim curama puno pozitivnoh vibracija od mene,zelim vam svima user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3686
7.5.2013 14:35:30   
toncica
Jelena 86 mila moja i kod mene isto . Ja malo prije otisla u WC kad ono nesto svijetlo smedje. Sad odoh da stavim utrice pa cemo vidjeti sta ce biti . Ja se puno ne nadam s obzirom na situaciju.
Drage moje svima nam zelim da nam ne dodjeuser posted image .
lana08 zao mi je mila moja neznas koliko , isto da se i meni to desilo..
Glavu gore i skupljaj snagu za sledeci postupak. Tako je nama zenama sudjeno da se borimo i prolazimo kroz svasta u zivotu.
Navijam za sve cure Maja Jelena majusa lavsaturn i glaxy i drzim fige da sto prije ugledate user posted image
Valda nisam nekog zaboravila.

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3687
7.5.2013 14:37:02   
glaxy
Lana zao mi je, sta da se radi. Koliko sam shvatila ti vec imas jedno dijete pa imas barem nekakvu utjehu.
A dace bog pa ce ih biti jos, ne preostaje nam nista drugo nego da se nadamo.

Jelena draga, koji ti je danas dan od et. Meni kad v idim taj smedji iscjedak sve ladje potonu jer mi se to ja lka pred svaku m bar 3 dana prije ali ne mora da znaci da je i kod tebe tako. Znam dosta cura kojima je taj oscjedak znacio upravo trudnocu.
Znam da ti je vracen embrion treci dan, samo se ne sjecam na koji dan ciklusa?
Sretno draga, zelim ti sve najbolje

(odgovor članu lana08)
Neposredna veza do poruke: 3688
7.5.2013 14:42:43   
glaxy
Toncice a da ti ipak ranije uradis betu?
Vec sam pisala da je moja drugarica prokrvarila dan prije bete i sreca da ju je vadila 11 dan poslije et odmah su joj ukljucili injekcije progesterona i hvala bohu rodila je zivu i zdravu be bicu, da je cekala 16 dan ko zna mozda bi bilo kasno

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 3689
7.5.2013 14:59:51   
toncica
glaxy mila moja neznam sta bih ti rekla vidjecu do veceras sta ce biti.
Hvala ti mila na savjetima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 3690
7.5.2013 15:06:59   
Jelena86
tončice, slažem se sa glaxy, uradi betu, pokazat će ti sigurno na čemu si, ja sam do sada 3 puta radila betu 11.-12.dnt.
glaxy, meni je danas 10.dnt user posted image baš sam vam tužna, žene moje...nekako sve više gubim nadu...

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3691
7.5.2013 15:55:26   
glaxy
Jelena ne znam sta da ti kazem, i sama sam takva malo malo pa pocnem da cmizdrim onako bez razloga, cas se osjecam ovako cas onako.
Ni sama ne znam sta da mislm.
Ali rekla sam sebi izdrzacu do petka pa sta bude, a do tada cu biti spremna da prihvatim bilo koji ishod.
Jednom se i meni mora zalomiti, doci ce jednom kraj i ovim mukama.
Nista nije do vijeka pa nece ni ovo.

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3692
7.5.2013 17:14:23   
toncica
Jelena draga moja kao sto je rekla glaxy, neznam vise sta da mislim . Sacekacu do sutra da vidim sta ce biti .
Ja nisam jos prokrvarila, samo je trunka bila neceg svijetlo smedjeg..
I ja se nekako ne nadam nicemu tako mi je nekakav glupav osjecaj .
Mora i nama jednom uspjeti samo treba nacekati, a mi cemo da tada poludjeti.
glaxy koji je tebi danas dan od ETuser posted image
Mnogo sam vam tuznauser posted image i nervozna.

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3693
7.5.2013 17:53:43   
Jelena86
hvala drage moje...
ja mislim da ću odraditi test sutra-prekosutra, ili ću otići izvaditi betu, pa ću znati na čemu sam...
držite se cure moje, lana, toncice, glaxy...
šta nam je sa lavsaturn danas? javi nam se draga, nadam se lijepim vijestima user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3694
7.5.2013 18:02:46   
lavsaturn
Lijepe moje dame!user posted image
HVALA vam na podrsci.Uradila sam danas betu 181,17 vrijednost, tako da sam trudna, a krvarenje imam, ide pomalo, jer sam se danas napatila iz Teslica-B.Luka i nazad.
Zbog krvarenja su mi propisani vitamini B6, B12, C, folna, utrogestan nastavljam 3x2, strogo mirovanje i zbog trobofilije inekcije fragmina si dajem na svakih 12h, 5000 jedinica.Kontrola za 10 dana.
Tako moje dame nemoj te mi biti pesimisti.Meni je ovo 5 trudnoca, 4 sam imala neuspjele, pa vidjecemo sta ce ova donijeti.
NEMOJ TE odustati, MOLIM VAS I VOLIM VAS PUNO!Sjajne ste sve!!!!!!!

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3695
7.5.2013 18:17:16   
Jelena86
to Lavice naša user posted image user posted image user posted image konačno nešto lijepo čuti. samo ti miruj, odmaraj, nadam se da će ti krvarenje uskoro stati...pusa velika za našu user posted image

Neposredna veza do poruke: 3696
7.5.2013 18:25:41   
toncica
lavsaturnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mila moja i si nasa hrabrica. Radujem se neznas ni koliko. Cijeli dan sam nervozna , a ti si mi uljepsala ovaj ostatak dana .
Samo miruj draga valda ce prestati krvarenje.
Ajmo zenske gdje ste zurka pocinje user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3697
7.5.2013 18:50:15   
helga78
zene, stizem i ja na zurku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lavsaturn trudnice, bas sam se obradovala kad sam procitala. zelim ti svu srecu ovog svijeta. samo ti miruj i neka te muzic pazi i mazi i bice to sve super.
toncica, ti nikako ne smijes biti nervozna i tuzna..ko ce inace siriti optimizam user posted image user posted image user posted image
Jelena86, glaxy, Maja Doboj, majuša, samo hrabro drage moje, uz vas sam svim user posted image Ocekujem i od vas dobre vijesti
Zene, ako sam neku preskocila, neka mi oprosti.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3698
7.5.2013 19:04:10   
helga78
lana 08, zao mi je, draga.. sve mi ovdje vrlo dobro znamo kako ti je user posted image user posted image user posted image .. isplaci se, stegni srce i idemo dalje.. morace nam se nekad posreciti

(odgovor članu helga78)
Neposredna veza do poruke: 3699
7.5.2013 19:08:16   
toncica
helga mila moja vise nisam nervozna. Tako me je lavsaturn oraspolozila i obradovala da nemas pojma.
Ovakve vijesti volim da cujm, a posebno kad su prve a EXTRA su.
Cica mace moje jeste li primjetile da je prva beta uradjena sa velikim plusem kao kuca, ako bog da da se tako i nastavi u narednim danima.
Sad sam se cula sa majusom , sutra ide raditi betu.

(odgovor članu helga78)
Neposredna veza do poruke: 3700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  146 147 [148] 149 150   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  146 147 [148] 149 150   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Abdominalna hirurgija Vojna bolnica/Koševo
sretna_mama

Abdomanalna hirurgija

Vojna bolnica (67%)

Koševo (32%)

Broj svih glasova: 60

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *