EKATERINA II
|
Beka80 ,refundiraju bez obzira na ispucane pokusaje u vrijednosti koja se daje sanji,s tim da ne bacas ni racune od utrogestana,davanja injekcija bilo,bilo cega sto si placala.i ti si najbolje objasnila smisao ove polemike da je bolje i dici kredit da ti uspije sto prije ivf i da dobijes bebu ,nego da nas truju svakakvim hormonima i na kraju nista a vrijeme prolazi kao ludo,ali pojedine cure tj.zene kao pahulja ,pahuljica ,sanja i slicno stalno pricu guraju u drugom pravcu i prave se naivne ,da ne kazem,glupe,kako ovo,kako ono kada sam na svako pitanje dala konkretan odgovor...da sanja je skolovana pa tako zna i skretati ljude sa teme da se zaboravi ona istina o kojoj mi pisemo...jos jednom drage cure i zene,srecan vama postupak u medicu i bilo gdje,ali cucemo se za dva mjeseca da vidimo koliki je uspjeh,naravno kod stvarnih zena a ne sanje pod ovim imenom,pa pod onim imenom i tako u nedogled. sto mi je smjesno i to,odjednom sanja trzazi nalaze hiva itd,e pahuljo,pahuljo,koja protekcija ,pa samo kod tebe sumljaju na sidu!!! samo jos ovo,za cure koje nisu procitale,meni je ivf uspio u bg,samo sto sam dozivjela traumu i izgubila bebu,ali ipak je uspio,a ovdje ni jedan,bete 0,debele 0,a doktorice lazu li lazu pahuljice1 pozitivna osobo,prosvjetli nas svojim pozitivnim nabojem,reci nam nesto sto ne znamo beka80,zaboravih ti napisati prosliput,moze nova tema,ajmo da pljujemo po medicu ,prikljucujem se odmah ,a vjeruje,m da ce odziv biti veci nego igdje.evo moj prijedlog za naslov...SVI ONI KOJE JE SANJA DOBRO IZVARALA,PRODAVALA MUDA ZA BUBREGE...izvinite vi senzibili ovo na mudima,vjerujem da ce se sada javiti neki koji ne znaju ni sta su muda,a da ih to vrijedja... i da ,necu ja ,bez obzira na novu temu,nigdje sa ove teme,tu sam cure,ne brinite mile i zovnite i mene nekada na kafu na koju se nikako ne mozete organizovati...pa da ne moze sanja ici sa sanjom i sanjom na kafu a da ih ima vise od jedne...hahhah,vidis pahuljice 1 da sam ipak i ja sva neka ozarena dusa i pravi vickasti stvor ali sta cu,ne vjerujem medicu i nevjerujem ni jednu rijec koju su napisali na fb stranici za uspjeh,ni na sajtu,a evo sada cu ja napisati da imam recept koji uspjeva 100 posto,a mi vi vjerujte,samo me trebate naci na fejsu
|