ksena
|
IZVORNA PORUKA: EKATERINA II pahuljica1,odgovoricu ti na pitanje.da se tako nesto desilo,naravno da bi rekla da je rijesila moj problem,bila bi kraljica i sl...medjutim,to je samo pusta masta,ne postoji osoba koja se moze tim pohvaliti tako da mi pricamo o bajkama sta bi bilo kada bi bilo.ja iznosim realne cinjenice,a to su da je ona povrsna,ne zainteresovana u potrebnoj mjeri za nas problem,manipulatorka koja i te kako prati ovaj forum iblazuje situaciju sa tim pricama ,jao meni je uspjelo kod sanje i kod nikog drugog nije ili meni je iz prve uspjelo...moze se desiti ali kod jedne dvadesetogodisnjakinje kojom vjerovatno nije ni trebala iv ,ali posto ona svakog upucuje na ivf,st zbog prosjeka rezultata,tako i zbog para,normalno je da ce nekoj mladoj curi ici sve glatko,koja bi vjerovatno u neka tri mjeseca i onako ostala prirodno trudna...naravno,ne morate da citate sto pisem,ako vas to nervira i ako mislite da ce vam moja prica poremetiti uspjeh!!!medjutim,nece,neuspjeh je iskljucivo zbog nedovoljne strucnosti,pa bar da doticne dame urade sve kako treba ,onda ne bi bilo potrebe da se krivica prebacuje na njih,jer ako si bila u ljubljani znas vec kako oni rade,a ovdje ces tek da vidis...tetosice te sigurno i bices prezadovoljna dok ne ispucas oba rjesenja ,a onda adio.naravo,ja ti zelim odmah uspjeh,ali to je scenario 99,99% zena. evo jos jednom cu da ti potvrdim svoj odgovor,da mi je uspjelo iz prve,hvalila bi je,ali molim one osobe kojima nije nikako uspjelo,a ne iz prve da je ne hvale uzalud,jer je to sve laz.jednom sam pitala da se jave osobe kojima je radila dr u medicu amh,inhibin b,brojala antralce od 2 do 5 dana i niko se nije javio,jeste jedna osoba ali koliko sam shvatila to nije radila u medicu...pa o cemu onda ja pricam,i nije mi jasno da li je lakse zivjeti u lazi i dozivljavati teska razocarenja ili se kvalitetno boriti pa doci kako treba do svog cilja...evo jos nesto,neka mi se javi neko ko je imao pozitivnu betu bar...ja znam da su samo dvije cure ostale trudne,a znate li koliko njih prodje ciklus i znate li kada dr kaze da je uspjeh medica u regionu najbolji,mozda da je jevremov bolji i da je medicov 45 posto cini mi se,znate li da tu ubraja trudnoce iz prirodnog pokusaja koje se tamo vode ,da ubraja ako je beta bila za 1 veca od granicne vrijednosti,a zna se da od toga nema nista....cure ,nadam se da grijesim ovaj puta,ali cucemo se za 2 mjeseca ponovo,pa ... EKATERINA II ja nisam imala problem sa začećem, dr Sibinčić nikada nisam upoznala, ali volim pročitati nove postove na ovoj temi jer se radujem sa svakom ženom kojoj uspije postupak i tugujem sa svakom kojoj ne uspije. ovih par dana čitam postove koje ti pišeš i pitam ja tebe, kao osoba koja APSOLUTNO nije uključena u svu ovu priču, ŠTA TI ŽENO HOĆEŠ? Jelžene imaju pravo na dva postupka u Medico S-u? DA Jel treba da sve one kažu " nama ekaterina rekla da Sanja nije stručna i mi odbijamo šansu da probamo da dobijemo bebu"? Jel to tvoj cilj? Šta si ti po struci pa zaključuješ ko je stručan, a ko ne? Razumijem ja i tebe, imala si dva pokušaja, nisu uspjeli, sad su ti svi krivi, ali ženo božija, de oladi malo. zašto unosiš nemir medju ove žene? c kojim ciljem? i ne, nisam iz Medicosa, nemam nikakve veze sa sterilitetom. umjesto da ovim ženama pružiš podršku, jer si prošla kroz dva postupka, znas kako to ide, ti samo siješ razdor i nervozu. Budite mi sve pozdravljene