beeze_lj
|
Na ovom forumu sam poodavno, ali nisam diskutovala, samo citam, pratim vase pokusaje, radujem se kada se kojoj desi trudnoca, zalostim se kada ne uspije,uglavnom skoro svaki dan navratim da vidim sta ima novoga. . Ovdje sam zbog svoje kcerke koja je imala problema sa zatrudnjivanjem zbog obostranog hidrosapingsa i jako visokog prolaktina. Bila je i kod Dr. Sibincic,odobrili su joj besplatnu VTO, ali ona je odlucila da ne ide kod nje, nije joj se ucinila dovoljno zainteresovana za nju, sve je islo nekako povrsno, tako da se odlucila za Dr Vlaisavljevica, stim da postupak radi u Beogradu, a o svom trosku. Morala im je dostaviti sve nalaze, prolaktin,HBsAg,Anti-HCV, Syphilis TP HIV Ag/Ab Combo, Anti-Toxoplasma gondi IgM i IgS, Anti rubeola IgM i IgS , bris cerviksa, hormone stitnjace, Papa nalaz, hormone Lh i Fsh,i oni su je mailom obavijestili kada su primili nalaze i otisla je na dogovor oko postupka. Uglavnom, Vto je uspjela iz prvog puta,poslije dugih 7 godina cekanja, ja sam sada baka djecaku i djevojcici. Poslije poroda dostavila je sve racune fondu koji joj je refundirao cjelokupni iznos. Nisam ni za ni protiv Dr Sanje, ali sam za to da buduca majka odluci gdje ce da ide, gdje ce se sigurnije osjećati,gdje ce dobiti punu paznju a da li će doci do trudnoce, to se kod ni jednog ljekara sa sigurnoscu ne moze reci. jer ljekari su samo ljudi. http://www.facebook.com/ZdravstvenaUstanovaMedicoS Ovo sam danas vidjela na Facebooku, pitam se da li je to tacno, a zeljela bih da jeste?! Zelim vam svima svaku srecu :)
|