Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Administratori i moderatori upomoc! 6.3.2012 22:30:39
mama75
Ovaj novi prozor za pisanje se meni pojavljuje na laptopu i na comp na poslu, a na kucnom comp mi je onaj stari. Ja mislila da je to do windowsa koji je instaliran, jer su mi u laptopu i na poslu ovi "moderniji"
RE: Administratori i moderatori upomoc! 12.3.2012 21:59:57
bebacha
IZVORNA PORUKA: Iman83
Molim raju da stave avatare i potpise jer počinjem da ih gubim...sve više i više ljudi neprepoznajem po nicku, već po slici s avatara ili potpisu...pa one koji nemaju ni jedno ni drugo...za mene su anonimusi...
Hoće li meni ko popraviti ovaj problem, ili da ja bacam u grah kad se s nekim dopisujem ko je
RE: Administratori i moderatori upomoc! 30.3.2012 20:00:14
vjestica
IZVORNA PORUKA: neki x
Evo ga
Joooooooj otkad je ovo kod mene ovako,ja se vec i navikla
samo da kažem da mi je još uvijek ovako i ne da se nisam navikla, nego msilim da se neću nikada ni navići smeta mi dok kucam, pogotovo veći post, ne pregledno, a kako imam puno grešaka u postu, kad naknadno ispravljam, jedva se snađem i maloprije sam otkrila još jedan problem - ne mogu nikako staviti sliku u post, samo link uradim sve kako sma i prije radila, dok je bio normalan prozor za post, ali ne mogu zaijepiti sliku ima li nade da se vrati na staro?
RE: Administratori i moderatori upomoc! 30.3.2012 23:59:34
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: milenium
Evo ga
pa kod mene je ovako godinama zar postoji drugačije
Ja ne razumijem u čemu je problem u ovom prozoru za pisanje posta Meni je na chrome-u uvijek ovako bilo. I na njemu nema smajlija već samo kod u zagradi.
RE: Administratori i moderatori upomoc! 31.3.2012 11:15:02
Hanady RR
I kod mene je oduvijek ovakav porzor... da mi je sadad znati kakav je taj drugi, hajde slikajte nam i rugi
RE: Administratori i moderatori upomoc! 31.3.2012 12:01:49
Visnja RR
sto se tice samog prozora ja se ne sjecam da je bio drugi ... sto se tice smajlija tesko da ce se problem lako tj brzo rjesiti iz razloga sto svi imamo nove verzije browsera a forum je podesen po starim Ja sam taj problm vec dala programerima ali on se plase ako nesto pokusaju da promjene da bi se forum poprilicno zbrckao.. Ali jos uvjek razmatraju sta se moze uraditi... dok sam bila na windox xp meni je bilo sve ok sad kad imam novi windows i meni je isto (bez smajlija) I nama pravi problme jer ne mozemo azurirati neke liste sa smajlijima...ali do daljnjeg cemo morati cekati...
e sad apsurd je taj da se ovo desava samo na RR.ba a ne na drugim RR a logika je da i drugi imaju nove programe Iskreno se nadam nekom rjesenju koji ce nam vratiti nase smajlije
RE: Administratori i moderatori upomoc! 21.4.2012 14:46:08
Lulu_08
Nakon nekoliko neuspjesnih pokusaja da privucem paznju na temi Trudnicka RR Lista 2012 sa molbom za azuriranje iste obracam se ovdje administratorima i moderatorima sa molbom da se trudnicka rr lista za 2012tu godinu azurira.
Unaprijed hvala .
RE: Administratori i moderatori upomoc! 21.4.2012 15:06:05
Skvo RR
Ja ne mogu da je azuriram, radi ovog problema sa smajlijima..jedno vrijeme sam mogla preko googla chroma, ali sada ne mogu...Vidjet cemo jos sa drugim moderatorom na tom pdf-u. Razmisljam cak i o tome da pise samo nick i termin.
RE: Administratori i moderatori upomoc! 21.4.2012 20:12:02
Visnja RR
na zalost programeri jos uvje nisu rjesikli taj problem...jednostavno 60% nasih korisnika ima taj problem sa smajlijima... i nemoguce je azuriranti listu za sada... oni pokusavaju naci neko rjesenje a svako koje su imali je dovodilo u uposnost cijeli forum ... pa ... moracemo cekati...
RE: Administratori i moderatori upomoc! 1.5.2012 13:36:53
reallove
Zasto je zakljucana vecina starih tema,jutros trazim "Porucite nekom nesto",zakljucana,odem na "Kritike,sugestije,pohvale",zakljucano,pa nema se vise gdje pisati..Hanuma zakljucana,ovaj chat je uzas,ne mozes se snaci..Ima toliko tema koje su visak,a vi ste izbrisali ove koje su bile najvise aktivne...
< Poruku je uredio reallove -- 1.5.2012 13:37:43 >
RE: Administratori i moderatori upomoc! 1.5.2012 17:47:57
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: reallove
Zasto je zakljucana vecina starih tema,jutros trazim "Porucite nekom nesto",zakljucana,odem na "Kritike,sugestije,pohvale",zakljucano,pa nema se vise gdje pisati..Hanuma zakljucana,ovaj chat je uzas,ne mozes se snaci..Ima toliko tema koje su visak,a vi ste izbrisali ove koje su bile najvise aktivne...
Nisi dobro potrazila Tema" Pitanja, sugestije, kritike" nije zakljucana Porucite nekom nesto je chaterska tema koja je cesto izazivala samo "problem" ma forumu pa je zakljucena... Ovo nije chat nego forum...
RE: Administratori i moderatori upomoc! 1.5.2012 23:12:04
reallove
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: reallove
Nisi dobro potrazila Tema" Pitanja, sugestije, kritike" nije zakljucana Porucite nekom nesto je chaterska tema koja je cesto izazivala samo "problem" ma forumu pa je zakljucena... Ovo nije chat nego forum...
govorim za temu RR razgovori/chat koju ste ubacili na mjesto hanume...Koliko znam prije su bile "Kritike,sugestije,pohvale" ja sam na pretrazivac tako ukucala i evo sta je izbacilo na pretrazivacu http://www.ringeraja.ba/forum/m_359285/mpage_1/key_/tm.htm#568872
RE: Administratori i moderatori upomoc! 11.5.2012 22:47:53
Lejla Ka
Već odavno imam problem sa PP. Mogu poslati nekom PP samo ako kliknem na ikonu PP ispod avatara na nekoj od tema. Kad želim poslati tako da odem na Moje privatne poruke u Moja Ringeraja ne da mi da upišem nick članice. Nakon dva slova svega nestane. Nekad mi je već od prvog slova nudio nickove kao pop up, a sad mi briše slova.
RE: Administratori i moderatori upomoc! 11.5.2012 22:53:42
Medić*
I meni se isto desava. Tako da poruke saljem klikom na pp ispod avatara. Kada odem na Moja rr i udjem u privatne poruke cim ukucam prva dva slova nicka kome hocu polsati odmah se brise.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.