Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Administratori i moderatori upomoc! 9.3.2010 22:10:44
Hanady RR
meni PP regulano radi, evo baš maloprije sam komunicirala sa jednom forumašicom...sve je Ok, pregledaj u svom profilu da nisi šta u postavkama promjenila.
RE: Administratori i moderatori upomoc! 9.3.2010 23:00:57
vodolija
ne dolaze mi pp,evo na teme zivotinjsko carstvo mi pisu da su poslale a meni ih nema,provjerila sam i u profilu sve je ok,probaj te mi jedna od vas poslat plizzzzzzz
RE: Administratori i moderatori upomoc! 22.5.2011 13:00:58
klemzi
IZVORNA PORUKA: minkara
kako da otvorim novu temu ,ja otvorila sinoć kad admin zakljuća sa objasnjenjem da sam na "pogrenom mjestu"šta je ćiniti?
Pa vjerovatno na tom postu gdje te moderator obavještava da je tema zaključana imaš link na koji klikneš i vidiš gdje su postovi prebačeni
RE: Administratori i moderatori upomoc! 27.11.2011 21:32:33
klemzi
Gdje je tema "Dadadini smajlići"
RE: Administratori i moderatori upomoc! 27.11.2011 23:39:24
veeseelaa
nemam đe drugo pitati pa ću ovdje: nakon brisanja OT postova na temu Parovi koji su nerazdvojni hoće li se ista otključati il šta? cijela ide u brisanje? kad očekivati otljučavanje? nekad zaključate pa nikako da otključate
RE: Administratori i moderatori upomoc! 29.11.2011 15:03:06
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bebacha
posto je tema sugestije zakljucana evo ja cu ovdje.de nek se promjeni ono pogresno slovo u nazivu teme "MMR vakcina"
na koju misliš...šta je tačno pogrešno...stavi mi link i reci šta da popravim
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.