Amam -> RE: Mali odbijaci hrane (10.9.2012 23:08:03)
|
IZVORNA PORUKA: Selminja Jao vilo, definitivno nisi za ove teme [sm=smiley36.gif] Canim, je li tvoja cura mršavica? Kakva joj je krvna slika? Mojoj je KS oslabila, a nemam ideje kako da se situacija s jelom popravi... Joj Selminja je ne znam sjecas li se ti mojih zalopojki na temi 0-1 bas nekako smo te starosne dobi bili,losa Ks,a nece da jede,dok nije poceo piti ferum,nije se nista promijenilo. Vilo,pa ona fino jede,sta hoces,mozda je puno aktivna a i vitka na mamu [sm=smiley1.gif]. Kod nas nije toliko problem u kolicini koliko on neke namirnice uopce nece,on najvise voli corbice/supice udrobljene hljebom,kako rece Animagical pod seljacki,i onda to najcesce i pravim,stavim mesa povrca,podebljam rizom ili tjesteninom i opet udrobim hljeb [sm=sad.gif]. On npr nece jogurt,kako je prestao dojiti ne pije mlijeko,ne voli pavlaku,jogurt,nekad,ali rijetko hoce domaci kajmak,ne voli jaja,fasirano meso,on sve to fino izbaci na jeziku iz npr dolme [sm=zmeden.gif],ja se uzasno bojim da on unosi premalo kalcija [sm=smiley19.gif]. Lino,pahuljice i ostale dzidze,ma jok nikad do sad nije htjeo. Od slatkisa coko bananica mu je No 1,ponekad monte ili kinder cokoladu.
|
|
|
|