milenium -> RE: Mali odbijaci hrane (16.9.2012 22:16:27)
|
IZVORNA PORUKA: Selminja Ovako izgleda jedan njen prosječan dan: - budjenje i dojenje - doručak (nakon milion isprobanih i odbijenih) korica hljeba ili jedna plazma - užina breskva ili pola banane - dojenje - ručak 3-4 makaronice iz pripremljenog gulaša ili pola krompira s hljebom - večera (ako imam sreće) par kašikica od ručka a najčešće ni to - dojenje I dajem joj svaki dan domaći sok od maline ili višnje, nana joj pravila, to baš voli i popije uvijek. I pred spavanje joj napravim mlijeko s 2-4 kašikice pekmeza, nekad popije nekad ne, najviše 100ml. Eto njenog jelovnika, svaki dan... meni nije jasno po čemu je ovo slabo[sm=zmeden.gif]pa ona samo do ručka 4 puta jede!samo do ručka! i opet do spavanja 4 puta. večera,dojenje,sok,pa opet dojenje. moje dijete nikad nije bilo slabašno a nikad nije jeo čokolino,frutolino i te džidže. ujutro bi dojio,pa ručao nešto kašikom 10ak kašika sa udrobljenim kruhom.kruh jako voli to mu je br 1. nije između doručka i ručka bilo ni sokova ni čajeva ni voća.to ne voli ni dan danas. s 3 god je imao 22kila. nalazi su ti ured što je najvažnije. a koliko ima kila i koje je dobi?
|
|
|
|