Beppo -> RE: Mali odbijaci hrane (9.2.2012 0:11:35)
|
Da se i ja javim na ovu temu :( Za dva dana imat ćemo punih 7 mjeseci. Pošto sam veliki zagovornik dojenja, bebu sam dojila (isključivo, dakle bez vode, kamilice, hapica i sl.) punih 6 mjeseci i pomalo počela uvoditi voće i povrće. Voće je prihvatio, pomalo i povrće. U međuvremenu smo dobili prva dva zubića u zadnjih 15 dana i bebač je baš bio nervozan, nije spavao, slabije je jeo, stolica nam bude i zelena :( ali ne paničim mislim da je normalno da se tako mora mijenjati...Eh sad...problem...voće neće ako isto pomiješam sa npr. rižom, nestle žitaricama, keksolino. Malo ga prevarim sa kašikicom-dvije ako u voće stavim plazmu ali brzo napravi smiješnu facu :) Nadalje, povrće neće nikako (osim mrkve). Keksolino, rižolino, riža, frutolino, i sl. sv odbija :( Bukvalno, povrati sve... Eh sad, sve te hapice se prave s mlijekom (ja sam probala sa meggle i AD) i apsolutno svaki put je povratio. Ja nemam dovoljno mlijeka da izdajam i pravim hapice od svog mlijeka i još da mu kasnije dam da doji :( Pravila sam i npr. piletinu sa krompirom, neće, kupovne hapice od povrća, isto neće (za to ga ne krivim :) baš je neukusno). Znači, pravi mali odbijač :( Ja samo molim Boga da mi ne nestane mlijeka...
|
|
|
|