LieToMe RR -> RE: Chat djeca 2019 :) (19.4.2019 18:04:51)
|
IZVORNA PORUKA: manuela RR IZVORNA PORUKA: LieToMe RR Helou zene 😊 Evo mene 😁 Prezivjesmo upalu pluca, sistematski, vakcinu, generalku pola stana i krecenje a u nas zivot uset___ao je i Mr.Darcy [img]https://www.ringeraja.ba/lokalni/Slike/forum/images/2804973-891.jpg[/img] Beba maltezer, star 2 mjeseca, tezak 535 grama.Djeca ga odlicno prihvatila, svi odusevljeni, on maza velika 😍😍♥️ Kod mene nekakvo ludilo, sluzbenih putovanja, jos malo i utrka. Zeljna jednog dobrog godisnjeg ali jos uvijek na dugu stapu.Planiramo opet turu vozom do Mostara, Nora opet pokretac 😁 Malo vas iscitah, Visnjina cura pravi djevorcurak 😍Ziel jako mi je zao kroz sta prolazis, djeca su ti najveci oslonac 😍Manuela 😍♥️Ija, bejbibi i ostale veliki zagrljaj 😍♥️😘 Sretno na utrci...Drago mi je da si i ti pocela da trcis i to jos sa plemenitim ciljem ❤Bravo... Eee hvaaaalaaaa 😁😘Trcim sa bratom, on je vec ozbiljan trkac, polumaratoni su za njega bebe koje jede za dorucak 😂😂😂Ja opet sretna jer sam ostvarila jedan divan cilj, animirala dosta ljudi oko sebe. Ja sam vec pobijedila samo da jos i istrcim
|
|
|
|